Gebeliğe Hazırlık MAYISTA GEBEYİZ İNŞALLAH

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak buda test 6 gün erken yapabilirsin sonuç ne yine negatif baya yıprandım artık bunları görmekten

Eklentiler

• image.webp
    110,8 KB · Görüntüleme: 47
Bak buda test 6 gün erken yapabilirsin sonuç ne yine negatif baya yıprandım artık bunları görmekten
Canım hergun yapma stres yapıyor gebeliğe engel regl geçsin varsa vardır eğer yokda yeni ay yeni umutlar dersin Allah büyük adet olunca üzülüyoruz ağlıyoruz ama elbet birgün güzel haberler alacağız doğal yolla olmadi diyelim başka seyler denersin aşılama tüpbebek nasipten öte köy yok benimde ilk ovu testim di bakalim insan heyecan yapıyor sonucu beklerken

Öyle canım ama 11 aydır herşey normalken umutlara kapılıp kırmızıları görmek yıprattı beni

Selam kızlar size bir şey sormak istiyorum doktora gittim degerlerim normal yumurtaliklar calisiyor bir sorun yok ama 4 cm kistim varmış ve biz hic cocuk denemedik yani cocuk yapmaya engel mi degil mi bilmiyorum bu kistin ben doktora kist icin ilac vermeyecek misiniz diyince dogum kontrol hapi verdi ama 3 ay cocugu erteleyin dedi boyle diyince bende ilaci kullanmak istemiyorum sonucta cocuk icin hiç denemedik en azından deneyelim olmazsa baslarim ilaca diyorum sizce ne yapmalıyım folik asitede başladım

Bitkisel kürler ile düşürenler var canım yada macunlarla ama ne kadar doğru bilemem

Bitkisel kürler ile düşürenler var canım yada macunlarla ama ne kadar doğru bilemem
Sogan suyu icmistim bir 15 gun kadar ama bir etkisi olmadi demekki diğer bitkisel yontemleri deneyeceğim 7 aydir vajinismusla uğraşıyorum daha dogrusu 6.ayda farkettim yendim şükür simdide bu kist çıktı

Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

Nasıl gark ettin canim 6 ay hiç fark etmedinmi ilişki nasıl oluyorduki sevindim senin adına çok zor oda clife macunlar var çoğu kadın kullanıyor hem gebelik için hemde kist vs hormon düzenlemek için araştır istersen instagramdan

Kuzum ben Şubat ayinda soğan kürü uyguladım normalde ben çok çok ağrı çeken biriyim neyse Mart ayı adetimde ağrı çok az çektim artık kist mi vardı bilmiyorum soğan suyu iyi geldi bir dene istersen

Adı ne kuzum sayfanın...ya benim adet düzensizliğim yok diye hiç doktora gitmedim ondan bilmiyorum kist falan var mı ama benim ağrıma çok iyi geldi

Kabullenemedim basta canim esimde gordum hatayı hep bende sorun yok dedim sonra esim arastirmis bana söyledi bir bakayım dedim o hastalar ne yasamissa aynisini yaşamıştım 6 ay boyunca kendim evde aparat sayesinde yendim şükür cok tesekkur ederim arastiracagim söylediğin macunu

Adı ne kuzum sayfanın...ya benim adet düzensizliğim yok diye hiç doktora gitmedim ondan bilmiyorum kist falan var mı ama benim ağrıma çok iyi geldi
Benim sol tarafimda agri vardı diye gittim şişlik gibide bir his vardi birde adetim gecikmisti 1 hafta kadar 4 cm kist dedi doktor belliydi bir sey oldugu yani

Ilk zamanlar benimde canim çok yanıyordu hala arada acıyor ilk ilişkiye girdikçe ama vajinusmus varmı yokmu bilemem sadece girerken zorlanıyoruz sonra sorun kalkıyor

Ilk zamanlar benimde canim çok yanıyordu hala arada acıyor ilk ilişkiye girdikçe ama vajinusmus varmı yokmu bilemem sadece girerken zorlanıyoruz sonra sorun kalkıyor
Ilk zamanlar herkes biraz zorlaniyor canim vajinismus cok kötü kasiyorsun kendini hicbir sekilde bir birlesme olmuyor ucundan bile senin degildir muhtemelen bizde de öyle suan alistikca sorun olmuyor hiç ama baslarda faciaydi o yuzden cocuk hic deneyemedik suandada reglim bitince deneyecegiz insallah bu kist sorun cikarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…