Gebeliğe Hazırlık MAYISTA GEBEYİZ İNŞALLAH

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bende ovulasyona yeni başladım ve bat 17 mayıs.3 ay denememiz. Sizce bugün yumurtlama var mı kızlar ben anlayamadım?

Yok Canım yarın daha koyulaşır yumurtlama yok şuanda ama degerlendirirsen degerlendir yumurtlama oncesini
Yok dimi yaa benimde aklım karıştı bide kaçırıp bu günleri iyice siliklesirse diye korkuyorum. Ama illaki koyulaşır dimi herkesin koyulasiyo

Yok dimi yaa benimde aklım karıştı bide kaçırıp bu günleri iyice siliklesirse diye korkuyorum. Ama illaki koyulaşır dimi herkesin koyulasiyo
Benim boyle olduktan ertesigün koyu oldu yumurtlama gördüm ondan sonra puk gördüm canim bekle mutlaka koyulaşır ama değerlendirmek istersen degerlendir ben öyle yaptım

Kızlar merhaba benim bat 26 nisandı. 30 nisanda oldum. 4 gün gecikti. C life macun kullandım onun etkisi galiba. Ama bu macunu 2 ay kullanıp hamile kalanlar varmış. Bu ay da denemeye devam edicem İnşaAllah olur

İnşaAllah canım Allah razı olsun. Belirtilerin nelerdi ?
ekstra bir şey yaptın mı ?
Canim hiçbir şey yapmadım .Kullanmadım .Belirtilerim ilk hamileliğimde ki gibi yumurtlamadan hemen sonra yüzümde büyük sivilceler çıkmasi idi .Birkaç gün önce ilişkiden sonra birkaç damla kan gördüm .Yumurtlamadan sonra hiç kuruluk olmadı .Vajinam hep ıslaktı sanki.İki gündür adet sancısı gibi sancı var .Beyaz akıntı var .

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım hayırlı gelsin bebişin İnşaAllah
Hamile haberlerini alınca çok mutlu oluyorum. İnşaAllah tüm isteyenlere nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…