Cok geçmiş olsun inşallah güzel haberler alırız ❤Ilk zamanlar herkes biraz zorlaniyor canim vajinismus cok kötü kasiyorsun kendini hicbir sekilde bir birlesme olmuyor ucundan bile senin degildir muhtemelen bizde de öyle suan alistikca sorun olmuyor hiç ama baslarda faciaydi o yuzden cocuk hic deneyemedik suandada reglim bitince deneyecegiz insallah bu kist sorun cikarmaz
Simdi baktimda macuna bu topikte baslarda biri onermisti bulursam alintilayayim sormustum hatta ne ise yariyor diye
Cok teşekkür ederim canim insallah benden sizden guzel haberler alırımCok geçmiş olsun inşallah güzel haberler alırız ❤
Benimde hormonlarda bir sıkıntı yok kiste yönelik seyler denemeliyim sanırımHormonlarda sıkıntı olsa bende denicem ama şuan normal değerler tsh hariç o yüzden düzeni bozmim diyom
canım daha yerleşmedi bekli yerleşti ama idrara geçmedi hormon az daha sabır cnm bugün gatmimi bitirdim kadir gecesi duası yapılacak bir umut bir işaret ver diyorum çok erken biliyorum daha yerleşmedi bile ama nafile inş.kavuşacağız bu sayfadaki hepimiz cnmBak buda test 6 gün erken yapabilirsin sonuç ne yine negatif baya yıprandım artık bunları görmekten
Kuzum benim ya inşallah Allaha en güzeli bilir ama gördüğün gibi ovulasyon testlerim çok belirgin şekildecanım daha yerleşmedi bekli yerleşti ama idrara geçmedi hormon az daha sabır cnm bugün gatmimi bitirdim kadir gecesi duası yapılacak bir umut bir işaret ver diyorum çok erken biliyorum daha yerleşmedi bile ama nafile inş.kavuşacağız bu sayfadaki hepimiz cnm
aminnn çok aminnnKuzum benim ya inşallah Allaha en güzeli bilir ama gördüğün gibi ovulasyon testlerim çok belirgin şekilde
Allahım beni bizi görüp duysun hayırlı evlatlar versin en yakın zamanda
bugün bariz adet belirtileri hatimi bitirmeden adet olmayım dedim çok korkuyorum açıkçası beklediğim aylarda hep erken geliyorSen nasılsın belirtiler varmı?
Clife diye bi sayfa canim instagramdan inceleAdı ne kuzum sayfanın...ya benim adet düzensizliğim yok diye hiç doktora gitmedim ondan bilmiyorum kist falan var mı ama benim ağrıma çok iyi geldi
Sen ikinci gebeliğin olacak demi Allah nasip edersebugün bariz adet belirtileri hatimi bitirmeden adet olmayım dedim çok korkuyorum açıkçası beklediğim aylarda hep erken geliyor
3olucak cnm ilki 9.haftalıkken kalbi durmuştu 2.ikiz gebelikte yine 10.haftada biri öldü biri doğdu bu 3.olacak kısmet olursa inş.Sen ikinci gebeliğin olacak demi Allah nasip ederse
kızlar hava 25 derece ve üşüyorum bata 6 gün var ve tüm adet belirtilerim tavan çenem titriyor resmen
Hamilelik belirtileri de böylemiş insallah hayirlisiyla hamilesinizdir bence bata cok varmis daha test yapmismiydinizkızlar hava 25 derece ve üşüyorum bata 6 gün var ve tüm adet belirtilerim tavan çenem titriyor resmen
Canim yumrta dir niye sasiriyorsun dene belki ikiz gebelik bile olabilir boyle sans kimsenin eline gecmezSlm kızlar bata 8 gün var ovulasyon testi yaptım ve ilk defa başıma böyle bişey geldi pozitif çizgi önce çıktı ikisindede şaşırdım ve adetime 8 gün var
Ahh canım adete kalmış 5 gün ben şaşırmayayımda kim şaşırsınCanim yumrta dir niye sasiriyorsun dene belki ikiz gebelik bile olabilir boyle sans kimsenin eline gecmez
yok kuzum üç gün kalası hep erken geliyor bekliyeceğim hem yumurtlamadan ve son ilişkiden 5 gün geçti henüz hiçbişey yok portakalda vitaminimden belirti yokHamilelik belirtileri de böylemiş insallah hayirlisiyla hamilesinizdir bence bata cok varmis daha test yapmismiydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?