Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@Zeyneppp83 inşallah yanılmıyoruzdur ya ama kandırabilir tabi.. siz görmediniz ama bende de vardı hayalet çizgi.. noldu sabahı adet geldi:)
Artık göre göre arıya arıya görür oldu gözler zaar😆
😁 yaw komikiz biz yaa harbi moralim düzeliyor şuraya girince .artık yaşayıp göreceğiz. Öyle saçma bi yoğunluk içindeyim ki bi doktor araştırıp randevu bile alamadım.

Ben bu ayı bilmem de bu tekinsiz gecikme beni öbür ay için iyice heyecanlandırdı senin adına. Madem robot gibi dakikmiş düzenin. Benim nisanda tam bir hafta gecikmişti, mayıs ayı malum. Daha çoook kutlayacak gün var onları planlayın siz şimdiden :KK66:
Bende öyle teselli ettim kendisini oda garibim biliyor benim düzenli gidişini reglimin ondan fazla ümitlenmis o zaman niye böyle oldu ki diye üzülüyor şimdi olur böyle şeyler dedim. Bicok kadının başına geliyor normal dedim ama gel içime sor 😊 okutucam senin mesajın resmini çekip mutlu olsun. Hem ne duzenliydi priyodum bak sana 2 resim atıyorum önceki 2 ay bu notlardaki saatlere bak. İnsan baya etkileniyor böyle bi düzen bozulunca ve ben hiç korunmadim hep eşim korundu yani hap düzeni değildi.

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-16-23-02-56.webp
    Screenshot_2019-06-16-23-02-56.webp
    24 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2019-06-16-23-02-40.webp
    Screenshot_2019-06-16-23-02-40.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 37
😁 yaw komikiz biz yaa harbi moralim düzeliyor şuraya girince .artık yaşayıp göreceğiz. Öyle saçma bi yoğunluk içindeyim ki bi doktor araştırıp randevu bile alamadım.
Şimdi ölesine git sonra takip için bulursun ya beste bilir hem ona da soralım. Sabah erkenden gidemez misin?
Bu arada kemer dev.hast.tanır bizi geçen sene acildeydik 😆🙈

Ben bu ayı bilmem de bu tekinsiz gecikme beni öbür ay için iyice heyecanlandırdı senin adına. Madem robot gibi dakikmiş düzenin. Benim nisanda tam bir hafta gecikmişti, mayıs ayı malum. Daha çoook kutlayacak gün var onları planlayın siz şimdiden :KK66:
Eşime okuttum şimdi senin mesajı gözleri parladı bi görsen sağolasın allah razı olsun canim

53 görüntüleme diyor kuzu biz kaç kişiyizz kii vardı yoktu epey konu olduk zaar
Haydi bakalım inşallaaahhhhh haberlerini alıyoruuuzz❤
😀😂😂 yahu rezil oldum desene 😊 gündeme oturmuşum haberim yok. Yok çizgi bakın derkene ne konuşur olduk güleyim mi ağlayayım mı bilemedim.

Şimdi o farklı bi şey 😆😆😆
😂dimi ama çok komik konular çıkıyor babam bişey tarif ederken . İşte kıyafet falan özellikle kircilli yeşilli kahveli bordo lu renkler varsa işin içinde. 😂baba senin öyle bir kıyafetin yok sen öyle sanıyorsun diye az gulmuslugumuz yoktur 😂

Eşime okuttum şimdi senin mesajı gözleri parladı bi görsen sağolasın allah razı olsun canim

inşallah düşündüğümüz gibi olur canım, çok kişide oluyor az buz bir istatistik değil valla. Geç oluyor, erken oluyor, kanama azalıyor veya artıyor bir anormallikler oluyor yani sondan bir önceki adette. Hadi hayırlısı :KK200::dua:

Şimdi ölesine git sonra takip için bulursun ya beste bilir hem ona da soralım. Sabah erkenden gidemez misin?
Hayır mı olaylı bi acil durummuydu unutulmayacak kadar 😂merak ettim gı ne olduydu. ?

Harbi beste bilir niye aklıma gelmedi ki 😀 nerde ki görünmüyor besteeee @Beste78

Back
X