Bende ordan aldım ona sor istersen bakalim o ne dicekBen anlamadım zaten çizgiler bı silinmedi ilişkilerin olma sebebi aslında 4.gun çıkan çizgi yüzünden oda baya koyu çıkmıştı . Instagram da bir gebenin günlugunden almıştım
Gerçi baya ilişki olmusyarın yine testini at bize baya çift cizgiler var seninkinde hangi marka test bu canim
Kız sordum daha yumurtlama yok demişti dün . Bugün yazdım henüz görmediBende ordan aldım ona sor istersen bakalim o ne dicek
Allah allah ne kadar da koyu çizgilerdi bugüne yumurtlama var der heralde bakalim ne dicek bilgi ver banada
Kız sordum daha yumurtlama yok demişti dün . Bugün yazdım henüz görmedi
Tamam kuzum veririm inşallah bu ay yüzümüz gülsünAllah allah ne kadar da koyu çizgilerdi bugüne yumurtlama var der heralde bakalim ne dicek bilgi ver banadabenime 3. günüm fikir olur banada
Çünkü az kalmış koyu olmasına bakalım bende yarın yumurtlama günüm testte çıkacak mıteşekkür ederim akşam hiç yapmamıştım bugüne kadar bugün denerim
inş.hepimiz güzel haberi alırızÇünkü az kalmış koyu olmasına bakalım bende yarın yumurtlama günüm testte çıkacak mı
Bnce bugun catlamş olabilir sen degerlendir akıntin oldumu hiç su gibi ordan da anlarsnHerkese merhaba arkadaşlar bende mayısı bekleyenlerdenim aranıza yeni katılıyorum . 8 aydır evliyim . Geçen ay çatlatma iğnesi ve ovulasyon takibi ile gebelik olmadı sanırsam ilişkiyi düzenli yapamadık . Bu ay da bu şekilde ovulasyon testi ile takip ediyorum size görseli bıraktım sizce yumurtlama olmuşmu eğer bugün yumurtlamaysa diğer günleri değerlendirdim . Bugün bekleyip yarınimi değerlendirmem gerekir.
Aslında benim akıntım 4.gunden ver yoğun şekilde devam ediyor ben 4.gunu pik zannettigim için ilişki oldu hergun o yüzden bugün bekleyip yarın değerlendiriyim dedim çünkü kıpkırmızı çıktı test bugün ama 4.gunde böyleydi çözemedim ki görselden bakabilirsin kafam karıştı napsam bilmiyorum İnankiBnce bugun catlamş olabilir sen degerlendir akıntin oldumu hiç su gibi ordan da anlarsn
Canm bnde yogun su gibi akıntim varken iliskiyi degerlendirdim ve hamile kaldm bilmiyordum tabi oyle tahminen o siralar akıntm vardı cünku ve gogus agrilarm baslamşti sonralardan gogus uclarm hafif parlak koyuya çaldı bir ton koyu oldu insallah olmuştr senindeAslında benim akıntım 4.gunden ver yoğun şekilde devam ediyor ben 4.gunu pik zannettigim için ilişki oldu hergun o yüzden bugün bekleyip yarın değerlendiriyim dedim çünkü kıpkırmızı çıktı test bugün ama 4.gunde böyleydi çözemedim ki görselden bakabilirsin kafam karıştı napsam bilmiyorum İnanki
İnşallah benimde tutmuştur bu seferCanm bnde yogun su gibi akıntim varken iliskiyi degerlendirdim ve hamile kaldm bilmiyordum tabi oyle tahminen o siralar akıntm vardı cünku ve gogus agrilarm baslamşti sonralardan gogus uclarm hafif parlak koyuya çaldı bir ton koyu oldu insallah olmuştr seninde
9 aydır evliyim 3 aydır istiyoruz inşallah bu ay olurMerhaba kızlar Mayıs ayı için hazırlık yapanlar dualar bekleyişler beraber bekleyelim kim ne yapıyor ne tavsiye ediyor bana anlatırsa mutlu olurum
İnşallah kuzumm bat ne zaman9 aydır evliyim 3 aydır istiyoruz inşallah bu ay olur
Yaa ne güzel inşallah olur güzel haberlerini alırızKizlar benim de bat 1 Mayıs .Dördüncü denememiz olacak .Bir kızım var.Kizimda da dördüncü ay olmuştu .Ve ilk belirtim sivilce idi.Genelde çikolata ve yağlı şeyler yediğimde ya da adet öncesi çıkar sivilcelerim ama.bu sefer ilk hamileligimde olduğu gibi zamansız çıktı ve çok büyükler ..Zor iyilesiyor.Biraz umutluyum bakalım
hayırlı olsun bat ne zamandıKızlar sanırım ben hamileyimsilikte olsa şükür sonunda gördüm ikinci çizgiyi
Yarın canım bat bugün kan verdim aile hekimine sonuç yarın çıkcak merakla bekliyorum 2 gün önceden erken gebelik testiyle öğrenmiş oldumhayırlı olsun bat ne zamandı
sağlıkla kucağına al cnm bizede dua etYarın canım bat bugün kan verdim aile hekimine sonuç yarın çıkcak merakla bekliyorum 2 gün önceden erken gebelik testiyle öğrenmiş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?