- Konu Sahibi panic_attack
- #7.321
Hanımlar beklenen adet geliyor. Buay da olmadı... Hayirlisi artık nasipten ötesi olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunla geçmiş olsun gözün aydın inşallah ondan da bişiy çıkmıyorrr...çağırmışlardi ya beni hastaneden, gittim prof tas degil dediyeniden sidik tahlili yaptilar
gene kan varmiş. idrar yoluna kamerayla neyse artik onun adı
kamerayla girip bakilmasi gerekmiş. iki hafta sonraya anca randevu veriyorlarmiş. dedim trye tupe gidiyorum bekleyemem madem tas yok. orda baktir şikayetin devam ederse dediler. musteceble konusurum o nederse artik. bi derdi yine savusturdum diyelim
![]()
hahahah,valla kendime güldüm sonra,nolmuş kı belki bende gizli gebelik yaşamak istiyom @Zeyneppp83 le birlikte![]()
çağırmışlardi ya beni hastaneden, gittim prof tas degil dediyeniden sidik tahlili yaptilar
gene kan varmiş. idrar yoluna kamerayla neyse artik onun adı
kamerayla girip bakilmasi gerekmiş. iki hafta sonraya anca randevu veriyorlarmiş. dedim trye tupe gidiyorum bekleyemem madem tas yok. orda baktir şikayetin devam ederse dediler. musteceble konusurum o nederse artik. bi derdi yine savusturdum diyelim
![]()
aminnnnnn.ha gayret 2 gun kaldi engellerien azından taş degıl canım, burada doktorun zaten senı ıyı edecektır mutlaka ve yavrunu da alıp gıdeceksın ınsallah
ayyy bi de ablaları dedin,vurdun beni kalbimdenzuzum zaten gunu gunune tutturtamayız, bu ayda sen kalmıs ol, ben de bu ovu da kalayım, zaten aynı kalmıs oluyoruz, aramızda 10-15 gunun lafı olmaz, cıfte kırmızı cızgıyı senden gormeyı beklıyom hadı bakalım, mesela benım kurtajım olmasaydı dogum tarıhı marjonunkınden bır gun onceydısenle aynı tuttururz ınsallah bu ay canom,
Senella ile
Ozgur06 nınkı bızımkılerın ablaları olur artık
ayyy bi de ablaları dedin,vurdun beni kalbimden
ahhh kalbim![]()
aminnnnnn.ha gayret 2 gun kaldi engellerigibi atlaya atlaya bi hal oldum
simdi yayildim cimenlere kocanin gobukun de. elektirikimi boşaltıyorum
![]()
flx77 kesinlikle katiliyorum.
Gecen BDV'de biri yazmis yok sezeryanla dogum yapan yarim insanmis, yok bebek hayata 1-0 geriden basliyormus.
Burda bi arkadasim (yurtdisi) doktorlarin normal dogum israri nedeniyle bebek oksijensiz kaldi, 3 hafta hastanede kaldilar.
Bitanesi vajinal dogum dikislerinin sayisini bilmiyor, depresyona girdi. Dogum fobisi olustu.
Herkes ister her sey normal seyrinde gitsin ve normal dogursun; ama mecburi durumlar olabiliyor. Sezeryanin öcü gibi gosterilmesi sacma.
ayyy bi de ablaları dedin,vurdun beni kalbimden
ahhh kalbim![]()
O zaman kız mi bizimkiler, hani erkekti :) bir karar verin.
hahahah,valla kendime güldüm sonra,nolmuş kı belki bende gizli gebelik yaşamak istiyom @Zeyneppp83 le birlikte![]()
5 gun adet gordunuz ve bitti.Kizlar kizlar Marjo bacinin taktigi neydi![]()
Benim 3.3 çıktı doktorum hamileliğin başında normal ilaca gerek yok dedi,endişeleniyorum ben de gidip bi başka doktorun da fikrini almalıyım sanırımTahmin ettiğim gibi TSH yükselmiş 3,42 çıktı doktoruma söyledim yarın endokrine gideceğim normalde böyle bi sorunum yok ama hamilelik troidi oluyor neyseki ilaçla çözülüyor
Bu arada ben enox kan sulandırıcı iğne kullanıyordum depolarda hiç biyerde bulamadık oksapar bulduk muadiliymiş
ahaha sormaa bir de boş boşş saçlarımdaki tokalarla uğraşmıştı garibimm.. sonra kardeş kardeş uyuduk![]()