Kuzuuummm hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağa sağlim kucağına almayı nasip etsinKizlar bata 1 gün kala test sonucum.İnsallah Uğurlu gelirim başlığa arkası gelir ..
maşallah hayırlı olsun cnm benimde son 4 günüm bende 5 mayısta yapacağım dua et bizlerede sağlıkla kucağına al cnmKizlar bata 1 gün kala test sonucum.İnsallah Uğurlu gelirim başlığa arkası gelir ..
al bendende o kadar cnm sadece karın ağrısı ve çok üşüme var son 4 günKızlar bata son 6 gün hiç belirtim yok yani adete merhabalarkaldık mı başka zamana
Çok teşekkür ederim .İnşallah sen de güzel haberi verirsin canım .maşallah hayırlı olsun cnm benimde son 4 günüm bende 5 mayısta yapacağım dua et bizlerede sağlıkla kucağına al cnm
Benmde 4 mayıs bugün test yaptım negatifdimaşallah hayırlı olsun cnm benimde son 4 günüm bende 5 mayısta yapacağım dua et bizlerede sağlıkla kucağına al cnm
Çok teşekkür ederim canım.Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ..Kuzuuummm hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağa sağlim kucağına almayı nasip etsin
erken olabilir henüz beta idrara geçmemiştir cnm adete 2 gün kala tekrarla inş.çıkar stres yapma cnmBenmde 4 mayıs bugün test yaptım negatifdi
İnşallah canım bekliyorum ama pek bi belirtim de yokerken olabilir henüz beta idrara geçmemiştir cnm adete 2 gün kala tekrarla inş.çıkar stres yapma cnm
benimde yok cnm karİnşallah canım bekliyorum ama pek bi belirtim de yok
Ahh ahhbenimde yok cnm karın ağrım ve çok üşümem var adet olucam diye korkuyorum
al bendende o kadar cnm sadece karın ağrısı ve çok üşüme var son 4 gündemek hayırlısı buymuş.....
çok erken daha cnm benimde aynı tarihler 15.gün yumurtlama oldu 25 günde bir adet oluyorum bende bugün yaptım negatifti yumurtlamadan enaz 11.12.gün çıkıyor 5 gün sonra yeniden test yap cnm ben 5 mayısta yapıcam inş.çıkar moralini bozmamerhaba arkadaslar biz bu ay ilk kez deniyoruz ovulasyon testi yaptım 22-23 nisan yumurtlama günümde 24-15 çatlama sanırım silikti hepsini değerlendirdik ve BAT 27 nisandı yani yumurtlamam neredeyse reglime çok yakın bir zamanda oldu anlamadım ve hala regl de olmadım gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce gebelik oluşmuşsa çıkarmıydı ya da erken mi ?
ah inş çok teşekkür ederim birlikte güzel haberler alırız umarımçok erken daha cnm benimde aynı tarihler 15.gün yumurtlama oldu 25 günde bir adet oluyorum bende bugün yaptım negatifti yumurtlamadan enaz 11.12.gün çıkıyor 5 gün sonra yeniden test yap cnm ben 5 mayısta yapıcam inş.çıkar moralini bozma
Kizlar bata 1 gün kala test sonucum.İnsallah Uğurlu gelirim başlığa arkası gelir ..
Çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?