Hayirli olsun. Ne kadar guzel, cocuk duygusunu bir kez tatmissin. Darisi basimiza. Ben daha anlayamadim ne olup bittigini. Hafif bi sarhosluk var. Benim de bulantim cok yok. Bazen sersemlik oluyor basimda ozellikle ayaga kalktigimda. Pek de istahim yok. Ama sikayetim de yok. Ama 5-6 haftaliga gore 4 mm biraz kucuk gibi geliyo bana. Ondan canim sikiliyor.
endişelenme ilk gebeliğimde bebeğin gelişimi son adet tarihime göre 1hafta önden gidiyordu doktorum bazen son adet tarihine göre sapmalar olabileceğini yumurtamın daha önce döllenmiş olma ihtimali olduğunu söylemişti senin durumun da bu olayın tersi olabilir belki yumurtan geç döllenmiştirCADIARZU doktorun bi sorun olmadığını söylüyorsa sen hamileliğin keyfini çıkaropuyorumnanaktan
Kızlar bişey sorucam şimdi ben progestan kullanıyorum ve inanılmaz göğüs ağrım şişlik vs var bende dün şöyle bi dokundum o kahverengi kısmın altında biraz üstünde felan minik minik bişeyler geldi elime daha önce varmıydı bilmiorum ama sizde var mı bilmiyorumkismile benim ikisinde de var belkide fibroadenom felan vardı bende hamile kalınca büyüyebiliolar bazı yerlerde de süt keseleri büyür yazıyo bi baksanız benim için :kedi: cumartesi dr a sorucam ama stres yaptım ve gebelikte stres iyi bişey değil eyvahedigeldismile
mafoldumbencanım yanıtın için saol deri üstündekilerden vardı bende de halada var zaten ama bu dediklerim derinin altında iki göğsümde de var burdaki arkadaşıma sordum hamileyken bende de vardı dedi bide adet önceside göğüs ağrım olur benim sanırım bende fibroadenom var başka bişey olmasında çünkü çok mutlu olmam gereken bi zamandayım :hulya:
Ben de isteksizlik var yemek yemek istemiyor canim. Benim de 5 haftalik sayilir. Sen ultrasonda gordun mu? boyutu nasi? Benim ki 4 mm olarak gozuktu biraz kucuk sanirim normal degerlere gore...endiselendim gelismiyormu diye
cnm bende öyle cnm hiç yemek istemiyo dün akşam keseyi gördük 10 haziranda kalp atışına bakcak doktor gabliba benimkide 4 mm galiba daha yeni oluşum aşamasındaya hızla büyümeye başlıycak için rahat olsun bence bi sorun görünmüyo allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:
selam kızlar...
dun r gıttım bebısım 7 haftalık olmus bıze o oluşmakta olan kalbının sesını duyuru cok heyecanlandım...
bıraz kahverengı lekelerım olmustu dr progestan verdı sımdı onu kullanıyorum bırde bugun acayıp mıdem bulandı saat 6 dan berı lavaboyla arkadas oldum resmen...nasıl gecıkek bu gunler bakalım...
mrb minozcum nasılsın nasıl gidiyo hamişlik bakalım...
merhaba tatlım. valla kendi dertlerimden daha tadını almaya başlayamadım hamişliğin. önce çok kasık ağrım oldu. o bitti bulantıyla uğraşıyorum bu ay. ay çok mutluyum deyip dolaşamadım daha:)) sen maşallah yolu yarılamışsın ya. senin nasıl gidiyor? büyüdükçe sorunlar azalıyo mı çoğalıyo mu?
canım seni çok iyi anlıyorum bende gebeliğime iyi başlayamadım hamile olduğumu öğrenmeden önce kaza geçirdim verdiğim kan tahlili sonucu öğrendim hamile olduğumu
ilk başları korku ve stresle geçti 2.ayımda idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle çok kötü sancılar çektim dayanılmaz sancılar sonra bacak ağrısı mide bulantıları derken bugüne geldik bende tam tadını çıkarıyorum diyemem 3lü testim de sorun çıktı amniosentez yaptırdım onun sonucunu bekliyorum şimdi sıkıntılı günler geçiriyorum anlıcan seninde zamanla sıkıntıların geçecek ağrıların bulantıların sancılarının yerini keyifli bir hamilelik alacak ben herşeye rağmen tadını çıkarmaya bakıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?