Gebeliğe Hazırlık MAYISTA GEBEYİZ İNŞALLAH

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bata son 6 gün hiç belirtim yok yani adete merhabalar kaldık mı başka zamana

Kizlar bata 1 gün kala test sonucum.İnsallah Uğurlu gelirim başlığa arkası gelir ..
maşallah hayırlı olsun cnm benimde son 4 günüm bende 5 mayısta yapacağım dua et bizlerede sağlıkla kucağına al cnm

Kızlar bata son 6 gün hiç belirtim yok yani adete merhabalar kaldık mı başka zamana
al bendende o kadar cnm sadece karın ağrısı ve çok üşüme var son 4 gün

B Busraan nasılsın cnm varmı bir gelişme bugün test yaptım negatifti bat 5 mayıs

merhaba arkadaslar biz bu ay ilk kez deniyoruz ovulasyon testi yaptım 22-23 nisan yumurtlama günümde 24-15 çatlama sanırım silikti hepsini değerlendirdik ve BAT 27 nisandı yani yumurtlamam neredeyse reglime çok yakın bir zamanda oldu anlamadım ve hala regl de olmadım gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce gebelik oluşmuşsa çıkarmıydı ya da erken mi ?

çok erken daha cnm benimde aynı tarihler 15.gün yumurtlama oldu 25 günde bir adet oluyorum bende bugün yaptım negatifti yumurtlamadan enaz 11.12.gün çıkıyor 5 gün sonra yeniden test yap cnm ben 5 mayısta yapıcam inş.çıkar moralini bozma

ah inş çok teşekkür ederim birlikte güzel haberler alırız umarım

Merhaba hanımlar bugün adetimin 13.günü..Yumurta takibi için doktora gittim ve yumurta olmadığını söyledi.Ayrıca rahim duvarında da kalınlaşma varmış.

Bu aya özel bir durum olabilir dedi.4 ay üst üste kullandığım famera ve çatlatma iğnesine bağlı olabilirmiş.

Hormonlarım düzgün, adetlerim düzenli, AMH çok iyi.

Daha önce benzer durum yaşayan var mı? Bilgilendirirseniz memnun olurum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…