Gebeliğe Hazırlık MAYISTA GEBEYİZ İNŞALLAH

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bn gelsitirici igne kullandm tam 17 tane 1 yumurtm gelisti ve erkn catladi igne vermedi tekrsr bugun igneyi birakalo 1 hafta oldu ve bn dun test yaptm poztifi gordum hemn doktorumu aradm oda kullandigmz igne etkiside olabilir dedi ama gebede olabilirsn adet gunun gecince gel dedi 5 gun var adetime ama sevinemiyorm pozitf gordugume aranzda bu durumu yasayan varmi igne etkisi vucutta kalırmi 1 haftaya kadr

ovulasyon olmuşmu kızlar testlerime bakarmısınız

Eklentiler

• 20210421_140338.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 34
Bunlarda benim ovulasyon testi

Eklentiler

• 20210421_155040.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 52
Herkese merhaba arkadaşlar bende mayısı bekleyenlerdenim aranıza yeni katılıyorum . 8 aydır evliyim . Geçen ay çatlatma iğnesi ve ovulasyon takibi ile gebelik olmadı sanırsam ilişkiyi düzenli yapamadık . Bu ay da bu şekilde ovulasyon testi ile takip ediyorum size görseli bıraktım sizce yumurtlama olmuşmu eğer bugün yumurtlamaysa diğer günleri değerlendirdim . Bugün bekleyip yarınimi değerlendirmem gerekir.

Eklentiler

• IMG_20210421_155810.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 45
Bence işini şansa bırakma bugün baya koyu degerlendir 3 gun mutlaka değerlendirin diyolar öncesi o an ve sonrası diye ben öyle yapcam

Bence işini şansa bırakma bugün baya koyu degerlendir 3 gun mutlaka değerlendirin diyolar öncesi o an ve sonrası diye ben öyle yapcam
Birazcık da sperm kalitesinden korkuyorum dün ve önceki günler ilişki olduğu için bende bugün bekleyin yarın ve diğer günleri değerlendiriyim dedim

Birazcık da sperm kalitesinden korkuyorum dün ve önceki günler ilişki olduğu için bende bugün bekleyin yarın ve diğer günleri değerlendiriyim dedim
Gerçi baya ilişki olmus yarın yine testini at bize baya çift cizgiler var seninkinde hangi marka test bu canim

Gerçi baya ilişki olmus yarın yine testini at bize baya çift cizgiler var seninkinde hangi marka test bu canim
Ben anlamadım zaten çizgiler bı silinmedi ilişkilerin olma sebebi aslında 4.gun çıkan çizgi yüzünden oda baya koyu çıkmıştı . Instagram da bir gebenin günlugunden almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…