Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum kötü örnek demedim de :) hani olmadı ayrıldılar falan... o kısmı :) yoksa diğer taraf özenilen taraf :p
yazarken hatta hayatın gerçekleri vs de yazdım sildim kuzum.. yanlış kelimeler kullanmak istemem.. sizi yakınımdasınız gibi benimsedim hayatımdasınız bildiğin :))

test de yarın sabah yapayım diyorum son şansımı da deneyim hemi sonra yapmam :) dün geri geldi olacakmış gibi ağrılar bir umudum memitolar sanki olmuşum da inmeye başlamış gibi.. hayırlısı kuzumm yaa.. Rabbimizin dediği olur.

Oooo canom heyecan yaratıyor😁 Çok testim var dediydin ya boşa gitmesin fiziksel atıkların, patlat bir tane ne olacak 🙈

Çocuk dünyası bambaşka dimi. Evlenirken bir yeğenim üniversite okuyordu düşün koca adam. Evliliğimi yeni yeni kabul ediyor tabi eşimi de. Elime doğmuştu nerdeyse 😊. Bir de ikiz yeğenlerim var 14 yasında. İki yıldır telefonda konuşmayı öğretemed. En sonunda kustum bunlara, annesine demişler telefonda ne diyeceğimizi nasıl sohbet edeceğimizi bilmiyoruz öğret bize diye 😂. Bayagi yol aldık. Bir de bunlar iki güne bir ararlar yanı aratırlar aslında babasına yada annesine, nolur teyzeme gidelim bizi kabul etsin diye 😂 Teyzelik bambaşka insallah bir de anneliği yaşarız hayırlısıyla.
Gerçekten çok başka bir şey teyzelik.. dediğin gibi bu kadar etkili güçlü birşeyken, insan anneliği daha da merak ediyor.

Aynen öyle hiçbişeyin kesin garanti gibi bi ihtimali yok biz tedbir alalım gerisini allah bilir bende ilk tedavide yaptırmak istemedim tabii ben doktor yapalım demeden ngs yaptırmak istedim çünkü 1-normal yoldan gebelik oldu ama triploidi (69 kromozomlu) 2-kimyasal gebelik 3-negatif bi tüp bebek o yüzden fazla embriyo 5.güne gelirse bence yapılmalı ,şimdi benim diğer 4 embriyo transfer olsa sağlıkla devam eder mi kaygısından uzağım tabiki kaygım var tutar mı tutmaz ama elimden geleni yapıp Allah’a teslim oluyorum
Sen baptın transfer tarihi kalınlık bakıldı mu

Kesinlikle haklısın. Özellikle kayıplarla insanın korkuları, kaygıları artıyor ve belli bir oranda fikir verecek bu yöntemlerle normal denilen embriyoları transfer ettirmek biraz da olsa kaygıları azaltır bence. Şu an kafan eminim çok daha rahattır

aynı durumdayız, ben de bu ay sıkı tutarım dedım daha bir şut çektik o da gol mü değil mi VAR a gidicez artık, BAT zamanı goruruz gol mu değil mi, bugünlerde de denemem lazım ama uymuyo durumlar, Allah buyuk verecekse her turlu verır dua edelım .
Bayıldım betimleme şekline canım :) bende de yumurtlama ağrıları soldaydı, orada da kanalı yok. Bizim top taça çıkmış olabilir.. taçımızı çalmış da olabilirler :)

En güzel huyları da bu. Anı yaşamak.. hemen öpüşüp koklaşıyorsun buna bayılıyorum :)
o gün annesine hayalini anlatıyormuş,büyüyünce benim eşimle arabada önde oturacakmış,araba kullanacakmış,benim eşime hayran o da,şekli şemali değişiyor kamerayla bile bağlandığımız da,dili çözülüyor hemen,babası diyor ki kızım o teyzenin eşi saçmalama diyor :rolleyes:

aynı durumdayız, ben de bu ay sıkı tutarım dedım daha bir şut çektik o da gol mü değil mi VAR a gidicez artık, BAT zamanı goruruz gol mu değil mi, bugünlerde de denemem lazım ama uymuyo durumlar, Allah buyuk verecekse her turlu verır dua edelım .
VAR sistemi geldi geleli uzatmalar daha bi uzadı ona göre değerlendirmeye devam 😉😀 diyorum da bırak şut u maça bile çıkamıyorum ben... hem kendime hem size dualarım ol der oldurur Rabbim. Şu kaza kursunundan bize de nasip et allahım. 😍

Benim kendi doktorum da ilk iki tedavide gonal f ile yumurta toplanamadığında, her soruma tek tek cevap verdi. Sorulara cevap vermekte bir sıkıntı yok aslında. Belki ben yanlış ifade ediyorum. kan sulandırıcı kullanmalı mıyım dediğinde, onların uzmanlık alanına giriyorsun ya, burada insanlar pek öyle değiller. Ama gitsem, ne oldu, neden oldu, ne yapacağız gibi kafamda yüz soru olsa hepsini cevaplar. Doktorum bu konuda iyidir. Ama şu ilacı almalı mıyım sorusunu çok sevdiklerini sanmıyorum. Yani ihtiyaç olsa zaten verirdik diye düşünüyorlar muhtemelen.
Aynen biraz bana işimi mi öğretiyorsun gibi oluyor heralde biraz. 😉benimki aslında genel bi sıkıntı ben herşeye karşıyım biraz ful malefetim 😀

o gün annesine hayalini anlatıyormuş,büyüyünce benim eşimle arabada önde oturacakmış,araba kullanacakmış,benim eşime hayran o da,şekli şemali değişiyor kamerayla bile bağlandığımız da,dili çözülüyor hemen,babası diyor ki kızım o teyzenin eşi saçmalama diyor :rolleyes:
Ay süper ya :) seni nasıl görüyor peki, kaptın benim güzel eniştemi hadi iyisin teyze diyor olmalı :)

VAR sistemi neymiş yahuu

Ben de kuzunun hepatit bsini yaptırdım babannedeyiz oturuyoruz başım ağrıdı çok sıcakkk 😌

Neden test yaptırdın kuzuya ve zaman sonuç alacaksın canım? futbolda bu sene başlayan uygulama. Tartışmalı pozisyonlarda gidiyorlar tekrar izliyorlar pozisyonu başındaki hakemlerle :) ama yine yanlış karar veriyorlar falan :)

Aynen biraz bana işimi mi öğretiyorsun gibi oluyor heralde biraz. 😉benimki aslında genel bi sıkıntı ben herşeye karşıyım biraz ful malefetim 😀

Şeye çok açıklar mesela; Türkiye’deki doktorumun herhangi bir kontrolde verdiği görüşe.. bunu yazılı getiriyorum dikkate alıyorlar. Yani sanırım Türkiye’deki doktor kan sulandırıcı kullansın dese dikkate alırlar ama ben söyleyince hayırdır uzmanlık nereden geliyor der gibi bir hava oluşuyor ortamda :)

Aynen öyle hiçbişeyin kesin garanti gibi bi ihtimali yok biz tedbir alalım gerisini allah bilir bende ilk tedavide yaptırmak istemedim tabii ben doktor yapalım demeden ngs yaptırmak istedim çünkü 1-normal yoldan gebelik oldu ama triploidi (69 kromozomlu) 2-kimyasal gebelik 3-negatif bi tüp bebek o yüzden fazla embriyo 5.güne gelirse bence yapılmalı ,şimdi benim diğer 4 embriyo transfer olsa sağlıkla devam eder mi kaygısından uzağım tabiki kaygım var tutar mı tutmaz ama elimden geleni yapıp Allah’a teslim oluyorum
Sen baptın transfer tarihi kalınlık bakıldı mu

Sana yapılması doğru olmuş zaten kuzum. Ben olsam ben de ngs isterdim.
Bu arada embriyonun ngs yapılan yerden ikiye bölünme ihtimali oluyomuş duydun mu hiç onu? :))
Ben şu an doktorumun kliniğindeyim. 15 dk. sonra alacak bakalım durum ne. Sonra da kan vermeye gideceğim hastaneye. En son Bahçeci Hünkarımız diyeceklerini diyecek.

Sana yapılması doğru olmuş zaten kuzum. Ben olsam ben de ngs isterdim.
Bu arada embriyonun ngs yapılan yerden ikiye bölünme ihtimali oluyomuş duydun mu hiç onu? :))
Ben şu an doktorumun kliniğindeyim. 15 dk. sonra alacak bakalım durum ne. Sonra da kan vermeye gideceğim hastaneye. En son Bahçeci Hünkarımız diyeceklerini diyecek.
Bugün transfer tarihi belli olacak galiba değil mi ? Kan sonucu yarına mı kalır ya da ?

Neden test yaptırdın kuzuya ve zaman sonuç alacaksın canım? futbolda bu sene başlayan uygulama. Tartışmalı pozisyonlarda gidiyorlar tekrar izliyorlar pozisyonu başındaki hakemlerle :) ama yine yanlış karar veriyorlar falan :)
Test değil aşı yapıldı kuzu aşısı tutmamıştı ya o yapıldı..

VAR sistemi neymiş yahuu

Ben de kuzunun hepatit bsini yaptırdım babannedeyiz oturuyoruz başım ağrıdı çok sıcakkk 😌

İyi yapmışsınız, ziyaret güzel. Kız biz gece klima açıyoruz, kendimi tutmasam gün içinde de açılacak yanı 🤔 Babaanneniz nasıl oldu, geçti mi sıkıntıları

İyi yapmışsınız, ziyaret güzel. Kız biz gece klima açıyoruz, kendimi tutmasam gün içinde de açılacak yanı 🤔 Babaanneniz nasıl oldu, geçti mi sıkıntıları
Gece niye klima yaa gündüz gerekmezmi asıl..
Ayy kuzumm babanneyi hatırladın yaa.. daha iyi kan sulandırıcılar işe yaradı şükür ameliyatı ertelediler. Şimdilik idare ediyor.

Back
X