Gebeliğe Hazırlık MAYISTA GEBEYİZ İNŞALLAH

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar biz denemelere daha yeni başlayacağız ovulasyon testi falan bilmiyorum. Sizler birkaç ay denedikten sonra mı teste başladınız yoksa direk testle mi başlamak gerekir

Kızlar biz denemelere daha yeni başlayacağız ovulasyon testi falan bilmiyorum. Sizler birkaç ay denedikten sonra mı teste başladınız yoksa direk testle mi başlamak gerekir
Benim denemede 4. Ayim ama bu ay test aldım ilk defa bakalim nolcak merakla hergun yapıyorum testi

Hemen anlatayım kuzum
Şimdi ilk bilmiyordum inan hatta hemen ayağa kalkar duş falan ilk ay böyle geçti sonra araştırdım ki pozisyon falan ovulasyon ben 2. Denememde ovulasyona başladım çünkü yumurtlama görüyor muyum çatlamam oluyor bunları erkenden bilmek güzel aylarca deneyip hastaneye gitmiyoruz bile ondan ovulasyon istedim

Genelde 3 ay öncesinde başlanıyor ama tabi Allah a kalmış
Doktor folik asit verdi kullanıyorum. Bir dahaki adetimden sonra başlamak istiyoruz denemelere. O zaman 1,5 ay kullanmış olacağım. Hemen olacak değil ama ya olursa diye endişeleniyorum. Az mı kullanmış olurum bir zararı olur mu diye

Ne zararı olacak kuzum sen kullan o bir vitamin hemen olmaz( yine de Allah bilir ) çünkü bir anda korunma bırakıyoruz falan yine de sen bilirsin

Bir de folik asit kullandınız mı ne kadar süre kullandınız ilk korunmasız ilişkiden önce
2 ay normal denedik gebelik olmayinca doktora gittim hormonlarda sıkıntı çıkmadı esim de hemen gitti biraz spermleri düşük çıkmıştı doktor ultrosan önerdi ramazan sonrası gebelik olmazsa özele gidicez. Şimdilik esim icin keçiboynuzu suyu ve tiribulus kullanıyoruz. Ben Doktora hormon testi yaptırdığımda 2 aylık evliydim folik asit verdi 1 kutu bitirdim 2.ye basladim haftaya kontrolum var bakalim ne dicek suandada yumurtlama takibi yapıyorum adet bitince hemen başladım bu ay da boyle deneyelim dedik.

Kuzum adetin kaç gün sürüyor benim adetim 7 sinde bitti işte 12. Gün gördüm geçen ay bu ay bakalım
5 gün sürüyor ben hemen 6. günü basladim canim zaten 5. Gun çok çok az leke geliyor benim. 2 gündür test yapiyorum yumurtlama bakalim nezaman olcak canım

Benim kiz kardeşim ilk geceden hamile kaldi şuan 1 aylık hamile daha yeni başladı folik asite mesela bende ilk 2 ay normal denedim baktım olmuyo doktora gittim folik asit yazdı 1.5 ay olcak kullanali zaten gebe kalincada kullaniyorsun doktor onerirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…