kuzum sıkma canını nice sıkıntılı olanlar gebe kaldı inş.en hayırlı zamanda olur senindeBen galiba mayısı da geçicem
Fsh 28
Lh 17
E2 14
Demirim de düşük
Şoktayım nolacak bılmıyorum
En azından şekerım yokmuş tıroidim normalmişmoralım çok bozuldu
Pzt randevum var bakalım yaşım 40 yeni evliyim
Kuzum hiç kafana takma Rabbim bilir en iyisini buraya yaz dertleşiriz konuşuruz bizlerde demiyoruz yaşımız genç olmasına bakma vallaha Allah büyüktürBen galiba mayısı da geçicem
Fsh 28
Lh 17
E2 14
Demirim de düşük
Şoktayım nolacak bılmıyorum
En azından şekerım yokmuş tıroidim normalmişmoralım çok bozuldu
Pzt randevum var bakalım yaşım 40 yeni evliyim
Vallaha kuzum bilmiyorum inşallah yerleşme kanamasıdırrKızlar en son buraya belirtilerini yazmıştım yumurtlama döneminden hemen sonra başlayan şiddetli göğüs ağrısı ve kabızlık 4 farklı idrar testi yaptım hepsinde çift çizgiyi gördüm yarın kan vermeye gidicem muhtemel adet tarihim bugün o yüzden yarın kan vereyim diye düşündüm. Ancak 2 gündür az az peceteye kahverengi lekeler geliyor bu durum beni baya korkuttuböyle lekelenmeler yaşayan oldu mu ya da yaşayan tanıdıklarınız. Yerleşme kanamasıysa ne kadar sürer acaba
hayat mucizelerle dolu bacımŞu aydan hiç umudum yok be canım kızlarımm
benimde ilk gebeliğimde 3 gün süren k.leke vardı cmm belki seninkide öyledir inş.yarın belli olur kanda stres olmaKızlar en son buraya belirtilerini yazmıştım yumurtlama döneminden hemen sonra başlayan şiddetli göğüs ağrısı ve kabızlık 4 farklı idrar testi yaptım hepsinde çift çizgiyi gördüm yarın kan vermeye gidicem muhtemel adet tarihim bugün o yüzden yarın kan vereyim diye düşündüm. Ancak 2 gündür az az peceteye kahverengi lekeler geliyor bu durum beni baya korkuttuböyle lekelenmeler yaşayan oldu mu ya da yaşayan tanıdıklarınız. Yerleşme kanamasıysa ne kadar sürer acaba
İnşallah çok teşekkür ederimbenimde ilk gebeliğimde 3 gün süren k.leke vardı cmm belki seninkide öyledir inş.yarın belli olur kanda stres olma
İnşallah kuzum inşallahhayat mucizelerle dolu bacım
Allah Allah test mi yapsan acabaKızlar belim be göğüslerim fenagöğüs uçlarım beyaz beyaz oldu ve büyüdü
Kırmızılarmı geliyor anlamadım ki
Kafam alak bullakAllah Allah test mi yapsan acaba
Kaç gün vardı bataKafam alak bullak
Ovulasyon testi varsa ondan da yapabilirsinKafam alak bullak
Adete 5 gün kaldıOvulasyon testi varsa ondan da yapabilirsin
Hmm az kalmış aslında...ay bilemedim kuzum yaa keşke ben tecrübeli olsaydım sana bilgimi aktarırdımmAdete 5 gün kaldı
Sence?Ovulasyon testi varsa ondan da yapabilirsin
Aslında köyüSence?
Ama gerçekten umudum kalmadı artık aylardır negatif testler görüyorum ben çift çizgiyi göremiyecek gibiyim artık umudum kalmadıAslında köyü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?