BeeeeenOvulasyon takibi yapan var mı yumurtlama gördünüz mü
Benim denemede 4. Ayim ama bu ay test aldım ilk defa bakalim nolcak merakla hergun yapıyorum testiKızlar biz denemelere daha yeni başlayacağız ovulasyon testi falan bilmiyorum. Sizler birkaç ay denedikten sonra mı teste başladınız yoksa direk testle mi başlamak gerekir
İnşallah en yakın zamanda müjdeli haberi alırsınızBenim denemede 4. Ayim ama bu ay test aldım ilk defa bakalim nolcak merakla hergun yapıyorum testi
Bir de folik asit kullandınız mı ne kadar süre kullandınız ilk korunmasız ilişkiden önceBenim denemede 4. Ayim ama bu ay test aldım ilk defa bakalim nolcak merakla hergun yapıyorum testi
Bende öyle vallaha ramazan ayı dua ve ibadet ile geçiyor bir ovulasyon yapıyorumİyiyiz şükür canım bu ay hiç bişey yapmıyorum saldım bakalım kendimi
Hemen anlatayım kuzumKızlar biz denemelere daha yeni başlayacağız ovulasyon testi falan bilmiyorum. Sizler birkaç ay denedikten sonra mı teste başladınız yoksa direk testle mi başlamak gerekir
Kuzum adetin kaç gün sürüyor benim adetim 7 sinde bitti işte 12. Gün gördüm geçen ay bu ay bakalımBeeeeendaha 2. günüm yumurtlama olmadi ama
Genelde 3 ay öncesinde başlanıyor ama tabi Allah a kalmışBir de folik asit kullandınız mı ne kadar süre kullandınız ilk korunmasız ilişkiden önce
Doktor folik asit verdi kullanıyorum. Bir dahaki adetimden sonra başlamak istiyoruz denemelere. O zaman 1,5 ay kullanmış olacağım. Hemen olacak değil ama ya olursa diye endişeleniyorum. Az mı kullanmış olurum bir zararı olur mu diyeGenelde 3 ay öncesinde başlanıyor ama tabi Allah a kalmış
Ne zararı olacak kuzum sen kullan o bir vitamin hemen olmaz( yine de Allah bilir ) çünkü bir anda korunma bırakıyoruz falan yine de sen bilirsinDoktor folik asit verdi kullanıyorum. Bir dahaki adetimden sonra başlamak istiyoruz denemelere. O zaman 1,5 ay kullanmış olacağım. Hemen olacak değil ama ya olursa diye endişeleniyorum. Az mı kullanmış olurum bir zararı olur mu diye
Aynen canım ya Bat 4 Mayıs bakalımBende öyle vallaha ramazan ayı dua ve ibadet ile geçiyor bir ovulasyon yapıyorum
henüz çok açık pembe 11.günüm orucu yemeden 2.5 yaşında oğlum var ve uyumadı dahaOvulasyon takibi yapan var mı yumurtlama gördünüz mü
2 ay normal denedik gebelik olmayinca doktora gittim hormonlarda sıkıntı çıkmadı esim de hemen gitti biraz spermleri düşük çıkmıştı doktor ultrosan önerdi ramazan sonrası gebelik olmazsa özele gidicez. Şimdilik esim icin keçiboynuzu suyu ve tiribulus kullanıyoruz. Ben Doktora hormon testi yaptırdığımda 2 aylık evliydim folik asit verdi 1 kutu bitirdim 2.ye basladim haftaya kontrolum var bakalim ne dicek suandada yumurtlama takibi yapıyorum adet bitince hemen başladım bu ay da boyle deneyelim dedik.Bir de folik asit kullandınız mı ne kadar süre kullandınız ilk korunmasız ilişkiden önce
5 gün sürüyor ben hemen 6. günü basladim canim zaten 5. Gun çok çok az leke geliyor benim. 2 gündür test yapiyorum yumurtlama bakalim nezaman olcak canımKuzum adetin kaç gün sürüyor benim adetim 7 sinde bitti işte 12. Gün gördüm geçen ay bu ay bakalım
Benim kiz kardeşim ilk geceden hamile kaldi şuan 1 aylık hamile daha yeni başladı folik asite mesela bende ilk 2 ay normal denedim baktım olmuyo doktora gittim folik asit yazdı 1.5 ay olcak kullanali zaten gebe kalincada kullaniyorsun doktor onerirseDoktor folik asit verdi kullanıyorum. Bir dahaki adetimden sonra başlamak istiyoruz denemelere. O zaman 1,5 ay kullanmış olacağım. Hemen olacak değil ama ya olursa diye endişeleniyorum. Az mı kullanmış olurum bir zararı olur mu diye
Benimde 6Aynen canım ya Bat 4 Mayıs bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?