Regenesis max içerisindekiler kısmında folat mı yoksa folik asit mi yazıyor acabaRegenesis max kullanıyorum doktorum önerdi omega 3 ve başka takviyeler de var içinde
Regenesis max içerisindekiler kısmında folat mı yoksa folik asit mi yazıyor açaba
Folik asit canimRegenesis max içerisindekiler kısmında folat mı yoksa folik asit mi yazıyor acaba
Evicap e vitamini erkeklerde sperm ve hareketlilik için işe yarıyor Diye biliyorum saraçoğlU keçiboymuzu kürğ ile birlikte bu vitamini öneriyorMerhabalar evicap kapsül dediğiniz neye yariyor
İnşaAllah canımBende hayit otu suyu ve bal tarcın çörek otuna basladim bugün birde ovulasyon testi kullanıcam inşallah mutlu haberler alırız
daha 5 gün oldu paylaşrm inşllhClife tecrübelerini mutlaka bizimle paylaş bende düşünüyorum ama cesaret edemedim almaya
Merhaba canım soğan suyunu kullanmaya kaçıncı gün başladın yada başladın mıOvulasyon testi bugün ile başlayacam kuzum soğan suyu eşime keçiboynuzu pekmezi sonra arı poleni süt bal falan böyle şeyler
Anladim teşekkür ederimEvicap e vitamini erkeklerde sperm ve hareketlilik için işe yarıyor Diye biliyorum saraçoğlU keçiboymuzu kürğ ile birlikte bu vitamini öneriyor
Ben geçen ay adet bittikten hemen sonra başladım ama bu ay adet bitiminde 2 gün sonra başlamış olacamMerhaba canım soğan suyunu kullanmaya kaçıncı gün başladın yada başladın mı
İnşallah faydasını görürsün bende ilk kez bu ay kullanmaya başladım da adet bitiminden 2 gün sonra. Bazıları adetin üçüncü günü başlamış acaba yanlış zamanda mı başladım diye endişelenmeye başladımBen geçen ay adet bittikten hemen sonra başladım ama bu ay adet bitiminde 2 gün sonra başlamış olacam
Hiç endişe etme bir şey olmaz ben normalde çok ağrı çekerdim adet zamanı geçen ay ilk defa çok az ağrım oldu soğan suyu faydasını gördüm muhtemelen işte ondan devam edeyim dedim bu ayİnşallah faydasını görürsün bende ilk kez bu ay kullanmaya başladım da adet bitiminden 2 gün sonra. Bazıları adetin üçüncü günü başlamış acaba yanlış zamanda mı başladım diye endişelenmeye başladım
İnşallah kırmızı çizgiyi de görürüz hep birlikteHiç endişe etme bir şey olmaz ben normalde çok ağrı çekerdim adet zamanı geçen ay ilk defa çok az ağrım oldu soğan suyu faydasını gördüm muhtemelen işte ondan devam edeyim dedim bu ay
Ben bugün başladım birde ovu testi aldım mutlaka masajları da uygula dediKızlar bu ay ebru Ceylan YouTube videosunda yumurta kalitesini arttıran masajları uygulamayı düşünüyorum
Ben bugün başladım birde ovu testi aldım mutlaka masajları da uygula dedi
Ben minnakkkurabiyeler den aldım geçen ay yumurtlamam oldu güzeldi testler bu ay işte o masajı da yapacamBen bugün başladım birde ovu testi aldım mutlaka masajları da uygula dedi
Yumurtlama gününe kadar içip o zaman içmemek gerekir diye okudum kuzum sen ne zamana kadar içtinKizlar ben gecen ay soğan kürü yaptım 3 gün gecikme yaptı adetimde ilk defa gecikme var diye bende kendimi hamile sandım baya umutlanmıştım
Adetim bittikten sonra başlayıp yumurtlama gününe kadar içtim canımYumurtlama gününe kadar içip o zaman içmemek gerekir diye okudum kuzum sen ne zamana kadar içtin
Allah Allah bende olmadı ama bazılarında oluyormuş demekkiAdetim bittikten sonra başlayıp yumurtlama gününe kadar içtim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?