- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
- #7.541
Aynen önce bir hamile kalayım da sezeryan çok da dert değil :) Miyom rahimdeki kas dokusundan oluşan bir şey, polip et beni gibi bir şey diye biliyorum. Benden de polip+miyom alındı. Bebeğin yerleşme yerinde olduğu için ameliyat kararı verildi. Yoksa miyomlAr izleniyordu.Dedigim gibi hayirlisi neyse o olsun. Sezeryan olman gerekiyorsa sezeryan olursun, dert etme bunlari. Once bir bebek gelsin de :)
Miyom ile polip ayni seylerdi galiba degil mi? Ben de hamile kalmadan once aldirdim ama rahim icinden degil. Rahim icinde de varmis ama cok geride, bunun hamilelige bir etkisi olmaz dedi doktor. Gecen haftada kahverengi bir akinti oldu, hemen acile gittik (ben dusuk yapiyorum sandim yine). Meger polip olusmus disarida yine, ertesi sabah aliverdiler. Yasla ilgili birsey mi acaba, yas aldikca zirta pirta cikamaya basladilar.
canım ınsallah hep yolunda gıder ve saglıkla hamılelıgıne devam edersın ve sonunda yavrunu kucagına alırsın.
Saol canım umarım bu kez pozitif olur
Saol canım umarım hepimizin görecek bir pozitifi vardır yakınlardaHadi hayırlısı Rabbim tamamına erdirsin saglıkla insallah