- Konu Sahibi panic_attack
- #6.921
İnanamadın zaarİyiymiş be 12 kg alıp 10unu doğurur doğurmaz vermek :) Darısı tüm sevenlerin başına :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanamadın zaarİyiymiş be 12 kg alıp 10unu doğurur doğurmaz vermek :) Darısı tüm sevenlerin başına :)
Yok kesin körüm benim babam renk körü acaba azcık ona mı çektimZeynocum ben goruyorum hayalet cizgiyi. Ayrica gozlerim bozuktur
Hadi hayirlisi![]()
Şimdi o farklı bi şeyYok kesin körüm benim babam renk körü acaba azcık ona mı çektim![]()
@Zeyneppp83 inşallah yanılmıyoruzdur ya ama kandırabilir tabi.. siz görmediniz ama bende de vardı hayalet çizgi.. noldu sabahı adet geldi:)
Artık göre göre arıya arıya görür oldu gözler zaar![]()
Bende öyle teselli ettim kendisini oda garibim biliyor benim düzenli gidişini reglimin ondan fazla ümitlenmis o zaman niye böyle oldu ki diye üzülüyor şimdi olur böyle şeyler dedim. Bicok kadının başına geliyor normal dedim ama gel içime sorBen bu ayı bilmem de bu tekinsiz gecikme beni öbür ay için iyice heyecanlandırdı senin adına. Madem robot gibi dakikmiş düzenin. Benim nisanda tam bir hafta gecikmişti, mayıs ayı malum. Daha çoook kutlayacak gün var onları planlayın siz şimdiden![]()
Şimdi ölesine git sonra takip için bulursun ya beste bilir hem ona da soralım. Sabah erkenden gidemez misin?yaw komikiz biz yaa harbi moralim düzeliyor şuraya girince .artık yaşayıp göreceğiz. Öyle saçma bi yoğunluk içindeyim ki bi doktor araştırıp randevu bile alamadım.
Eşime okuttum şimdi senin mesajı gözleri parladı bi görsen sağolasın allah razı olsun canimBen bu ayı bilmem de bu tekinsiz gecikme beni öbür ay için iyice heyecanlandırdı senin adına. Madem robot gibi dakikmiş düzenin. Benim nisanda tam bir hafta gecikmişti, mayıs ayı malum. Daha çoook kutlayacak gün var onları planlayın siz şimdiden![]()
53 görüntüleme diyor kuzu biz kaç kişiyizz kii vardı yoktu epey konu olduk zaar
Haydi bakalım inşallaaahhhhh haberlerini alıyoruuuzz❤
Şimdi o farklı bi şey![]()
Eşime okuttum şimdi senin mesajı gözleri parladı bi görsen sağolasın allah razı olsun canim
Hayır mı olaylı bi acil durummuydu unutulmayacak kadarŞimdi ölesine git sonra takip için bulursun ya beste bilir hem ona da soralım. Sabah erkenden gidemez misin?
Bu arada kemer dev.hast.tanır bizi geçen sene acildeydik![]()
Alemsin yaaaİnanamadın zaaro zaman kaç yaşında oluyorum bi hesapla bakeem
o zaman buralar hep tarlaydı
![]()
Beyim hopladı valla apandisit sandılar lakin gaz çıktı ahaha bi 5 saat kalmışızdırHayır mı olaylı bi acil durummuydu unutulmayacak kadarmerak ettim gı ne olduydu. ?
Hemide tatildeyken bi gaz uğruna gitmiş 5 saat kıyamamBeyim hopladı valla apandisit sandılar lakin gaz çıktı ahaha bi 5 saat kalmışızdır![]()
Hiç sorma o kadar çektirdiler sonra bir iğne yaptılar adam fırladı hadi gidekşm dedi kaldığımız yerden devam ettik..Hemide tatildeyken bi gaz uğruna gitmiş 5 saat kıyamam![]()
Ya bi su damlat gidecek mi o çizgi?can09e eve geldim şimdi koştur koştur sabahki teste baktım ne goreceksem
kupkuru kurumuş dabi kabak gibi bi kuruma çizgisi çıkmış
![]()
Harbi beste bilir niye aklıma gelmedi kiŞimdi ölesine git sonra takip için bulursun ya beste bilir hem ona da soralım. Sabah erkenden gidemez misin?
Bu arada kemer dev.hast.tanır bizi geçen sene acildeydik![]()
Uppss o niye ki?Ya bi su damlat gidecek mi o çizgi?