- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Ahh sorma ahh bi dağılsa şu kafamAma çok erken kuzumm
Kitap oku Kur'an oku kuzum ne güzel bir aydayız takılma sakin olAhh sorma ahh bi dağılsa şu kafam
Benimde son 7 var mi belirti felanGünaydın kızlar
Bata son 7 Gün
Göğüs uçlarım belirginleşti canım bide sütsü akıntı çoğaldıBenimde son 7 var mi belirti felan
valla ben hatimimi bitirdiğimde öğrenicem dedim son 70 sayfam ve 8 günüm var bata bugün oğluşumla güneşli havada gezdik oynadık çok iyi geldi eve girdim hemen kk ne bakim neler kaçırmışım dedimyubucukp takmıycam kız söz sabır etcem kafamı güzel şeylerle dağıtcem
Maşallah ben çok yavaş okuyorumvalla ben hatimimi bitirdiğimde öğrenicem dedim son 70 sayfam ve 8 günüm var bata bugün oğluşumla güneşli havada gezdik oynadık çok iyi geldi eve girdim hemen kk ne bakim neler kaçırmışım dedim
Umutsuz olma canim Allah büyük dualar edelim mübarek aylar yüzü suyu hürmetineKızlar biliyor musunuz o kadar bu ay umutsuzumki anlatamam ama çok şükür bu ay ailemizin yanında olacam en azından kafam dağılmış olacak takılıp kalmam şu süreç çabuk geçer inşallah
Bakalım hayırlısıUmutsuz olma canim Allah büyük dualar edelim mübarek aylar yüzü suyu hürmetine
Benm de hafif kasık agrim ve göğüs hassasiyetim var ama gebeliğe bağlamak istemiyorum üzülüyorum sonraGöğüs uçlarım belirginleşti canım bide sütsü akıntı çoğaldı
bir yıldır okuyorum cnmMaşallah ben çok yavaş okuyorum
Maşallah ben çok yavaş okuyorum
İnşallah kuzummBAT: 23 Mayıs
10 aydır istiyoruz olmadı.
İnşallah bu ay güzel haberler alırız hep birlikte :)
İnşallah bende ilerletirim canımbir yıldır okuyorum cnm
KeyifsizSlm kızlar nasılsınız ne durumlardasınız
Youtubede ebru ceylanın yumurtlama masajını denesene canimben daha yumurtlama göremedim pkoluyum 19. günüm c life da kullanyrm
Keyifsiz
Günaydın canım inşallah içini bi mutluluk sarar
Youtubede ebru ceylanın yumurtlama masajını denesene canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?