Mayısda Hamile kalan Anneler buraya....

endişelenme ilk gebeliğimde bebeğin gelişimi son adet tarihime göre 1hafta önden gidiyordu doktorum bazen son adet tarihine göre sapmalar olabileceğini yumurtamın daha önce döllenmiş olma ihtimali olduğunu söylemişti senin durumun da bu olayın tersi olabilir belki yumurtan geç döllenmiştirCADIARZU doktorun bi sorun olmadığını söylüyorsa sen hamileliğin keyfini çıkaropuyorumnanaktan

Cok saol, moral oldu benim icin. Hepimizin icin hayirlisi olsun :) Guzel dusunelim guzel seyler olsun :) Ohh rahatladim sayende

Kızlar bişey sorucam şimdi ben progestan kullanıyorum ve inanılmaz göğüs ağrım şişlik vs var bende dün şöyle bi dokundum o kahverengi kısmın altında biraz üstünde felan minik minik bişeyler geldi elime daha önce varmıydı bilmiorum ama sizde var mı bilmiyorumkismile benim ikisinde de var belkide fibroadenom felan vardı bende hamile kalınca büyüyebiliolar bazı yerlerde de süt keseleri büyür yazıyo bi baksanız benim için :kedi: cumartesi dr a sorucam ama stres yaptım ve gebelikte stres iyi bişey değil eyvahedigeldismile

Cnm bunlar derinin altinda mi yoksa ustundeki kabarciklar mi? Cunku bildigim kadariyla kahverengi kisimda, deriustunde minik kabarciklarin olmasi zaten normal bisi. bende de var.Onlar yag bezleri. Derinin altindakileri bilmiyorum, kaldi ki gebelik cocuk emzirmek, meme hastaliklari riskini buyuk olcude azaltan birsey. O yuzden, hic kafana takma. Bence internetten de arastirma, cunku ben vucudumda herhangi buir degisiklik oldugunda hep interente bakiorum. Onlara kalsa ohooo, bende yok y ok :) O yuzden dr ye sor, az da kalmis ama anladigim adariyla kotu birsey yok. Onceden olsa mutlaka farkederdinh. Demekki yeni olusmus. Eh, hamilelikte de vucutta bir takim degisiklikler olmasi cok normal. Icinio ferah tut

mafoldumbencanım yanıtın için saol deri üstündekilerden vardı bende de halada var zaten ama bu dediklerim derinin altında iki göğsümde de var burdaki arkadaşıma sordum hamileyken bende de vardı dedi bide adet önceside göğüs ağrım olur benim sanırım bende fibroadenom var başka bişey olmasında çünkü çok mutlu olmam gereken bi zamandayım :hulya:

Kesinlikle cok mutlu ol. Ben yuksek lisansimi meme kanseri uzerine yaptim. Uzman degilim doktor da degilim. Kesinlikle 100% demiyorum, yanlis anlasilmasin. Ama istatistiklere gore meme dekotu huylu kitleler genellikle tek tarafli olur. Iki tarafli cok nadirdir. Ayrica, bildigimkadariyla da,ornegin adet oncesi meme kanseri icin muayene yapilmaz. Cunku bu donemde meme yapisinda bir takim farklilasmalar oluyo. Yaniltici olabilir. Su anda da hamilesin,tadini cikar, hic bir sey takma kafana. iki tarafliysa sut bezlerin dir onlar

teşekkür ederimmmm umarım öyledir hamile arkadaşlar yinede bakarlarsa kendi göğüslerine daha çok rahatlıycamopuyorumnanaktan dr un cevabınıda yazarım ben en azından benim gibi kişileri aydınlatmış olurum :)

bastet canım bendede var aynısı merak etme kenarlarında pötürcükler var tam ucundada beyaz şayler
süt kesesi açıldığı içinmiş canım o korkulcak bişi yok bebişlerimize süt doluyo annesi

kızlar bende 5 haftalık hamişim doktor çok erken daha dedi ama bende bulantılar başladı sabahları sizdede varmı acaba

Ben de isteksizlik var yemek yemek istemiyor canim. Benim de 5 haftalik sayilir. Sen ultrasonda gordun mu? boyutu nasi? Benim ki 4 mm olarak gozuktu biraz kucuk sanirim normal degerlere gore...endiselendim gelismiyormu diye

selam kızlar...
dun r gıttım bebısım 7 haftalık olmus bıze o oluşmakta olan kalbının sesını duyuru cok heyecanlandım...
bıraz kahverengı lekelerım olmustu dr progestan verdı sımdı onu kullanıyorum bırde bugun acayıp mıdem bulandı saat 6 dan berı lavaboyla arkadas oldum resmen...nasıl gecıkek bu gunler bakalım...

Ben de isteksizlik var yemek yemek istemiyor canim. Benim de 5 haftalik sayilir. Sen ultrasonda gordun mu? boyutu nasi? Benim ki 4 mm olarak gozuktu biraz kucuk sanirim normal degerlere gore...endiselendim gelismiyormu diye

cnm bende öyle cnm hiç yemek istemiyo dün akşam keseyi gördük 10 haziranda kalp atışına bakcak doktor gabliba benimkide 4 mm galiba daha yeni oluşum aşamasındaya hızla büyümeye başlıycak için rahat olsun bence bi sorun görünmüyo allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

Amin cnm insallah. Ben simdi yurt disindayim. Bu aksam Turkiye ye donuyuorum. Hafta sonu belki doktordan randevu alabilirim. Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah :)

merhaba esracım. selam kızlar maşallah sayımız biranda artıverdi. mayısın ilk 2 haftası hiç mayıs annesi gelmeyince ne kısır bi aymışız diye düşünmüştüm:)) madem akşamları birarada toplanıp konuşamıyoruz önce birbirimizi tanıyalım diye düşünüyorum. ben antalyalıyım. antalyada çalışan bir öğretmenim. 3,5 yıllık evliyim. ocak ayından beri çocuk düşünüyorduk mayıs ayına kısmetmiş. 17 mayısta adet olmam gerekiyordu bebişimi adetten 3 gün önce öğrendim.pazartesi gün de son durumu öğreneceğim.umarım hepimizin hamileliği sorunsuz geçer.

ah ne güzel cnm ya (tabi kalp atışlarını duyma kısmı:)) çok güzel bi duygu olsa gerek. bulantıların için kekik çayı tavsiye ederim. acıtana kadar beklet suda. onun haricinde bol tuzlu çubuk kraker de bastırıyor biraz. benim ara ara bastırıyor sonra hafifliyor. çok şükür daha çıkarmadım ama bulantı kendini hissettiriyor sürekli.

mrb minozcum nasılsın nasıl gidiyo hamişlik bakalım...

merhaba tatlım. valla kendi dertlerimden daha tadını almaya başlayamadım hamişliğin. önce çok kasık ağrım oldu. o bitti bulantıyla uğraşıyorum bu ay. ay çok mutluyum deyip dolaşamadım daha:)) sen maşallah yolu yarılamışsın ya. senin nasıl gidiyor? büyüdükçe sorunlar azalıyo mı çoğalıyo mu?

canım seni çok iyi anlıyorum bende gebeliğime iyi başlayamadım hamile olduğumu öğrenmeden önce kaza geçirdim verdiğim kan tahlili sonucu öğrendim hamile olduğumu
ilk başları korku ve stresle geçti 2.ayımda idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle çok kötü sancılar çektim dayanılmaz sancılar sonra bacak ağrısı mide bulantıları derken bugüne geldik bende tam tadını çıkarıyorum diyemem 3lü testim de sorun çıktı amniosentez yaptırdım onun sonucunu bekliyorum şimdi sıkıntılı günler geçiriyorum anlıcan seninde zamanla sıkıntıların geçecek ağrıların bulantıların sancılarının yerini keyifli bir hamilelik alacak ben herşeye rağmen tadını çıkarmaya bakıyorum...

canım bebişini nasıl öğrendiğini hatırlıyorum da sonrası gerçekten daha kötü olmuş. Hayırlısı canım ama önce de dediğim gibi kafanı hiç takma o taramalara genelde yanlış çıkıyor. bundan sonrası kolay ve sıkıntısız geçer umarım.haketmişsin artık rahat etmeyi:)) ohh koca göbüşünü sallaya sallaya gez şöyle :CüvCüv: alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…