Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy cok heyecanlııı :)
Şimdi kanı vereceksin, ne kadar sonra sonucu öğreneceğiz, yani senin hamile olduğunu insAllah :dua: :KK200: bütün iyi dileklerim ve dualarim seninle
Oranın saati ile 15:30 da d
dennisgo dennisgo canım güzel haberlerini bekliyoruz heyacanla
teşeklürler canım umarım güzel haberler alırım. 9. Gün testim oldukça silikti ama umarım sonradan atak yapar sıkıca tutunur embriyom :)
 
Eksik yazmışım kuzum. 15:30 da doktoru arayıp ondan öğreneceğiz demek istedim :) umarım güzel haberler alırım ve paylaşırım.
Şu ilk kan verdikten sonra gelen meşhur adet başlamadığına göre veee
Testlerde bir hareketlenme olduğuna göre güzel haberler geliyor insAllah
 
Transfer öncesi Faladdin'e baktırmıştım ben de arkadaşın zoruyla. Aileniz büyüyecek, bebek müjdesi var diyodu. Tabii fal programı diye önemsemedim ben onu, kimbilir hangi msjlara ulaşıyolar programla diye.
Sonra bi komşumuz bakmıştı falıma. Fincanın tam tabanında, göbeğinde cenin gibi bişi gösterdi. "Şu an hamile değilsin ama senin çocuk hazır, bekliyo sanki bi yerde" dedi şok olmuştum. Teyzenin yazık ne çocuk planımızdan ne de tüp bebek teknolojisinden haberi var yani o kadar uzak mevzuya. Annemle göz göze gelmiştik. Senin çocuk hazırda bekliyo nedir yaa? Nerden tutturdun bebemin o sırada donmuş halde beklediğini? :)) Evleneceğim tarihi de bilmişti o benim.
Antin kuntin kehanetler titreşimler. Bizim süreç benziyo senle valla. Sonu da benzeyecek kız. :rolleyes:
Önden gidenin feda edilmesine takılma. Diğerleri yeter :nazar::emir_bebek:

Bendeki son gelişmeler şu şekilde:
Aile hekimliğinin yaptığı tam 4 sayfalık test sonuçlarına göre üstün başarı belgesi almayı hak etmişim. D vitamini damlası kullandın mı hiç dedi doktor, evet dedim 1,5 ay kadar kullandım. Normalde pek görmeyiz bu değeri dedi. Ama yine de d vitamini damla vermek zorundayız kullanma evde bulunsun dedi. Demirim de yüksekmiş yine de demir hapı da verdiler. Ecza deposu gibi zaten bizim ev. 9 ay biriktirsem sonra satarım ben bunları ahshsh
masallahhhhh sana 🧿🧿🧿🧿insallahhhhhhhhhhhhhhhhhh sonum da benzesin amin🙏🏼🥰💋😀
 
Kan verme dedi artik doktorum, keseyi gördük şükür, 18 temmuz randevu, asıl macera bundan sonra başlıyor, insAllah saglikla bu sefer o pıt pıtları bende duyarım, sonuna kadar saglikla :dua: :dua: :dua: :dua: :dua: :dua:
Oh kesede göründüyse çok şükür🙏 İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın canım
 
Kan verme dedi artik doktorum, keseyi gördük şükür, 18 temmuz randevu, asıl macera bundan sonra başlıyor, insAllah saglikla bu sefer o pıt pıtları bende duyarım, sonuna kadar saglikla :dua: :dua: :dua: :dua: :dua: :dua:
Maşallah canım Allah’ın izniyle pıt pıt da duyarsınız dikkat et kendine
 
X