- Konu Sahibi panic_attack
- #3.501
saol canım sizlerede en kısa sürede nasip eder inşallah dedm cok mutlu olduAyyyy çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bütün gündür aklimdasin. . Eşine müjdeyi verdin mi![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım sizlerede en kısa sürede nasip eder inşallah dedm cok mutlu olduAyyyy çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bütün gündür aklimdasin. . Eşine müjdeyi verdin mi![]()
![]()
![]()
Niye yaa birşeyler döndüğü belli, kuruma çizgisi fotoğrafta hiç çıkmıyor. Seninkinde çizgi var gibi. Erken test yapsan yarın sabah.Yine kuruma çizgisi olacak kuzum♥
Hep aynı marka mı testlerin, öyleyse farklı bir marka mı denesenİnşallah kuzum inşallah da yine kuruma çizgisi olacak♥♥♥
Bakalım adet olana kadar ümidim var inşallah
Bugün her günden farklı sağ kasığım sızlıyor hayrolur inşallah
Müjdeyi verdiğin mesajını bulamadım gitti, tebrikler, maşallah, Allah sağlıkla huzurla tamamına erdirsin inşallah.saol canım sizlerede en kısa sürede nasip eder inşallah dedm cok mutlu oldu
Saol cnm tsk ederm cokMüjdeyi verdiğin mesajını bulamadım gitti, tebrikler, maşallah, Allah sağlıkla huzurla tamamına erdirsin inşallah.
Nice mutlu yıllara 41 kere maşallah maşallahKızlar,Eşime sabah bu sene 41 kere maşallah diycez tamam, sonra yaş mevzusu olmuycak Doğum günlerinde dedim, bana aldığı çiçeğe bakın![]()
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin saglık sıhat le insallahSaol cnm tsk ederm cok
Saol cnm bnm cok tsk ederimHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin saglık sıhat le insallah
Canim, sevdiklerinle, saglikla ve de beste kuzuyla nice yaşlara, umarım diger dogum gününü kucaginda evladinla kutlarsinKızlar,Eşime sabah bu sene 41 kere maşallah diycez tamam, sonra yaş mevzusu olmuycak Doğum günlerinde dedim, bana aldığı çiçeğe bakın![]()
Teşekkür ederim canımNice mutlu yıllara 41 kere maşallah maşallah
Amin canımCanim, sevdiklerinle, saglikla ve de beste kuzuyla nice yaşlara, umarım diger dogum gününü kucaginda evladinla kutlarsin![]()
Kanı bugun nerde versiysen orda vermeye devam et, ayni saatlerde vermeye çalış, en saglikli takip bu sekilde oluyor canim,İnşallah salı günü tekrr kan testi yaptrcm işte
Doktora carsmba gtcktm ama salı gtcm doktorrumun oldgu hastanede yapablrm sorn olmzKanı bugun nerde versiysen orda vermeye devam et, ayni saatlerde vermeye çalış, en saglikli takip bu sekilde oluyor canim,
Bi de geçen ay da yapmıştım testlerim kurusa da tertemiz negatif kaldı kuruma çizgisi olmadı ne bileyim ben de anlamadımNiye yaa birşeyler döndüğü belli, kuruma çizgisi fotoğrafta hiç çıkmıyor. Seninkinde çizgi var gibi. Erken test yapsan yarın sabah.
Yarın başka bi marka ile yapayım bakalımHep aynı marka mı testlerin, öyleyse farklı bir marka mı denesen![]()
Canım bizim klinikte opu 5500 tl transfer 2000 tl başka birşey ödemiyorsun rahim dinlendirme vs gibi,ilk parti yani 3 lü dondurma ücretsiz 3 ten fazla olursa her parti için 700 tl,bir de şehir dışı gelenlere ücretsiz misafirhanesi var, şehir ve ülke dışından gelenler orada ücretsiz konaklıyormuş.
Bi de geçen ay da yapmıştım testlerim kurusa da tertemiz negatif kaldı kuruma çizgisi olmadı ne bileyim ben de anlamadım
Laboratuvar farkları olabiliyor cikan sayilarda, simdi senin 54 ya 110 civari olmali 2 gun sonra, bu 90 cikarsa labaratuvar arasi fark olabiliyor, bu yuzden ayni yerde takip etmek önemliDoktora carsmba gtcktm ama salı gtcm doktorrumun oldgu hastanede yapablrm sorn olmz
Anladım o zmn sabah erkndn testi yaptırıp doktoruma gdym yaniLaboratuvar farkları olabiliyor cikan sayilarda, simdi senin 54 ya 110 civari olmali 2 gun sonra, bu 90 cikarsa labaratuvar arasi fark olabiliyor, bu yuzden ayni yerde takip etmek önemli