Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cankolar selam,yarın olası adet günü. Ovulasyon testim böyle çıktı. Ne dersiniz:KK64:
Elimde hcg yok yarın sabah yapabilicem
Bu ne yav :KK57: Benim geçen gebeliğimde adete son 4 gün kala hep böyleydi ovulasyon testler. Hormon dengeni karıştırabilecek bir ilaç falan kullanmıyorsan olur mu olur :KK53:

insallah canisi aminnnnnn🙏🏼masallah sana🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿 😂hamile kalacagini hissttirmis evren sana.😀 hamilelik günlüğü ekleseneeee para parayı cekerya belkim bebe bebeyi ceker grupta😀 bi de halannn baloncuk oluyomu kız asdff ? 😂
Sağol şekerim. Valla baloncuklar azaldı ama var gııı:-) bayram geçsin de ben de ekleyeyim inşallah hamilelik günlüğü şeysini heves ettim bak. Ama aslında o kadar az kullanabiliyorum ki siteyi ben bilmiyorum, alıntı falan yapamıyorum, şu sizdeki afilli emojileri de bulamıyorum yaa :KK16:

Sağol şekerim. Valla baloncuklar azaldı ama var gııı:-) bayram geçsin de ben de ekleyeyim inşallah hamilelik günlüğü şeysini heves ettim bak. Ama aslında o kadar az kullanabiliyorum ki siteyi ben bilmiyorum, alıntı falan yapamıyorum, şu sizdeki afilli emojileri de bulamıyorum yaa :KK16:
Sen ne yaptın canım? Doktora gittin mi kan testi yaptırdın mı? Yazdıysan da kaçırmışım kusura bakma.

Ya koyu görünüyor umarım hamileliktedir. Herhangi bir belirti var mı peki?
4-5 gündür adet ağrısı gibi ağrı var. Kesin adet olcam diyip test bile almadım. Ama sanki bugün bi değşik sancı hissedince evdeki lh testinden yapayım dedim. Ay bilmiyorum ki:KK35: bi de yumurtlamadan beri göğüs ucumda hassasiyet hatta acı vardı. Ama bunlar önceki aylarda da olabilen şeylerdi. Sabah belli olucak :KK64:

aminnnnn🙏🏼bende bunu gordum iste videosahnesi paylasmisti oyle girdim sayfasina gulmek aglamak bi haller. esime geldi sayfayi actim izlettim videolari aglamaya basladi sarildi bana🥰 kafam karisti benim randevu alim cem celige onunlada goruseyim diyorum🤣
KAFa karıştırma kuzu ücretsiz ön görüşme olabilir hangisi içine sinerse bu adam çok Babacan geliyo bana da

Sen ne yaptın canım? Doktora gittin mi kan testi yaptırdın mı? Yazdıysan da kaçırmışım kusura bakma.
Yok yazmadım canım. Kan testi yaptırdım cumartesi. 1194 çıktı. Yarın iş çıkışı yetişemiyorum salı günü çıkışta doktora gideceğim inşallah keseyi görürüm. Eğer onu atlatırsam da bayramdan sonra kalp atışı meselesi.

panic_attack panic_attack altunzade ki bahcecimiydi senin merkez? doktorun kim? Senella Senella seninkisi hangisiydi ? cem celigi takipcisi degilim videosu şak diye karsima cikti. sayfasina girdim ya hamile kalanlarin sonuclarini videoya almis. o mutluluklari aglamalari yarabbim izle izle aglamaktan onlarla mutlu olmaktan gulmekten heder oldum😂 kafam ceme gitti ?

Tam üstüne bastın:(
Valla bende o sayfalara kandım. Durumu benden kötü vardı dedim. 0.01 Amh ile. Bana biliyor musun onun 27.denemesiydi dedi. Nerden bileyim onu oraya yazmıyorsunuz dedim.

bende alıntiyi yeni ogrendim ki😀 mesela bi mesaja cevap vericeksin o msijın altinda yaziyorya ceapla diye yaziyosun yolluyosun onu zaten yapiyossun sen ha birden fazla msja ayni anda cevap vericeksen de soyle yapiyoruz yine kisinin msjin altinda sagda cevapla yaziyor ona tikliyosun msjino yaziyosun ama yollama hemen diger majlarada toplu cevap vercen ya yollama sonra ikinci cevap verecegin msjin altindaki cevaplaya bas msj yazigin yere ekleniyor sen altina yorumunu ekle devam et artik kac kisiye birden yanit vermek istiyosan gonder gitsin. gelelim msjlari alinti yerine kisileri etiketliceksin @ et koyuyoruz bosluksuz kisinin nikini yaziyoruz yazarken zaten sistem sana benzer kisilere gosteriyor tiklarsin. omojileri bu msjdan sonra gostericem. hadi ogrendiysen bi deneme yap😂

Son düzenleme:
Madam Seyyan Madam Seyyan :rolleyes: o gulen yuze tiklarsan emojiler cikiyor ki:confused:
52757C1C-81A8-4731-B10D-D02DFC0CBF54.jpeg

Bi etiketlemeyi yapabiliyorum zaten. Tamam anladım muhabbet ilerlesin birkaç kişiye bir kerede laf yetiştiririm kız şimdi kime ne diyeyim konu dağılmasın :KK76: emojiyi de ordan açıyorum da o listede olmayan emojiler koyuyorsunuz bazen burda başka eller birşeyler onu diyorum. Neyse denerim hepsini sağol kuzummmm hararetimi yeterince yansıtamıyordum ayol :KK54:

Tam üstüne bastın:KK43:
Valla bende o sayfalara kandım. Durumu benden kötü vardı dedim. 0.01 Amh ile. Bana biliyor musun onun 27.denemesiydi dedi. Nerden bileyim onu oraya yazmıyorsunuz dedim.
memoriale semra hm ve yucel beye randevu aldim diger doktorlari hakkinda ne dusunuyosun gunseli berrin ? hep ilk sectigimden vazgectigim de pisman oluyorum.off kafam karisiyor. sen operasyonu nezamana dusunuyosun kafan da ne var ?

Bi etiketlemeyi yapabiliyorum zaten. Tamam anladım muhabbet ilerlesin birkaç kişiye bir kerede laf yetiştiririm kız şimdi kime ne diyeyim konu dağılmasın :KK76: emojiyi de ordan açıyorum da o listede olmayan emojiler koyuyorsunuz bazen burda başka eller birşeyler onu diyorum. Neyse denerim hepsini sağol kuzummmm hararetimi yeterince yansıtamıyordum ayol :KK54:
onlar teledonda ki emojiler canısı😀

ben gizli geliyorum belki bir kac gun ablam da kalirim evi ters hastaneye ve kucuk. gizlilige gelince oylesi benim icin daha uygun bizimkiler pskolojimle cok oynamis ve oynamaya devam edicek o kisilerin tam ortasinda oturdugundan, tedavi surecini gecirip sucecin devamini da istanbula yakin biyerde konaklayarak bekleme karari verdim. babam kizmasin kusmesin uzulmesin diye haberi olmucak. annem kardeslerimle kaldigim yerde gorusucez ☹ yeterki huzurlu gecireyim tedaviyi.bana heryer gurbet

Babacığına şifalı huzurlu senden torunlu bir omur diliyorum kuzum. İnsallah herşey çok güzel olacak. Sen ne kadar mutlu ailen o kadar mutlu 😘 psikolojiyle oynayanlar da kendi kalbini yaşasın

Hoşgeldin canım Hep merak ettik seni ,olmayan herşey de bi hayır varmış inşallah doğru zamanda nasip olacaktır.Çok sağol canım bakalım haftaya kısmetse transfer heyecanlıyım bebeleri Almaya gideceğiz 💕 sende aynen dinlen kafa dağıt sonra tekrar inşallah 🤲🏻

Hosbuldum çileğim. Çok amin dileklerin icin. Günü belli mi hadi bakalım, güzel heyecanlar bunlar, sonu da güzel olacak insallah 😍

Böylelikle bir yola girmiş oldun. Sonunda bebeğini sana getirsin, çabaların karşılığını bulsun canım

Yeni hayat felsefem, işte hayat işte biz.. katılmak isteyen bebeye kapımız sonuna kadar açık :)

Haberli gelmek pek şenlikli oluyor. Bir de gizlisini dene bakalım bu süreçte. Aslında bunların pek de önemi yok, sonuçta senin geliş nedenin belli ve tedavi sürecinde sakin sessiz yaşayacak olman da çok güzel..

Hahaha eşim de senin gibi diyor. Gelmediyse böyle bir anne babaya keyfi bilir, ben değil o kaybetti 😂 Gerçi benim koca level atladı, çizdi biraz 🙈

Back
X