Gebeliğe Hazırlık MAYISTA GEBEYİZ İNŞALLAH

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testi bugün ile başlayacam kuzum soğan suyu eşime keçiboynuzu pekmezi sonra arı poleni süt bal falan böyle şeyler
Merhaba canım soğan suyunu kullanmaya kaçıncı gün başladın yada başladın mı

Ben geçen ay adet bittikten hemen sonra başladım ama bu ay adet bitiminde 2 gün sonra başlamış olacam
İnşallah faydasını görürsün bende ilk kez bu ay kullanmaya başladım da adet bitiminden 2 gün sonra. Bazıları adetin üçüncü günü başlamış acaba yanlış zamanda mı başladım diye endişelenmeye başladım

Hiç endişe etme bir şey olmaz ben normalde çok ağrı çekerdim adet zamanı geçen ay ilk defa çok az ağrım oldu soğan suyu faydasını gördüm muhtemelen işte ondan devam edeyim dedim bu ay

Hiç endişe etme bir şey olmaz ben normalde çok ağrı çekerdim adet zamanı geçen ay ilk defa çok az ağrım oldu soğan suyu faydasını gördüm muhtemelen işte ondan devam edeyim dedim bu ay
İnşallah kırmızı çizgiyi de görürüz hep birlikte

Kizlar ben gecen ay soğan kürü yaptım 3 gün gecikme yaptı adetimde ilk defa gecikme var diye bende kendimi hamile sandım baya umutlanmıştım

Bazı kürler gecikme yapıyor kızlar bendede hayıt suyu yapmıştı bal çörek yardıma başladım 5 gun yedim bıraktım korkudan adet gecikmesi yapıyor diyenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…