• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar mesajların hepsini okumadım baya yazmışsınız.. Sonra okuyacağım. Ya ben buara ovülasyontesti lerini baya Bi yaptım yaklaşık 19 tanecikkk :confused: ama yakaladım çok şükür. Dün ve önceki gün özelliklerde dün pik oldu koyu çift cizgi. 5 mayıs 7 mayıs ve dün gece Lambada :KK73: yaptık. Biraz önce yaptıgım silik çıktı. Şimdi benim tekrar yapmam gerekiyormu ve nezaman yapmalıyım???? Bu gece demeyinnn benimki iki gün üst üste oruç oruç yalvar yakar yaptı işide yogun bu gece de dersem bosarmı evdenmi kovar bilemiyorummm:KK12::KK62:

Bu arada resim yüklemeyi beceremiyorum ovulasyon testini atamadım onun için. Ama dün o koyu net iki çizgi olmustu önceki günde
silindiğini gördüysen gerek yok bir daha yapmana bugün dinlen o zaman yarın çalış kuzu.. noluyosa bu erkeklere tövbe estt.. daha ne isterler bilmem ki :p

ekran görüntüsü alıp yüklemeyi dene kuzu..

Bende beklemedeyım bakalım hayırlısı. en son a.günüm 22 nisan ama bende adet olucakmışım gibi agrılar var. bekleyen herkese nasip olsun inşallah
Benimde 23 nisan ve aynen sanki adet görcekmiş gbi ara ara kasık ağrılarım oluyo

silindiğini gördüysen gerek yok bir daha yapmana bugün dinlen o zaman yarın çalış kuzu.. noluyosa bu erkeklere tövbe estt.. daha ne isterler bilmem ki :p

ekran görüntüsü alıp yüklemeyi dene kuzu..
Adam pert oldu işide cok yogun hatta önceki gece Lambada bitti müdürü aradı gitti garibim dus alamadan. Gelince aldı duşunu. Birsey de diyemiyorumm kızıyorum da. Cocuk olunca intikamımı alacagımmmm:duduk:

Adam pert oldu işide cok yogun hatta önceki gece Lambada bitti müdürü aradı gitti garibim dus alamadan. Gelince aldı duşunu. Birsey de diyemiyorumm kızıyorum da. Cocuk olunca intikamımı alacagımmmm:duduk:
Al al yanına bırakma bu defa da o kapris yapar çocuk oldu beni unuttun diye bi ayrılar yani:))

buralardayım canım ama burda hep tüp bebek konuları konuşuluyor dolayısıyla kuru kalabalık gibi hissettim kendimi o yüzden gittim
Aaa ama doğalından da var kuzuu sen de doğalını yaz bizee tüp normal gelsinler de bi şekilde.. benimm doktor işine ne diyorsun..?

Günaydın kızlar mesajların hepsini okumadım baya yazmışsınız.. Sonra okuyacağım. Ya ben buara ovülasyontesti lerini baya Bi yaptım yaklaşık 19 tanecikkk :confused: ama yakaladım çok şükür. Dün ve önceki gün özelliklerde dün pik oldu koyu çift cizgi. 5 mayıs 7 mayıs ve dün gece Lambada :KK73: yaptık. Biraz önce yaptıgım silik çıktı. Şimdi benim tekrar yapmam gerekiyormu ve nezaman yapmalıyım???? Bu gece demeyinnn benimki iki gün üst üste oruç oruç yalvar yakar yaptı işide yogun bu gece de dersem bosarmı evdenmi kovar bilemiyorummm:KK12::KK62:
ovülasyonda pik gördüğünüz gün, öncesindeki 3 gün, ve sonrasındaki 3 gün = toplamda 7 gün lambada tavsiye ediliyor...
üzgünüm :)

IMG-20190509-WA0008.webpIMG-20190509-WA0006.webpIMG-20190509-WA0007.webpIMG-20190509-WA0005.webp kizlar E Efembahya nin ovu testleri bunlar

Merhabalar uzun zamandır girememiştim , bizim ilk tüp bebek denememiz olumsuz oldu yıkıldık tabii, eşimle epey tartışmamız oldu şimdi daha iyiyim ama tek embriyo kaldı, benim tüplerde tıkanıklık var eşim laporoskopi ol diyor ben korkuyorum rezervi azaltıyormuş
merhaba canım keşke tedavini olmadan transfer olmasaydın... birbirinize yüklenmenin anlamı yok şu saatten sonra.. bak efembahya da tedavisini oldu şimdi normal yolla deniyor.. evet anlıyorum çok yıpratmış olmalı hem maddi hem manevi tutmuş olsa idi en azından maddiyatı düşünmezdiniz.. lütfen canını sıkma.. kimbilir ne şartlarda ulaştınız ama keşke öncesinde yapışıklığı halletseydin. Rabbim yar ve yardımcın olsun biz buradayız kuzu.. her zaman desteğiz. keşke beraber sevinebilseydik. birbirinizi seviyorsanız, bunların sizi bu hale getirmesine izin vermemelisiniz. inşallah her şey yolunda gitsin.

Back
X