Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
surtunme yanlıs yerde olmus o kadar kolay hamıle kalabıldıyse demek, korunamamıs. ıste ıstemedıgın zaman daha kolay gelıyor bazı seyler ınsana, neyse kı evlendıkten sonra da hamıle kalabılmıs, yoksa cok uzulurdu sanırım.
cok ilginç gelmisti bana, kiz doktorun ilk basta hadi canim edasindan eser kalmadi. hic iceriye girmeyi denememiş kiz bakire ve sadece o bolgenin ustune boşalmış. 5 dakka sarildik uzandik sonra ben dus aldim dedi hikaye boyleydi. ben de doktora giderken anlattigin da icimden benimi kandiriyor demistim. sonra evet hic zorlanmadan hamile kaldi ama, ne hikmetse bebek annesini hic emmedi. bir arkadasi dogum yapmisti o emziriyordu bebegini, cok agliyodu allahtan bana bi ceza diyordu.

son 6 gun :rolleyes: kaldi heyecanlıyım. alışveriş cok yordu beni dicem ayip ederim😂 inatla herseyi koca tasidi. bakarken yoruldum diyim😀 cok gezdim. bitmedi, baktim adam perisan. dedim bu listeyi sen bir ara git al 😁 ben valiz kismini sevmiyorum🤣 tart geri cikar kısmi beni delirtiyor. hep kendi kiyafetlerimden ayakkabi cantalardan vazgecmek zorunda kaliyorum yada ek bagaj oduyorum giderken🙄 yukum bu sefer cok fazla. ablam ve yigenlere epeyce birseyler aldim. sanirim kendi ihtiyaçlarimdan baya fedakarlık etmem gericek. neyse dedim gidince alisveris yapicam zaten kendime.
gittigim gunun ertesi gun ve sonraki gun. hep doktor randevulariya. dusununce karnima agrilar giriyor😅
çok heyecanlıyım senin adına.. sanki benim randevum var .. :D

cok ilginç gelmisti bana, kiz doktorun ilk basta hadi canim edasindan eser kalmadi. hic iceriye girmeyi denememiş kiz bakire ve sadece o bolgenin ustune boşalmış. 5 dakka sarildik uzandik sonra ben dus aldim dedi hikaye boyleydi. ben de doktora giderken anlattigin da icimden benimi kandiriyor demistim. sonra evet hic zorlanmadan hamile kaldi ama, ne hikmetse bebek annesini hic emmedi. bir arkadasi dogum yapmisti o emziriyordu bebegini, cok agliyodu allahtan bana bi ceza diyordu.

o çok enteresan olmuş gerçekten. bu arada lısteye baktım tüm 38 yasındakı arkadaslar hamıle sıra sende demektır bu, sıra kesınlıkle sende canım oyle hıssedıyorum

Saol canım. Sınavlarda bitti kafam rahat keyif yapa yapa bir tedavi süreci olacak bakalım. Senin hazırlıklar nasıl gidiyor ? En sevdiğim zamanlar bu zamanlar benim, gitmeden önce alış veriş kısmı :) bir de benim kardeşim pastası yurtdışından alacağı ürünler bana geliyor ben götürüyorum. Bu tarihler kargo bekleme tarihlerim oluyor :)
pastası ??? anlamadum ben onu...

Bugün 5 . Gün dün test yaptım tırt çıktı moralim bozulmuştu çok erkenmiş tabii bişey de hissetmiyorum yani embriyomuz da kalmadı 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Dua dua

Bişey hissetmemen çok normal. 10.günde bile negatif çıkıp sonra pozitif sonuç alanlar var. Ama anlıyorum ben senin endişeni. Olsa hafif de olsa çıkardı diyip için içini yemiştir. Bolca sabır ve şans diliyorum kuzum. Dualarım seninle. :dua:

çok heyecanlıyım senin adına.. sanki benim randevum var .. :KK70:
canımmmm benim ya😂😍 kızz zeynooo acabasi randevular nasil gecicek. uygunsun diyecekler mi adetimle baslayacaklar mi.guzel yumırtalar olacak mı, koca sperm de sorun yasayacakmi, icim icimi kemiriyor, evime bebegim karnim da gelecekmiyim. bu sorular beynimde çılgınca dans ediyor :confused:

ben oyle birini tanıyorum arkadasim dı, nisanliydi aynen oyle hamile kalmıştı. doktora beraber gitmistik bakireyim nişanlım uzerine bosaldi demisti 🙄 bende oyle hayretle dinliyorum. doktor olamaz oyle bisey dedi guldu. sonra ultrasonla bakti vee ekran da bebeeee. alttan bakicam dedi bu sefer ve dedi evet bakiresin ve hic deforme zorlanma yok, dedigin gibi olmuş. sonra nişanlısiyla dusunup aldirdilar. evlendiler bir yil sonra yeniden hamile kaldi falan🙄
yok artık pes diyorum:KK31:hatta ediyorum. millet bu kadar kolay hallediyor demekki..

o çok enteresan olmuş gerçekten. bu arada lısteye baktım tüm 38 yasındakı arkadaslar hamıle sıra sende demektır bu, sıra kesınlıkle sende canım oyle hıssedıyorum
ney bende mi :rolleyes: hisleriini sevdigim🙏🏼 sıra hepimiz de olsun ama, 38liklerin hepisi kalmissa duzeni bozman insallah🙏🏼💐

Kızlar progesteron akıntı yapıyor muydu ?akıntı Normal mi yoksa enfeksiyon mu oldum yav?

İlk 1 hafta arada su gibi akıntım olmuştu benim. Sonra birden kesildi. Sıfır akıntım var şu an crinone jel dışında.
Şeffaf, pembe, kahverengi dışında bi renkte akıntın varsa doktoruna haber ver. Sarı renkte akıntı ve kaşıntı olması enfeksiyon belirtisi.

deneyemeesss kiii deneyebilemesss kiii denese bile beceremesss kiiiiii :halay::halay:yapamasss kiiiii yapamasss kiiii
zılgıt zılgıt teyy teyy teyyy.. bencede beceremem ben normalini beceremeyip olan düzenimi bozmuş insanım.... teeeeeeyyyyy teeeeeeeyyyyy
edit: ala dık yok bende be yaaa..

ney bende mi :rolleyes: hisleriini sevdigim🙏🏼 sıra hepimiz de olsun ama, 38liklerin hepisi kalmissa duzeni bozman insallah🙏🏼💐

enteresandır duydugum ılerı yas hamılelerı hep 38 de, hatta gecenlerde bı arkadasıma da doktor 38 yas en uugun zaman, hamıle kalamnda sakınca yok demıstı, kendısı de gec evlenmıs ve ılk cocuguna 38 de hamıle kalmıs, ben senın de hamıle kalacagına cok ınanıyorum , bılmıyorum ıcımden oyle gelıyo

36 olarak benide araya sıkıştırın yaa derim ben soran olursa 38 im diye... sorun değil 2 yaş için sizi mi kırcam..

enteresandır duydugum ılerı yas hamılelerı hep 38 de, hatta gecenlerde bı arkadasıma da doktor 38 yas en uugun zaman, hamıle kalamnda sakınca yok demıstı, kendısı de gec evlenmıs ve ılk cocuguna 38 de hamıle kalmıs, ben senın de hamıle kalacagına cok ınanıyorum , bılmıyorum ıcımden oyle gelıyo
ahanda tam aradığım doktor.. hiç gitmedim ya ben daha duyacaklarımdan korkuyorum yaa.. bulun bana o doktoru... :)

36 olarak benide araya sıkıştırın yaa derim ben soran olursa 38 im diye... sorun değil 2 yaş için sizi mi kırcam..

1'i ikizlere hamile 3 tane 36 yaşında hamile arkadaşım var şu an. Ama hepsi de tüp :)
Kuzenim de 36 yaşında, onun kimyasal oldu. Çalışmalara devam ediyor.

Aynen ınanmayan olursa dersın ben yasımı gostermıyorum, bızım memelektın adetı boyle, ınsallah kuzum ınsallah hamılesındır su an da, gızlı oldugu ıcın anlamıyosundur, testın cok gızlıcı saklıcı bı testtır sır tutuyodur da sana bıle soylemıyodur sonucunu ınsallah.

amaninnn armin,korktum mu ne yapmaktan şimdi
özgurcum ocaktan alir almaz ustune oturma. kovayami legenemi neye dokuceksen dok kuru ve o kaynar buhar gitsin, bekle. sonra kendi uzerine oturacain da sarip sarmayalacagib, battiyene vsyre hazirla. battaniyeyi hafiften sararak bir dene,cunku sarinca buhar kacamiyor! sicaklik derecesini anlarsin oyle. buhar seni cok yakmıyor oturabiliyormusun, baktin oyle yakmiyor sar kendini otur. isin bitince kendini sicak tut. dusa girme silin yataga hemen, ve ardina iliski.

Back
X