Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş zuzu. Ben bi halt yedim inşallah o sorun olmaz işteyim malum ve çok yoğun ve benim sancılar adamı pelt eder baktım yükseliyor ağrı attım dicloflam. İnşallah kesmez regl ı .ama dayanamam o ağrıya ayakta bütün gün mecburdum. :KK43: bide normalde 500 mg ilk apnx içerim hafif olsun diye bunu içtim.
kesmez kuzu gelir adetin bence..

Kizlarr doktordan çıktım ultrasonla bakti benim yumurta catlamamis kist olmuş tarlusal verdi. Önce emin olmak için kan testi dedi .reglin 2 yada 3 günü tekrar herşeye bakılması için gidicem
Canım üzülme birdaha ki ay temizlenmiş olur . Bende yumurta takibi yaptırıp ilaç kullanmadan catlama iğnesi yaptıracagım birde öyle deneyeceğim Allah nasip ederse. Arı sütü cok diyorlar onu kullanacağım. Bu arada arkadaslar arısütünü arastırırken Bi ürünün altındaki yorumlara baktıydım Bi bayan yazmış ABD deki Dr u yumurta kalitesi için dogal arısütü kullan cok etkili demiş. Bu ay kullanacağım bende insallah.baska bir gruptaki arkadas ta ısrarla arı sütü diyor. Önerdiği arkadası ümitsizmiş bir 🥚 oluyormus ama oda kalitesizmiş arı sütüyle 6 embriyosu olusmuş. Sende al istersen Zeynep böyle her ay üzülmektense onuda deneyelim şifa allahtan belki faydası olur.

Canım üzülme birdaha ki ay temizlenmiş olur . Bende yumurta takibi yaptırıp ilaç kullanmadan catlama iğnesi yaptıracagım birde öyle deneyeceğim Allah nasip ederse. Arı sütü cok diyorlar onu kullanacağım. Bu arada arkadaslar arısütünü arastırırken Bi ürünün altındaki yorumlara baktıydım Bi bayan yazmış ABD deki Dr u yumurta kalitesi için dogal arısütü kullan cok etkili demiş. Bu ay kullanacağım bende insallah.baska bir gruptaki arkadas ta ısrarla arı sütü diyor. Önerdiği arkadası ümitsizmiş bir 🥚 oluyormus ama oda kalitesizmiş arı sütüyle 6 embriyosu olusmuş. Sende al istersen Zeynep böyle her ay üzülmektense onuda deneyelim şifa allahtan belki faydası olur.
Bakalım bi takip yapılsında benim yumyum olsun hormon olsun ona göre denerim belki bende drye danışaraktan

Kızlar
Bugün öğleden sonra transfer günüm belli olacak. Kan verdim sonuçlar çıksın diye bekliyoruz. Ona göre progestana da başlayacağım galiba. Bugün rahim kalınlığı 8,8 mm idi, herşey yolunda görünüyor.
Hadi hayırlısı Rabbim tamamına erdirsin saglıkla insallah

evet hatta şimdi belli olmuştur hadi güzel sonuçlara senin kahraman da şoklanıp kendine gelmiştir zaar... :) sıkıca tutunuuurr.. arkadaşından örnek alsın inşallahh
Yarın progestan başlıyorum, 25 hazıran Salı sabahı da transfer olacak :) 8:30 da çağırdılar, kaçta gelip çözdürecekler embriyoyu yahu :)

Bence işe yarayacak. 2,5 litre suyu da ihmal etme. Rahimde ne kadar cıvık ortam olursa o kadar iyi. Sekemez, gömülüp kalır :)

Kuzum ben yarım litre içiyorum çünkü 2,5 litre içsem WC den çıkamam. Transfer esnasında bu da bir sorun sonuçta :) hadi bu kez 1 içeyim ama 2,5 litre gerçekten çok fazla değil mi :)

Yarın progestan başlıyorum, 25 hazıran Salı sabahı da transfer olacak :) 8:30 da çağırdılar, kaçta gelip çözdürecekler embriyoyu yahu :)
ayy süperrr 6 gün sonra sende kahramanın, sonra bekleyeceğizz kan testiniiii.. ayy hadi inşallahh amiinn dedim öyle de olduuu :KK200:

Kuzum ben yarım litre içiyorum çünkü 2,5 litre içsem WC den çıkamam. Transfer esnasında bu da bir sorun sonuçta :) hadi bu kez 1 içeyim ama 2,5 litre gerçekten çok fazla değil mi :)
yarım lt ne yaa onu bebe içer nerdeyse :)) hadi bakalım suyu da hallet kuzuu dinle panici...

Ben sadece yarım litre içtim herkesin mesane doluluk değişiyor bence ilkinde çok içtim acayip stres olup bi kısmını boşaltmak zorunda kalmıştım

Kizlarr doktordan çıktım ultrasonla bakti benim yumurta catlamamis kist olmuş tarlusal verdi. Önce emin olmak için kan testi dedi .reglin 2 yada 3 günü tekrar herşeye bakılması için gidicem
Geçmiş olsun cnm inşl kısa sürede gecer. Anlamadığım şu şimdi tarlusal içmesen regl gelmeye cekmi yada döngü tekrar başa mı sarıyor 28 gün sonra olunuyor

Yarım litre dediğin şey 3 bardak anca eder yav?
Koca gün 3 bardak mı sadece o_O

Hadi hayırlısı tatlımmmmm jel mi hap mı verdi ,sabah çözüp öğleden sonra transfer oluyor genelde ama belki senin gece çözecekler sağlıkla transferin gerçekleşir inşallah ,dualarımdasın canım

Back
X