Gebeliğe Hazırlık MAYISTA GEBEYİZ İNŞALLAH

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Simdi baktimda macuna bu topikte baslarda biri onermisti bulursam alintilayayim sormustum hatta ne ise yariyor diye

Cok geçmiş olsun inşallah güzel haberler alırız ❤

Hormonlarda sıkıntı olsa bende denicem ama şuan normal değerler tsh hariç o yüzden düzeni bozmim diyom
Simdi baktimda macuna bu topikte baslarda biri onermisti bulursam alintilayayim sormustum hatta ne ise yariyor diye

Buda öğlenki ovulasyon testim kızlar herhalde ben iki defa yumurtluyorum bu koyuluk adette yakın

Eklentiler

• image.webp
    74,5 KB · Görüntüleme: 44
Bak buda test 6 gün erken yapabilirsin sonuç ne yine negatif baya yıprandım artık bunları görmekten
canım daha yerleşmedi bekli yerleşti ama idrara geçmedi hormon az daha sabır cnm bugün gatmimi bitirdim kadir gecesi duası yapılacak bir umut bir işaret ver diyorum çok erken biliyorum daha yerleşmedi bile ama nafile inş.kavuşacağız bu sayfadaki hepimiz cnm

Kuzum benim ya inşallah Allaha en güzeli bilir ama gördüğün gibi ovulasyon testlerim çok belirgin şekilde
Allahım beni bizi görüp duysun hayırlı evlatlar versin en yakın zamanda

Kuzum benim ya inşallah Allaha en güzeli bilir ama gördüğün gibi ovulasyon testlerim çok belirgin şekilde
Allahım beni bizi görüp duysun hayırlı evlatlar versin en yakın zamanda
aminnn çok aminnn

Sen ikinci gebeliğin olacak demi Allah nasip ederse
3olucak cnm ilki 9.haftalıkken kalbi durmuştu 2.ikiz gebelikte yine 10.haftada biri öldü biri doğdu bu 3.olacak kısmet olursa inş.

kızlar hava 25 derece ve üşüyorum bata 6 gün var ve tüm adet belirtilerim tavan çenem titriyor resmen

kızlar hava 25 derece ve üşüyorum bata 6 gün var ve tüm adet belirtilerim tavan çenem titriyor resmen
Hamilelik belirtileri de böylemiş insallah hayirlisiyla hamilesinizdir bence bata cok varmis daha test yapmismiydiniz

Canim yumrta dir niye sasiriyorsun dene belki ikiz gebelik bile olabilir boyle sans kimsenin eline gecmez
Ahh canım adete kalmış 5 gün ben şaşırmayayımda kim şaşırsınBak nasıl çıkıyor keratalar

Eklentiler

• 4562ABD8-0797-4E7E-A7D8-0CE9E82794BE.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 43
Hamilelik belirtileri de böylemiş insallah hayirlisiyla hamilesinizdir bence bata cok varmis daha test yapmismiydiniz
yok kuzum üç gün kalası hep erken geliyor bekliyeceğim hem yumurtlamadan ve son ilişkiden 5 gün geçti henüz hiçbişey yok portakalda vitaminimden belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…