Mayısda Hamile kalan Anneler buraya....

yine boş kalmış burası...benim 9. haftaya gğirdi ve mide bulantılarım başladı.geç değil mi sizce de?ben bu zamana kadar pekj bişey olmayınca herhalde midem bulanmayacak demiştim,moralim bozuk o yüzden.progestan yapıyo olabilir mi acaba,yani onun dozunu artırınca sanki mide bulantım da arttı gibi geliyor.

cnm o ilacı ben başlarda ağızdan alıyordum ama başka bir doktora gittiim o bana ağızdan alırsan çok halsizlik ,uyku yapar eldiven kullanarak vajinal yoldan almamı tavsiye etti hem de etkisi daha çok olurmuş öle kullanıyrm artık ama mide bulantısına da o sebep olurmu bilmem

birde benim ilacımın adı progynex belki farklıdır tabi

Kızlar selam benım bebıŞ 9 haftalık oldu temmuzun ılk haftası tarama testı ıcın gel dedı doktorum...su anda hersey normale donmeye basladı sankı mıde bulantım fılan azaldı artık umarım boyle sorunsuz devam ederım ..hızlerde ıyısınızdır nerde mayıs hamılelerı yokmu hıÇ......

Benimkide 8+4 günlük. ama hamile olduğumu bile anlamıyorum.sadece ruhsal depresyon içerisindeyim ama fiziksel bir sorun yok. keşke bu kadar depresyon yaşayacağıma midem bulansa, halsiz olsam vs.vs

merhaba arkadaşlar
bugün doktora gittim muayeneye 7+4 günlük olmuş benim bebişim kalp atışlarını duydum çok güzeldi dakikada 136 atıyormuş hafif mide bulantım vardı ama neden se 1 kilo almışım mide bulantılarının birazda psikolojik olduğunu söyledi onun için renine diye bir şurup verdi miden bulandığı zaman içersin dedi daha fazla tuzlu kraker yiyip miden boş kalmasın dedi bir de vitamin hapı verdi kimyasal maddelerden kaçınmalısın, maden suyunuda içmemi tavsiye etti hatta kola ve gazoz bile içebilirsin (ama çok fazla değil) dedi kısacası doktorum bana soracak başka soru bırakmadı

Benimkide 8+4 günlük. ama hamile olduğumu bile anlamıyorum.sadece ruhsal depresyon içerisindeyim ama fiziksel bir sorun yok. keşke bu kadar depresyon yaşayacağıma midem bulansa, halsiz olsam vs.vs

cnm nie öylesin sıkıntılar ne yardımcı olabilirmiyim bilmem ama anlatmak istersen belki anlarım.hamilelik döneminde hiç sıkıntı stres olmamamız lazım ama ne mümkün dimi

Benim de midem çok bulanmıyo ama yorgunluk oluyo. Artı depresyon da var biraz. İkisi bi arada daha da zor oluyo

Kızlar benim de 8+5 oldu :) Miniğimiz şimdiden zıplıyo içerde çok hareketli olucak galiba:) 6.-8. haftalar arası çok bulantı yaşadım ve 4 kilo verdim ama şimdi biraz daha rahatım aç kalmıyorum en azından...Zaten 9. haftadan sonra azalır dedi doktorum
Tatile gitmemize de izin verdi sakin sakin gidin seneye bu kadar rahat olamıycaksınız dedi:))

Çok iyi yaparsınız. Benim de 7.5-8 haftalık. persembe kesin ogrenicez. Temmuz ayında biz de tatil planlıyoruz :)

aman Allahım tatil mi...bu yıl o kadar hevesliydim ki,düşük riski nedeniyle iptal etmek zorunda kaldık..ama napıyım,bebeğime bişey ıolmasın da tek tatile de gitmem(

aman Allahım tatil mi...bu yıl o kadar hevesliydim ki,düşük riski nedeniyle iptal etmek zorunda kaldık..ama napıyım,bebeğime bişey ıolmasın da tek tatile de gitmem(

cnm bende antalya planları yapıyordum taki hamile kalana kadar.düşük riskim var onu da geçtim midem günümü yiyip bitiriyor zaten.tatil suya düştü ama olsun bebeğim için herşeye değer..seneye yaramaz bir bebiş olmazsa 3 kişi yaparız tatili inşallah:)

kızlar ben tatılın gobegındeyım antalyada....plajlara yakın oturuyorum hemde..ama ınanırmısınız daha denıze ayagımı sokmadım ( bulantı kusma derken yenı acıyorum gozumu...belki simiden sonra...kızlar bu arada bende tum belıtıler kaybolmaya başladı kendımı hıc hamıle gıbı hıssetmıyorum tık yok....sizce normalmı buu.....yanlız ıyı kılo almısım...bu ana kadar 2 kılo.. (( bakalım sonu ne olacak...

kaç haftalık cnm senin küçüklük.inşallah çabuk geçer benimde bulantılar.benim 9 haftalık şimdiden bende 1 kilo aldım.et sevmezdim taki hamile kalana kadar.hergün pide,lahmacun ,dürüm....bu gidişle şişerim valla.kusan arkadaşlarım kilo verirken ben alıom(ben de antalyada okudum üniversiteyi ben meltemde oturdum 4 sene oldu nerdeyse özledim bu yaz gelirim diodum ama nasip artık:)

canım bugun tam 10 haftalık oldu...valla ne bulursam yıyorum bakalım artık..valla bende kilo veren arkadaşlara imreniyorum yaa bız ne yapcaz bakalım..beklerım antalya heryıl dahada değişti dort senedir gelmıyorsan gel burası harıka..........

zten antalya çok çalışan bir kentti hala çok çalışıyorsa çok değişiklikler olmuştur.o çiçekler bile sökülüp sürekli yenilenirdi.ya benim bebeğim 9 haftalık oldu hiç göbeğim yoktu koca göbeğim çıktı benim de korkuyorum valla çok kilo alıcam diye şimdiden bole giderse.mide bulantım var geçer belki die sürekli yemeye verdim kendimi of nolcak yaaa

kızlar 10 gunluğune yokum bıraz tatıl yapacagım umarım donusume hersey guzel olur bebişlerımız bıraz daha buyur ve bulantılarımız gıder.....bu arada donusume ıkılı tarama testı olucam ınşallah sonucta ıyı cıkar.....tabıkı hepımızın.....
bu arada bebışlerının cınseyetı hakkında bırseyler hısseden varmı anneler hısseder derlerya hep........

Ben o kadar etki altındayım ki...hiç birşey hissedemez oldum. Herkes oğlum oğlum küçük adam, olğlumuz şöyle olcak böyle olcak diyo....hissedeceğim varsa da artık hissedemem heralde sizin nası?

ben kız bebekleri seviyorum ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri erkek olduğunu hissediyorum.sağlıklı olsun da bebeklerimiz cinsiyet önemli deil:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…