- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.444
- 133
- Konu Sahibi panic_attack
- #7.381
Ayyy insallah Marjocum,Iyi gidiyor canim :) da cok sismanladim. Hamile kalayim, kilo onemli degil diyebilir insanlar. Haklilar da ama bu benim aldigim kilo dusukten sonraki zamanda sikintidan aldigim kilo. Hamile kalana kadar gecen 4-5 ayda 10 kilo almisim. (Sigarayi biraktim, 7 sene olacak neredeyse, kimseye de icmesini tavsiye etmem asla ama tek iyi tarafi sanirim yemek aralarindaki atistirmayi kesiyor. Sigarayi birakip da kilo almayan birpanic_attack var galiba). Hamile kalinca da durdurulmaz bicim de sismeye devam ediyorum. Korkuyorum ki doguma girdigimde kocamdan daha sisman olacagim. Ben bu adamdan hamile kalinca bundaki sismanlik genleri bana mi geciyordur nedir, bunyem bozuluyor ya.
Hic merak etmeyin, ben diger forumda da soyluyordum, bu sene herkes hamile kalacak. Yani bu ay mi yoksa iki ay sonra mi olur bilmem ama olacak :) Ozel birsey yapiyor musunuz yoksa normal yoldan mi deniyorsunuz? Normal yoldan deniyorsaniz ben bir iki birsey yazmistim kendi yaptiklarim ile ilgili, onlara bir bak istersen.
Agzindan bal damliyor

Şöyle topicçe arka arkaya patlatsak cift cizgileri

Cok amin