henüz çok açık pembe 11.günüm orucu yemeden 2.5 yaşında oğlum var ve uyumadı dahaplan yapıyoruz
Olacak gibisn bnce az daha kirmizi olsa yinede degerlendir bu gunleriovulasyon olmuşmu kızlar testlerime bakarmısınız
Akşam tekrar yap kuzum bak aynı mıovulasyon olmuşmu kızlar testlerime bakarmısınız
teşekkür ederim akşam hiç yapmamıştım bugüne kadar bugün denerimAkşam tekrar yap kuzum bak aynı mı
Az kalmış sanki yumurtlamaya ama bugünü degerlendir yarın pik yapabilir canimovulasyon olmuşmu kızlar testlerime bakarmısınız
Silik çizgi var ama yinede ilaç etkisi olabilir canim
Daha zamanı var gibi canım t çizgisinin c kadar koyu olmasını bekleBunlarda benim ovulasyon testi
Telde oyle cikiyor belirgin cizgi var ama iğne etkisi 1 hafta kalirmi vucuttaSilik çizgi var ama yinede ilaç etkisi olabilir canim
Vala bekliyorum heyecanlaDaha zamanı var gibi canım t çizgisinin c kadar koyu olmasını bekle
Benim bi fikrim yok canım iğne kullanan arkadaşlar yorumlamalı inşallah genesindirTelde oyle cikiyor belirgin cizgi var ama iğne etkisi 1 hafta kalirmi vucutta
Bence işini şansa bırakma bugün baya koyu degerlendir 3 gun mutlaka değerlendirin diyolar öncesi o an ve sonrası diye ben öyle yapcamHerkese merhaba arkadaşlar bende mayısı bekleyenlerdenim aranıza yeni katılıyorum . 8 aydır evliyim . Geçen ay çatlatma iğnesi ve ovulasyon takibi ile gebelik olmadı sanırsam ilişkiyi düzenli yapamadık . Bu ay da bu şekilde ovulasyon testi ile takip ediyorum size görseli bıraktım sizce yumurtlama olmuşmu eğer bugün yumurtlamaysa diğer günleri değerlendirdim . Bugün bekleyip yarınimi değerlendirmem gerekir.
Birazcık da sperm kalitesinden korkuyorum dün ve önceki günler ilişki olduğu için bende bugün bekleyin yarın ve diğer günleri değerlendiriyim dedimBence işini şansa bırakma bugün baya koyu degerlendir 3 gun mutlaka değerlendirin diyolar öncesi o an ve sonrası diye ben öyle yapcam
Gerçi baya ilişki olmusBirazcık da sperm kalitesinden korkuyorum dün ve önceki günler ilişki olduğu için bende bugün bekleyin yarın ve diğer günleri değerlendiriyim dedim
Ben anlamadım zaten çizgiler bı silinmedi ilişkilerin olma sebebi aslında 4.gun çıkan çizgi yüzünden oda baya koyu çıkmıştı . Instagram da bir gebenin günlugunden almıştımGerçi baya ilişki olmusyarın yine testini at bize baya çift cizgiler var seninkinde hangi marka test bu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?