- Konu Sahibi panic_attack
- #2.261
inşallah bi test yok mu yapsann yaa.. haydi güzel haber alalııımm..Göreceğiz bakalım :))
1 hafta daha o zaman. Sağlık olsun, kazasız, belasız.
amin amin kazasız belasız canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah bi test yok mu yapsann yaa.. haydi güzel haber alalııımm..Göreceğiz bakalım :))
1 hafta daha o zaman. Sağlık olsun, kazasız, belasız.
Bence de senin doktor zamanın geldi. Kime ne zaman gidersin bilmem ama gitmen gerekiyor kesin :)aynen her şey dengede.. hayat devam ediyor.. ben de şu kızımın öğretmeninin doktorundan randevu alayım diyorum muayene ücreti ne kadar bilgim yok aramam lazım..
bu arada doğum yapmış :))
bir de iş yerinden arkadaşım vardı o da doğurmuş hem de ssvd kızlar süpperr :) fazla izin kullanmayacakmış 4. aya gelirim diyor..
Çok şiddetlenmezse cumartesi günü kendi doktoruma giderim canım. Yaa anlar ve kızarsa yasağı deldik diye:)) Gerçi anlaması için gebelik oluşması gerekir ancak:)
Ya aslında sorun yok biliyorum.. yaştan tüp diycekler diye gitmek istemiyorum.. onu biz de biliyozBence de senin doktor zamanın geldi. Kime ne zaman gidersin bilmem ama gitmen gerekiyor kesin :)
Bilmediğim bir şey söyle bana..yoksa neden sana geldim demek lazım.Ya aslında sorun yok biliyorum.. yaştan tüp diycekler diye gitmek istemiyorum.. onu biz de biliyoz![]()
ama ona gidecem inşallahh onaylı yani adam :)Bilmediğim bir şey söyle bana..yoksa neden sana geldim demek lazım.
Merhaba arkadaşlar.
Sanki biraz heyecanlıyım ve ilk yazım biraz uzun olacak gibi. Çünkü süreci birileri şu an en baştan bilsin istiyorum. Sonra sosyal deney gibi hep beraber değişkenleriyle beraber karşılaştırmalarımızı yapar tecrübelerimizi paylaşırız diye düşünüyorum. Hem hatıra da olur. Yazılanları yaşananları, hayal kırıklıklarımızı ve sevinçlerimizi ilerde okuruz. Askerlikteki aynı devreler gibi belli bi dönem oluşmuş olur. :)
Ben evlilikten korkan ve kendini işine, gücüne, gezip araştırmaya, dünyayı tanımaya adamış bir gençlik yaşadığım için biraz geç yani geçen sene evlendim ve şu an 37 yaşındayım.
Hamilelik için sırasıyla bütün ön hazırlığımı ve kontrollerimi yaptırdım.
-7 ay önce sigarayı bıraktım.
-Normalde de sağlıklı beslenirim ve hazır gıda, fastfood tüketmem. Bu yüzden beslenmemde bi değişiklik yapmadım ve şimdilik herhangi bir sağlık problemim yok.
-İyi bi kadın doğum uzmanı araştırdım ve ona gittim.
-Kan tahlilleri yapıldı. Hormon düzeylerim ve kan değerlerim normal.
-Yumurtalıklarım, rahim ve rahim ağzı sağlıklı.
-Yumurta rezervim de yaşıma göre gayet iyi seviyedeymiş, endişe edilecek bir azlık yokmuş.
-3 aydır folik asit kullanıyorum.
-Tam bir kedi manyağı olduğum için ve eskiden dışarda çok iyi pişmemiş et ve iyi yıkanmamış yeşillikler yemiş olabileceğim için toksoplazma testi yaptırdım. Neyse ki önceden bu enfeksiyonu habersiz atlatmışım ve bağışıklığım varmış.
-Hamilelikte yaptırmak istemediğim için tetanoz aşımı iki hafta önce tamamladım.
-Diş ve diş etlerim de hamilelikte artan problemlere önlem olması açısından bakıma girdi çıktı.
Özetle ben tam tekmil hazırım ama eşimdeki durumu henüz bilmiyoruz çünkü o şimdilik rahat bi adam :)
Bu arada daha önce eşimle hamilelik için hiç risk almadık ve korunmayı yeni bıraktık. Bu benim ilk deneme hikayem yani.
Ben özellikle Mayıs ayında hamile kalmayı çok istediğim için ilk ve bütün kozlarımı bu ay içinde ovülasyon testi ve yardımcı jel ile birlikte kullanacağım. :)
Haziran başında sonucu sizlerle paylaşırım. Tutturamazsam Haziran'ı pas geçip çalışmalara Temmuz'da devam edeceğiz bakalım 7 ay süre tanıdık kendimize. Hayırlısı..
Aranızda bu aydan itibaren hamile kalmayı planlayan varsa tanışmak, birlikte bu heyecanlı ve gergin süreci paylaşmak isterim. İsteyen herkese bol şan
Aret Kamar da 7.800 + ilaç canım. Yeni sormuştum ben de
Gız o değil de, transfer aşamasına gelemeyen tedavi ücreti geri ödeniyomuş?
Kağıtta %20si geri ödenir yazıyomuş tabi ben okumadım uzun uzun. Rahim dinlendirmeyi de ödüyolarmış? Olabilir mi böyle bi şey? Lütfen olsun çünkü.
He o arada laboratuvarda bebeleri bekletiyoz diye kira ücreti olarak :))
Canım
Öyle @arminch gibi detaylı bir temizlik değil. Öyle Üstten üstten, yalandan yalandan yapacağım :) kendimi kesinlikle yormam.hele Cumartesi pozitif sonuç alırsam ben premses olurum artık. Şu an markete bile eşlimle gidiyorum herhangi bir şey taşımamak için. Bu kadar uğraş veriyoruz, cam silip, koltuk silip riske atmayı asla istemem :)
sende mi brütüsBen de babalar günü bayramlar için aynı algıya sahibim kuzu.. inşallah değiştirsin senin kahraman embiryon o durumu ❤
kim bu cancanama ona gidecem inşallahh onaylı yani adam :)
hrs de imiş kuzu coşkun aydın..kim bu cancan
babamı 93te kaybettik kuzu. Allah annesi babası yaşayanlara ömür versin sağlıklı sıhhatli..sende mi brütüs![]()
Aynen canım onu bekliyorum bir adet göreyim ondan sonra inşallah rabbim nasip ederkana devam etmiyor yani demi? 15gün kadar devam etti lekelenme gibi.. 34 günde geldi reglim.. uzamasın inşallah sen de değerlendirmelere başlarsın inşallah.. en azından bir adet gör derim.. :)
Hepsine tek tek tek katılıyorum.Peki aret kamar sana ilaçlı tedavi mi dedi. Onun klomenle yaptığı tedavisi var. 500 lira muayene olmasa gidilir. Herşey para.
Ödüyorlar ama sen talep edersenrahim dinlendirme dediği taze transfer yapmayıp döndürüp yaparsa alınan bişey. Yani embriyo oluşmazsa o ücretler iade.
Aynen gerçi ben yazana kadar senin sıpa kızgın labratuvardan serin dolaplara geçmiş :) Tüp bebe güzeli geliyor senin mayıs güzeli :) Sendeki süreçte standart beğenmedim ben, kişiye özel ilaç tedavi yok. O ilaçlar veriliyor şansa ne yumurta çıkarsa. Bir de 5.gün bekleterek 3.gün şansını da çöpe atıyorlar. Haa olmadi mi onlar için önemli değil 2. Ve 3. Deneme var ki bu da tamamen ticari işletme mantığı bana göre.
Şöyle düşünüyorum şayet hiç ücret almadan yapsalar ve olana kadar ücret almayacakları bir sistem olsa sayet uygulayacakları ilk tedavi ile şimdiki aynı olur muydu?
Aslında protokolü biliyoruz ilacı kullan git yumurtalarına baktır sonra da catlatma iğnesini kullan ilişkiye gir aynı şans. Az yumurtası olanlar için. Birden fazla olanlar için tüp bebek avantaj yaptır dondur sonra kullan lambada falan yok. O da 30 lü yaş hasta tipinde mevcut onların en sevdiği.
Arkadaşım niye delirtiyorsunuz siz beni. Niye rahat durmuyorsunuz karnında yerleşmeye çalışan bir bebe var, ne alışverişi ne misafiri, ne temizligi Youtube de bir kadın saçlarımı bile eşim yıkadı, yukarı uzanma hareketi yapmiyim diye anlatıyordu. Netlesene kadar15 gün bişey yapmayın bişey olmaz. O kadar emek tedavi var. Bu bebekler belli ki nazlı onların istediği gibi davranalım.
Saçımı bile eşim yıkadı bana fazla abartı geliyor.öyle rahat eden öyle yapsın ama bana göre değil. Bence biraz karakter meselesi.. ben kendimi zora sokacak bir şeyi zAten yapmam çünkü canım çok tatlıdır. Tüp bebek için sadece döllenme dışarıda oluyor diğer süreçler aynı derler. Ben buna katılıyorum. Ev temizliği, yemek, bulaşık falan bunların sorun olacağını düşünmüyorum. Tabiki dip köşe temizlik yapmam.. hep diyorum isterse kral gelsin yapmam :) Aynı ben ameliyat olduğumda 3 ay hiç iş yapmayıp 6 ay temizlik yapmadım. Hatta o süreçte kardeşim baktı bana abartıyorsun diye kızıyordu, ben de eve dönerim zor geldiyse diye sataşıyordum durmadan. kendime bakmakta üstüme yoktur inan bana :) ama süreçte, detaycı, pimpirikli birisi olsam ben zorluk çekerim çünkü yapım öyle değil. sadece bu süreçte değil genel olarak da hayatımızı basit yaşıyoruz eşimle ve kendimizi gündelik işlerle yıpratacak kişiler hiç olmadık. Bu nedenle de evimize gelen insanlar hizmet bekleyen kişiler değiller.. yemekti, temizlikti beni strese sokacak bir çevremiz yok. Konumuz asgari temizlik koşullarının sağlanması :) bu kadarını da yapabilirim bence.. bu transfer benim için herşeyden önemli ama hasta gibi değil hamile gibi yaşamak istiyorum bu bekleme sürecini. Sonra umarım güzel haber alırım gerçek bir hamile olarak günlük hayata devam ederim.Peki aret kamar sana ilaçlı tedavi mi dedi. Onun klomenle yaptığı tedavisi var. 500 lira muayene olmasa gidilir. Herşey para.
Ödüyorlar ama sen talep edersenrahim dinlendirme dediği taze transfer yapmayıp döndürüp yaparsa alınan bişey. Yani embriyo oluşmazsa o ücretler iade.
Aynen gerçi ben yazana kadar senin sıpa kızgın labratuvardan serin dolaplara geçmiş :) Tüp bebe güzeli geliyor senin mayıs güzeli :) Sendeki süreçte standart beğenmedim ben, kişiye özel ilaç tedavi yok. O ilaçlar veriliyor şansa ne yumurta çıkarsa. Bir de 5.gün bekleterek 3.gün şansını da çöpe atıyorlar. Haa olmadi mi onlar için önemli değil 2. Ve 3. Deneme var ki bu da tamamen ticari işletme mantığı bana göre.
Şöyle düşünüyorum şayet hiç ücret almadan yapsalar ve olana kadar ücret almayacakları bir sistem olsa sayet uygulayacakları ilk tedavi ile şimdiki aynı olur muydu?
Aslında protokolü biliyoruz ilacı kullan git yumurtalarına baktır sonra da catlatma iğnesini kullan ilişkiye gir aynı şans. Az yumurtası olanlar için. Birden fazla olanlar için tüp bebek avantaj yaptır dondur sonra kullan lambada falan yok. O da 30 lü yaş hasta tipinde mevcut onların en sevdiği.
Arkadaşım niye delirtiyorsunuz siz beni. Niye rahat durmuyorsunuz karnında yerleşmeye çalışan bir bebe var, ne alışverişi ne misafiri, ne temizligi Youtube de bir kadın saçlarımı bile eşim yıkadı, yukarı uzanma hareketi yapmiyim diye anlatıyordu. Netlesene kadar15 gün bişey yapmayın bişey olmaz. O kadar emek tedavi var. Bu bebekler belli ki nazlı onların istediği gibi davranalım.