Gebeliğe Hazırlık MAYISTA GEBEYİZ İNŞALLAH

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yubucukp takmıycam kız söz sabır etcem kafamı güzel şeylerle dağıtcem
valla ben hatimimi bitirdiğimde öğrenicem dedim son 70 sayfam ve 8 günüm var bata bugün oğluşumla güneşli havada gezdik oynadık çok iyi geldi eve girdim hemen kk ne bakim neler kaçırmışım dedim

Kızlar biliyor musunuz o kadar bu ay umutsuzumki anlatamam ama çok şükür bu ay ailemizin yanında olacam en azından kafam dağılmış olacak takılıp kalmam şu süreç çabuk geçer inşallah

Kızlar biliyor musunuz o kadar bu ay umutsuzumki anlatamam ama çok şükür bu ay ailemizin yanında olacam en azından kafam dağılmış olacak takılıp kalmam şu süreç çabuk geçer inşallah
Umutsuz olma canim Allah büyük dualar edelim mübarek aylar yüzü suyu hürmetine

Kizlar benim bata 3 gün kaldı .Adetim düzenli günü gününe oluyorum .Sadece ilk denedigimizde 2 gün gecikmisti ..Elimde bir test var .2 gün gecikme olursa yapacağım ama gerginlik ve kasik ağrısı başladı .Beyaz akıntı .Adet belirtilerim ama ilk hanileligimde de olmuştu bunlar .Hayırlısı bakalım.Bazen istiyor gibiyim bazen istemiyorum.Allah herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…