- Konu Sahibi panic_attack
- #7.201
Onu da çok dinledim. Onu iç bunu ye öbürünü bilmem bası derken karaciğer değerlerim fırladı.saraçoğlunu dinlersek olmaz diye bişey yok...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu da çok dinledim. Onu iç bunu ye öbürünü bilmem bası derken karaciğer değerlerim fırladı.saraçoğlunu dinlersek olmaz diye bişey yok...
Inşallah caniko inşallah, bakalım az kaldı.
Bekleyeceğim galiba, hiç gaza gelemiyorum çünkü :)
Amin inşallah, kovadan sonra ne burcu geliyor ki.
Kocaman olmuş maşallah:) Şimdi adet günün oluyor muhtemelen. Nasıl 4 hafta 5 günlük oluyor. Normal şartlarda 14 günde ovulasyon olduğunda 3.haftaya girilmiş oluyor, daha yumurta aşaması oluyor. laboratuvarda döllenme +6 gün geçse 3.hafta da bitmiş olucak. Transferden sonra kaç gün geçti, daha büyük olması gerekmiyor mu?
Ayyy evet hatırladım ben bu muhabbeti hatta kendi aralarinda geyik yaparken yanlislikla mesaj gondermislikleri vardı yaa emlakçı kadınaBu soruların bir kısmı Cem ve Can Yılmaz'a ait olabilir. Az soru yollamamışlar zamanında![]()
Ay evet tekerleme falanda yazıyorduHaydar dümen bunlara yemekli yanıtlar veriyordu. Durumu kurufasülye ile açıklıyordu falan çok gülerdim. Sanki o daha çok kafa buluyordu yazanlarla..
Ayyy evet hatırladım ben bu muhabbeti hatta kendi aralarinda geyik yaparken yanlislikla mesaj gondermislikleri vardı yaa emlakçı kadına![]()
Yani belkide yazan okudu bundan esinlediAdam karisinin belini kirmis, oha yani. Oyle bir sarki vardi, kirican mi beli mi falan diye. Demek ki gerceklik payi varmis.
Arada hala açar açar izlerim ben ne adam yaaa.Ahaha aynen öyle![]()
Arada hala açar açar izlerim ben ne adam yaaa.
Benim miyom rahim dışına doğru büyüyor, ve rahime baskı yapmıyor, tüp bebek doktorları da miyom kalabilir demişti. Rahim içine doğru büyüyorsa ve baskı oluyorsa alınmasından yanalar.
2 rahim ağzında, 2 rahim içinde polipler alındı, bir tane de milimetrik polip alındı canım. Büyük miyom ve çikolata kisti benimle, vermem onları ellere :))
Oyy maaşallahhh, zaman çabuk geçiyor, büyüyorlar.
Evet, her şey onların iyiliği için, öncelikleriniz oluyordur tabi.
Karından ultrasonla gördük keseyi 8 mm.
Tam güzel yere yerleşmiş dedi doktor. Rahim iyi, kanama yok. Her şey yolundaymış
Nabzım 95 idiHaftaya Pazartesi yolk sac gözlemi için randevu verdi. Zorlasak kalp atışını duyabiliriz ama farklı bi ultrasona sokmak istemiyorum gerek yok dedi. 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi.
İlaçları sordum @cilekliturta_33
Her merkezin ayrı protokolü varmış kullanılacak miktar ve süre için. Müstecep Bey'in asistanı kalp atışına kadar aynen devam dedi.
Süt içeceksen günde 2 bardak pastorize, sevmiyosan kendi yaptığın yoğurttan günde 2 kase, arada ceviz fındık badem, küçük balıklar, somon, yöresel balıklar yenecekmiş. Beyaz ekmek yasak, tam buğday ekmeği yenecek. Bir fincan türk kahvesi ve 3 bardak çay limiti verdi. İlk 12 hafta cinsel ilişki yasak. Sonrasına bakıcaz dedi. Vinalac multivitamine 9 ay devam ederiz omega 3 ekleriz dedi bi ara dedi.
Ağrılar normal dedi. Çok şiddetli ani ağrı veya ağrısız kanama olursa haber ver dedi.
Ekstra doktor görüşü iyidir diye bu kısmı gebelerimiz için yazdım. :)
nerdeydim
Bana verdiler ama ben hiç kullanmadim. Yan etkileri fazla yazmışlardı bir sayfada.
Kadifeden mi kesesi caniko :) ilk kademe tamamdır, sıradaki gelsin :)
6 gün 5 gün kala gördüm pozitif çizgiler, erken çıkıyor genelde. Simdi çıkmadi ama göğüsler acima yanma cok yapti, kasik agrimda var bazen gecti diyorum. Ters bir hareketle geri geliyor. Şimdi akşamüstü de bacağıma vurdu eve gelene kadar. Hayırlısı Allah'tan. Dün evet çıktık yazdıktan sonra çıktım hemen. çok sıcaktı biraz ormanlık bir yerlerde takildik 1-2 saat. Bir pizza götürdük dondurma Tamam.
benim alerjim çıksa çok üzülürdüm çok severim kendilerini. tühh yaaa
iyi haftalar canım, ben adet oldum, dun bıttı, bundan sonra onumuzdekı maclara bakıcaz artık, sahadan atılıp jubıleye zorlanana kadar maclara devam :) sen nasılsın ıyı mısın
Halsiz yorgun uykum çok bide dünden beri midem hassas![]()
canım bata son 1 gün henüz gebelik testi yapmadım. Cuma gecesi biraz karnım ağrıdı adet olacakmışım gibi. Ağrı kesici içince geçti. Şuana kadarda he ay olan belirtilerim yok sivilcem çıkmadı. Geçen ay erken gebelik ve normal gebelik testlerini yapıp bitirdim. Bu ay biraz test yapmadan sabredeyim birkaç gün geciksin öyle diyorum dayanabilirsem tabi.
Ama bi umut var içimde sanki o ay geldi gibi hissediyorum. 6 yıllık ikinci bebek isteğimiz özlemimiz bu ay olacakmış gibi. Hayırlısı olsun tabi benim ve hepimiz için.![]()
Benim zaten 18.haftaya dogru gidiyor. En berbat zamanlari geride kaldi; mide bulantisi, surekli cis yapma istegi, surekli yorgunluk vs. Simdi aldigim kilolarin ustune iyice cila cekiyorum. Karnim zaten kocaman oldu, her hamileligimde oyle, 6 aylikken millet 9 aylik saniyordu. Cocuklar da buyuk dogdu her seferinde, oglum neredeyse 4,5 kiloydu. Ona ragmen vajinal dogum yaptim. Nasil cikti bilmiyorum vallaha.
Kiz da tekmelemeye basladi, arada tekme yiyorum. Sonra canim peynir cekiyor, peynir yiyorum. Doymuyorum yogurt yiyorum. Doymuyorum kasarli tost yapip yaninda ayran iciyorum. Doymuyorum sarimsak soslu makarna yapiyorum. Arada yine tekme yiyorum. Sonra tatliya sariyorum, dondurma yiyorum.
Ayni diger kizimda aserdigim ne varsa bunda da aynisi. Sevdigim parfum kokulari bile ayni. Oglumda aserdigim seyler cok farkliydi ama her ucunde de kilo alma egrim ayni. 89. derece falan yukseliyor sanirim.
Hesaplama mantıkları şu sanırsamSenella
Son adetten bugüne 33 gün geçmiş.
33/7= 4 hafta + 5 gün
2 gün sonra 35. gün böl 7'ye tam 5 haftalık olacak.
![]()
nerdeydimmutfak dolabini boşalttımm bi guzel sildim. sonra buzdolabinin icini boşalt icindekileri cikar yika
madem giristim, hadi dedim duvarlarini petekini de sileyim
cami da silmesem ayip olurdu
.bunlari ameliyat olmadan once yapmistim ama, bu terapiye ihtiyacim vardi
kayisim koptu yine cunkü.
aradimmm beybihemen beni tanidi
size randevu vermistim mestecep beye 22 hazirana, problem tuneee
esiniz opuda da atabiler imzalari dedi. ben de harika öpüyorum sizi bayyy dedim
![]()
baya baya belirtilerin var. gelismeleri merakla bekleyecegim busefer oldu amin
![]()