Gebeliğe Hazırlık MAYISTA GEBEYİZ İNŞALLAH

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben anlamadım zaten çizgiler bı silinmedi ilişkilerin olma sebebi aslında 4.gun çıkan çizgi yüzünden oda baya koyu çıkmıştı . Instagram da bir gebenin günlugunden almıştım
Bende ordan aldım ona sor istersen bakalim o ne dicek

Kız sordum daha yumurtlama yok demişti dün . Bugün yazdım henüz görmedi
Allah allah ne kadar da koyu çizgilerdi bugüne yumurtlama var der heralde bakalim ne dicek bilgi ver banada benime 3. günüm fikir olur banada

Bnce bugun catlamş olabilir sen degerlendir akıntin oldumu hiç su gibi ordan da anlarsn

Ewt ben. Daha dün kanda pozitif çıkan testim bugün kanamamın başlamasıyla sona erdi. Kimyasal gebelikmiş malesef. İlk gebeliğimdr kalbi durmuştu, 2. Gebeliğimdr boş gebelikti. Hayırlısı olsun diyorum. İnş Mayıs ayında sağlıklı gebelik oluşur da sağlıkla kucağımıda alırım bebişimi

Bnce bugun catlamş olabilir sen degerlendir akıntin oldumu hiç su gibi ordan da anlarsn
Aslında benim akıntım 4.gunden ver yoğun şekilde devam ediyor ben 4.gunu pik zannettigim için ilişki oldu hergun o yüzden bugün bekleyip yarın değerlendiriyim dedim çünkü kıpkırmızı çıktı test bugün ama 4.gunde böyleydi çözemedim ki görselden bakabilirsin kafam karıştı napsam bilmiyorum İnanki

Canm bnde yogun su gibi akıntim varken iliskiyi degerlendirdim ve hamile kaldm bilmiyordum tabi oyle tahminen o siralar akıntm vardı cünku ve gogus agrilarm baslamşti sonralardan gogus uclarm hafif parlak koyuya çaldı bir ton koyu oldu insallah olmuştr seninde

İnşallah benimde tutmuştur bu sefer

Kizlar benim de bat 1 Mayıs .Dördüncü denememiz olacak .Bir kızım var.Kizimda da dördüncü ay olmuştu .Ve ilk belirtim sivilce idi.Genelde çikolata ve yağlı şeyler yediğimde ya da adet öncesi çıkar sivilcelerim ama.bu sefer ilk hamileligimde olduğu gibi zamansız çıktı ve çok büyükler ..Zor iyilesiyor.Biraz umutluyum bakalım

Yaa ne güzel inşallah olur güzel haberlerini alırız

Yarın canım bat bugün kan verdim aile hekimine sonuç yarın çıkcak merakla bekliyorum 2 gün önceden erken gebelik testiyle öğrenmiş oldum
sağlıkla kucağına al cnm bizede dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…