yumurtlamanın kaçıncı günü yada adetin kaçıncı testin pikti cnmCanım aynısı yumurtlama günümdede böyle çıktı ama öylesine yapayım dedim bunu ikiside kontrol çizgisi çıkmadam pozitif çizgiler çıktı ve koyulaştı göğüs uçlarımada dokunamıyorum uçları biyere deyince çok acıyor hayırlısı inşallah bakalım
Nisanin 17,18 ve 19 gündeleri böyleydi sonra ikinci çizgi silikleşti bugün tesadüfen yapayım dedim resimdeki gibi ama birçok test yaptım ilk defa kontrol çizgiden önce test kırmızılaştıyumurtlamanın kaçıncı günü yada adetin kaçıncı testin pikti cnm
ayy çok heyecanlı inş.cnm güzel haberi verirsinNisanin 17,18 ve 19 gündeleri böyleydi sonra ikinci çizgi silikleşti bugün tesadüfen yapayım dedim resimdeki gibi ama birçok test yaptım ilk defa kontrol çizgiden önce test kırmızılaştı
Yarım saat önce yaptım yine aynı durum testte
İnşallah hayırlı haberler veririm size sizlerde banaayy çok heyecanlı inş.cnm güzel haberi verirsin
İnşallah canım bugün güzel haberler bekliyoruzGünaydın kızlar
Ben de aile hekimine gittim sabah gebelık öncesi tiroid şeker hormon kan testi için
İnşaallah her şey normal çıkar dua edin
günaydın cnm bata 8 kalaaGünaydın kızlar
Bata son 7 Gün
Varmı canım bi belirti kasıklarım ağrıyor bide sütsü akıntı çoğaldı bendegünaydın cnm bata 8 kalaa
varolan tüm belirtiler uçtu gittiVarmı canım bi belirti kasıklarım ağrıyor bide sütsü akıntı çoğaldı bende
Esra bende bugün sana mesaj atacaktım bir girdim sen yazmışsınGünaydın kızlar
Bata son 7 Gün
Ayy hadi inşallahVarmı canım bi belirti kasıklarım ağrıyor bide sütsü akıntı çoğaldı bende
Ah be kuzum bende belirti yok ondan olmadı galiba bu ayda neyse nasibim yokmuş başka aya inşallahvarolan tüm belirtiler uçtu gitti
İnşallah kuzumm her şey normal olur haber ver tekrarGünaydın kızlar
Ben de aile hekimine gittim sabah gebelık öncesi tiroid şeker hormon kan testi için
İnşaallah her şey normal çıkar dua edin
Oyyy canımm bende durum karışık hayırlısıEsra bende bugün sana mesaj atacaktım bir girdim sen yazmışsınbenimde bat a 9 gün ama çok umudum yok vallaha
Üzülme güçlü dur daha zaman varvarolan tüm belirtiler uçtu gitti
İnşallah güzel haberin göstergesidirOyyy canımm bende durum karışık hayırlısı
bakalım
Süt gibi akıntım var
Ama çok erken kuzummSabredemeyen ben yine test yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?