Eee ciksin canim ama kullan cikan yumrtalari bari ise yarasinlarAhh canım adete kalmış 5 gün ben şaşırmayayımda kim şaşırsınBak nasıl çıkıyor keratalar
İnşallah değerlendirecem canımEee ciksin canim ama kullan cikan yumrtalari bari ise yarasinlar
Ne zaman yapacaksın test balım sen?kızlar hava 25 derece ve üşüyorum bata 6 gün var ve tüm adet belirtilerim tavan çenem titriyor resmen
adet günü inş.Ne zaman yapacaksın test balım sen?
Tmm canım hayırlı haberler alırız veririz inşallahadet günü inş.
adet günü iNe zaman yapacaksın test balım sen?
inş.gerçek kopkoyu çizgi göreceğiz cnmTmm canım hayırlı haberler alırız veririz inşallah
Bu arada sabah yaptığım gebelik testindeki ikinci çizgi silik çıkmış
Kuruma çizgisidir kesin kız kuruma çizgisinde olsa gözümü yaşarttı
İyi geliyorsun bana güzel kadınnnadet günü i
inş.gerçek kopkoyu çizgi göreceğiz cnm
Yok Canım yarın daha koyulaşır yumurtlama yok şuanda ama degerlendirirsen degerlendir yumurtlama oncesiniEki Görüntüle 2838111 Kızlar merhaba bende ovulasyona yeni başladım ve bat 17 mayıs.3 ay denememiz. Sizce bugün yumurtlama var mı kızlar ben anlayamadım?
Yok dimi yaa benimde aklım karıştı bide kaçırıp bu günleri iyice siliklesirse diye korkuyorum. Ama illaki koyulaşır dimi herkesin koyulasiyoYok Canım yarın daha koyulaşır yumurtlama yok şuanda ama degerlendirirsen degerlendir yumurtlama oncesini
Benim boyle olduktan ertesigün koyu oldu yumurtlama gördüm ondan sonra puk gördüm canim bekle mutlaka koyulaşır ama değerlendirmek istersen degerlendir ben öyle yaptımYok dimi yaa benimde aklım karıştı bide kaçırıp bu günleri iyice siliklesirse diye korkuyorum. Ama illaki koyulaşır dimi herkesin koyulasiyo
Hayırlı olsun canım Allah, bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllahKizlar bata 1 gün kala test sonucum.İnsallah Uğurlu gelirim başlığa arkası gelir ..
Çok teşekkür ederim.Amin inşallah.Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ..Hayırlı olsun canım Allah, bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah
İnşaAllah canım Allah razı olsun. Belirtilerin nelerdi ?Çok teşekkür ederim.Amin inşallah.Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ..
Canim hiçbir şey yapmadım .Kullanmadım .Belirtilerim ilk hamileliğimde ki gibi yumurtlamadan hemen sonra yüzümde büyük sivilceler çıkmasi idi .Birkaç gün önce ilişkiden sonra birkaç damla kan gördüm .Yumurtlamadan sonra hiç kuruluk olmadı .Vajinam hep ıslaktı sanki.İki gündür adet sancısı gibi sancı var .Beyaz akıntı var .İnşaAllah canım Allah razı olsun. Belirtilerin nelerdi ?
ekstra bir şey yaptın mı ?
Hayirli olsun canimmmmKizlar bata 1 gün kala test sonucum.İnsallah Uğurlu gelirim başlığa arkası gelir ..
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canımCanim hiçbir şey yapmadım .Kullanmadım .Belirtilerim ilk hamileliğimde ki gibi yumurtlamadan hemen sonra yüzümde büyük sivilceler çıkmasi idi .Birkaç gün önce ilişkiden sonra birkaç damla kan gördüm .Yumurtlamadan sonra hiç kuruluk olmadı .Vajinam hep ıslaktı sanki.İki gündür adet sancısı gibi sancı var .Beyaz akıntı var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?