Selam herkese. Ben sizi okuyorum ama pek yazmıyorum. Ben de 42 yaşındayım 2,5 yıl oldu evleneli. Evlendiğimin üçüncü ayı hamile kaldım ama dediğiniz gibi hemen ilk ayda hamile kalıcam sanıyordum filmler yüzünden. Neyse kaldım hamile ama malesef düşük oldu küretajla sonuçlandı. Tam bir yıl sonra tekrar hamile kaldım. Bu sefer de hep bir korku vardı içimde. Tuvalete gitmeye korkuyordum resmen. Kırmızı bişeyler görücem diye. Kontrol araları uzun diye ara kontrol olmak istedim ama kalp atışı alamadılar. Aslında 1 hafta önce duymuştuk gümbür gümbür. O da küretajla sonuçlandı. Üzerinden bir yıl geçince eşimi
tüp bebek için ikna ettim. İlk tedaviye başladığımda yumurta sayım bir önceki aylarda 4-6 arasında iken birden 2 ye düştü. opu yapıldı neyse 1 tane sağlam yumurta çıktı havuz yapılıp donduruldu. Havuz da ne havuz. Sadece 1 yumurta var. Özel havuz.

:)
İkinci bir tedavide 3 yumurta vardı opu da hepsi tırt çıktı afedersiniz. İki ay ara verdim. Bu ay ikinci ayım. Bat 17 mayıs.
ovu testine başladım. Bugün 11. gün reglimin. Ama ovu testi henüz kalbim kadar temiz. Leke bile yok yani o derece.
Şimdi bu ay da normal yolla hamlie kalamazsam reglim başlayınca bir kere daha hormon tedavisi ile yumurta toplama deneyeceğim. Sonra da ne varsa ve embriyo olursa transfer denicem.
Böyle işte.
Herkese sevgiler.