- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
- #7.741
inşallah canoooom heyecanla takipteyim bakim yeni haber kimden gelicekAyy az kaldı evet benim de az akıntım var ama adette de oluyo işteee.. inşallah gebeyizdir hepimiiizz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canoooom heyecanla takipteyim bakim yeni haber kimden gelicekAyy az kaldı evet benim de az akıntım var ama adette de oluyo işteee.. inşallah gebeyizdir hepimiiizz![]()
Kötü sormuştum okudum sorumuda anlamadım
Versin tabi yaa aminnnAllh iiligini versn
Hiçte cazip değil 50 kg ve altı zati. Oturursun göz kararır kalkarsın göz kararır dogrulursun göz kararır çabuk yorulursun tansiyon hep dusuk. 12-8 yüksek gelir başın ağrır. Olmasin zati öyle hedefin. Annemin meşhur 2 lafı vardır. Bir dirhem et bin ayıp örterBenim 50 kilo olmayı hedeflediğim yılların üzerinden bile en az 10 sene geçti.. artık olmayı bırak, öyle bir hedefim bile yok :)
Canım üzülme birdaha ki ay temizlenmiş olur . Bende yumurta takibi yaptırıp ilaç kullanmadan catlama iğnesi yaptıracagım birde öyle deneyeceğim Allah nasip ederse. Arı sütü cok diyorlar onu kullanacağım. Bu arada arkadaslar arısütünü arastırırken Bi ürünün altındaki yorumlara baktıydım Bi bayan yazmış ABD deki Dr u yumurta kalitesi için dogal arısütü kullan cok etkili demiş. Bu ay kullanacağım bende insallah.baska bir gruptaki arkadas ta ısrarla arı sütü diyor. Önerdiği arkadası ümitsizmiş biroluyormus ama oda kalitesizmiş arı sütüyle 6 embriyosu olusmuş. Sende al istersen Zeynep böyle her ay üzülmektense onuda deneyelim şifa allahtan belki faydası olur.
AA annemin küçükken diktiği çalı gibi bir şeyin meyvesi bu. anneannemin bahçesinde var çocukluğuma gittim resmen. Frenk üzümü diye biliyordum ben bunu.
İlk defa duydum desem..
Yaban mersininine benzemiyor m
Benim nefretkocam da altın alır bana ya hakkat ben bu adamdan ne istiyom bu adama niye gıcığım acaba, halbuse hep altın alır![]()
Kötü sormuştum okudum sorumuda anlamadım14 gün önce yumyumladiysam geç yumlamis oluyorum. Yada 21 gün önce normal yumyumlamam gereken tarihte yumladim ama catlayamadi büyüdü büyüdü kist oldu ve geç mi çatladı oldu onu merak ettimdi.
![]()
Kızlar yarın 3.günüm testler için Dr ye gidiyorum bakim ne çıkacak eksikler fazlalar. Nelere bakilicak bakim?
panic_attack yaw ağrı kesiciler kafa yaptı heralde bune valla ben kendi yazdığımı okuyunca anlamıyorum
ne anlatmaya çalıştığımı anladiysan üstün anlama ve kavrama madalyasını sonuna kadar hakediyorsun
sen kale alma benim bişey merak ediyorum la başlayan ve biten 2 mesajımı
![]()
Benim sabun alerjim yok ama cildim kuru olduğu için sabun iyice kurutup çok kaşındırır beni. Dove da dahil hiç bir sabunu kullanamam. Mesela defne sabunu ile saçımı yıkarım ama asla cildime süremem.çünkü duştan sonra uyuz olmuş gibi kaşınmaya başlarım, derim pul pul olur dökülür falan,nemlendirici de hemen etki etmez :)
Günaydın kızlar 1 gün gecikmeyle bende dün adet oldum maalesefYüzümde sivilce çıkmadı diye sevinirken karnımda çıkanı unutmuşum.
Neyse önümüzdeki maçlara bakcez artıkın. Ben oldum siz olmayın inşallah bat bekleyenler.
Aynı bence canım.. ama çıkmayanda çıkabilirr çıkanda çıkmayabilir. O da kişiden kişiye değişir yine ☺Ya hamile kalinca yuzde sivilce cikmiyomu ?can09e sende yuzumde cikmadi diyodun ama hamilelik ve adet belirtileri ayni olmuyomu ? Gafam karisti
![]()
Aynı bence canım.. ama çıkmayanda çıkabilirr çıkanda çıkmayabilir. O da kişiden kişiye değişir yine ☺
ama çıkmayanda çıkabilirr çıkanda çıkmayabilir.
aa süper randevu alabildiğine sevindimm bir görüş bakemm ne diyecekler..Hangi marka arı sütü kullanmış.
Bence de frenk üzümü çok lezzetli bir tadı vardır ama nerden bulcaz.
Hakkat niye gıcıksın? Ne istiyon şu adamdan. Benim bat geldi dün. Bu ay çok belirtim vardı ama neden olmadi anlamadım. Kist mi oluştu acaba, hala sağ kasigim 'daki yer ağrıyor, parçalı parçalı adet'te geliyor. Sogan suyu mu icsem.
Kızlar bal tarcın çörek otunu yapicam da önce hayir içeyim 1-2 gün diyorum hormonlar düşsün sonra bal tarcın çörek otu. Bir deflx77 nar suyunu ne kadar içtiniz, nerden aldınız. Nâr suyu kullanayim bu ay. Vitaminlere de tekrar başlıyim.
Aret kamar i aradim yurtdışında seminerleri varmış. 13 temmuza randevu aldım bakalım ne olacak. 7800 tüp bebek dedi yumurtası az olanda ilaçla tedavi yapıyor dedi. Bakalım ne diyecek.
Düşük tehditi olduğu için ilişkiyi yasakladı doktorumDoğal yolla olmuştu dimi? İlişkiyi yasaklamaması çok normal. Düşük tehdidi olmadıkça normal gebeliklerde yasaklanmaz. Sen ilişki sırasında ve sonrasında şikayetin olmazsa normal hayatına devam etmelisin.
Kafein içeren içecekleri çok az tüketeceksin,pastörize olmayan süt ürünlerini tüketmeyeceksin,az pişmiş et ürünleri,sakatat ve salam sosis vs yok. Sebzeleri çok iyi yıkamalasın. Genel itibariyle bunlara dikkat etmen yeterli. Yani özet olarak sağlıklı beslenmelisin :)
Bir de düşüğe sebep olabildiği için bitki çayları yasak.
Teşekkür ederim bilgilerin içinDoğal yolla olmuştu dimi? İlişkiyi yasaklamaması çok normal. Düşük tehdidi olmadıkça normal gebeliklerde yasaklanmaz. Sen ilişki sırasında ve sonrasında şikayetin olmazsa normal hayatına devam etmelisin.
Kafein içeren içecekleri çok az tüketeceksin,pastörize olmayan süt ürünlerini tüketmeyeceksin,az pişmiş et ürünleri,sakatat ve salam sosis vs yok. Sebzeleri çok iyi yıkamalasın. Genel itibariyle bunlara dikkat etmen yeterli. Yani özet olarak sağlıklı beslenmelisin :)
Bir de düşüğe sebep olabildiği için bitki çayları yasak.
Ewet , yumurta azsa sadece klomen kullandırtıyormuşHangi marka arı sütü kullanmış.
Bence de frenk üzümü çok lezzetli bir tadı vardır ama nerden bulcaz.
Hakkat niye gıcıksın? Ne istiyon şu adamdan. Benim bat geldi dün. Bu ay çok belirtim vardı ama neden olmadi anlamadım. Kist mi oluştu acaba, hala sağ kasigim 'daki yer ağrıyor, parçalı parçalı adet'te geliyor. Sogan suyu mu icsem.
Kızlar bal tarcın çörek otunu yapicam da önce hayir içeyim 1-2 gün diyorum hormonlar düşsün sonra bal tarcın çörek otu. Bir deflx77 nar suyunu ne kadar içtiniz, nerden aldınız. Nâr suyu kullanayim bu ay. Vitaminlere de tekrar başlıyim.
Aret kamar i aradim yurtdışında seminerleri varmış. 13 temmuza randevu aldım bakalım ne olacak. 7800 tüp bebek dedi yumurtası az olanda ilaçla tedavi yapıyor dedi. Bakalım ne diyecek.