merhabalar ben de yeni katıldım.benim bebeğim 8 haftalık oldu
yine boş kalmış burası...benim 9. haftaya gğirdi ve mide bulantılarım başladı.geç değil mi sizce de?ben bu zamana kadar pekj bişey olmayınca herhalde midem bulanmayacak demiştim,moralim bozuk o yüzden.progestan yapıyo olabilir mi acaba,yani onun dozunu artırınca sanki mide bulantım da arttı gibi geliyor.
yine boş kalmış burası...benim 9. haftaya gğirdi ve mide bulantılarım başladı.geç değil mi sizce de?ben bu zamana kadar pekj bişey olmayınca herhalde midem bulanmayacak demiştim,moralim bozuk o yüzden.progestan yapıyo olabilir mi acaba,yani onun dozunu artırınca sanki mide bulantım da arttı gibi geliyor.
Benimkide 8+4 günlük. ama hamile olduğumu bile anlamıyorum.sadece ruhsal depresyon içerisindeyim ama fiziksel bir sorun yok. keşke bu kadar depresyon yaşayacağıma midem bulansa, halsiz olsam vs.vs
Benimkide 8+4 günlük. ama hamile olduğumu bile anlamıyorum.sadece ruhsal depresyon içerisindeyim ama fiziksel bir sorun yok. keşke bu kadar depresyon yaşayacağıma midem bulansa, halsiz olsam vs.vs
Kızlar benim de 8+5 oldu :) Miniğimiz şimdiden zıplıyo içerde çok hareketli olucak galiba:) 6.-8. haftalar arası çok bulantı yaşadım ve 4 kilo verdim ama şimdi biraz daha rahatım aç kalmıyorum en azından...Zaten 9. haftadan sonra azalır dedi doktorum
Tatile gitmemize de izin verdi sakin sakin gidin seneye bu kadar rahat olamıycaksınız dedi:))
aman Allahım tatil mi...bu yıl o kadar hevesliydim ki,düşük riski nedeniyle iptal etmek zorunda kaldık..ama napıyım,bebeğime bişey ıolmasın da tek tatile de gitmem(
kızlar ben tatılın gobegındeyım antalyada....plajlara yakın oturuyorum hemde..ama ınanırmısınız daha denıze ayagımı sokmadım( bulantı kusma derken yenı acıyorum gozumu...belki simiden sonra...kızlar bu arada bende tum belıtıler kaybolmaya başladı kendımı hıc hamıle gıbı hıssetmıyorum tık yok....sizce normalmı buu.....yanlız ıyı kılo almısım...bu ana kadar 2 kılo.. (( bakalım sonu ne olacak...
kaç haftalık cnm senin küçüklük.inşallah çabuk geçer benimde bulantılar.benim 9 haftalık şimdiden bende 1 kilo aldım.et sevmezdim taki hamile kalana kadar.hergün pide,lahmacun ,dürüm....bu gidişle şişerim valla.kusan arkadaşlarım kilo verirken ben alıom(ben de antalyada okudum üniversiteyi ben meltemde oturdum 4 sene oldu nerdeyse özledim bu yaz gelirim diodum ama nasip artık:)
canım bugun tam 10 haftalık oldu...valla ne bulursam yıyorum bakalım artık..valla bende kilo veren arkadaşlara imreniyorum yaa bız ne yapcaz bakalım..beklerım antalya heryıl dahada değişti dort senedir gelmıyorsan gel burası harıka..........
kızlar 10 gunluğune yokum bıraz tatıl yapacagım umarım donusume hersey guzel olur bebişlerımız bıraz daha buyur ve bulantılarımız gıder.....bu arada donusume ıkılı tarama testı olucam ınşallah sonucta ıyı cıkar.....tabıkı hepımızın.....
bu arada bebışlerının cınseyetı hakkında bırseyler hısseden varmı anneler hısseder derlerya hep........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?