Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum inşallah da yine kuruma çizgisi olacak 😂😂😂♥♥♥

Bakalım adet olana kadar ümidim var inşallah

Bugün her günden farklı sağ kasığım sızlıyor hayrolur inşallah
Hep aynı marka mı testlerin, öyleyse farklı bir marka mı denesen:işsiz:

Kızlar,Eşime sabah bu sene 41 kere maşallah diycez tamam, sonra yaş mevzusu olmuycak Doğum günlerinde dedim, bana aldığı çiçeğe bakın😂🤣
Canim, sevdiklerinle, saglikla ve de beste kuzuyla nice yaşlara, umarım diger dogum gününü kucaginda evladinla kutlarsin :KK200:

Niye yaa birşeyler döndüğü belli, kuruma çizgisi fotoğrafta hiç çıkmıyor. Seninkinde çizgi var gibi. Erken test yapsan yarın sabah.
Bi de geçen ay da yapmıştım testlerim kurusa da tertemiz negatif kaldı kuruma çizgisi olmadı ne bileyim ben de anlamadım

Canım bizim klinikte opu 5500 tl transfer 2000 tl başka birşey ödemiyorsun rahim dinlendirme vs gibi,ilk parti yani 3 lü dondurma ücretsiz 3 ten fazla olursa her parti için 700 tl,bir de şehir dışı gelenlere ücretsiz misafirhanesi var, şehir ve ülke dışından gelenler orada ücretsiz konaklıyormuş.

7500 + Ilaclar yani. Muayene var mi ücret olarak. Doktorun kim antalya ivf de, birde bu ay fazla yumurta görünce başladı 'di mi?

Bi de geçen ay da yapmıştım testlerim kurusa da tertemiz negatif kaldı kuruma çizgisi olmadı ne bileyim ben de anlamadım

Bisey yoksa o testlerde hiçbişey cikmiyor. Kan sulandırıcı mi içmek lazım. Tutunma için. Batlarımız aynı galiba benim 4 var.

Doktora carsmba gtcktm ama salı gtcm doktorrumun oldgu hastanede yapablrm sorn olmz
Laboratuvar farkları olabiliyor cikan sayilarda, simdi senin 54 ya 110 civari olmali 2 gun sonra, bu 90 cikarsa labaratuvar arasi fark olabiliyor, bu yuzden ayni yerde takip etmek önemli

Back
X