Gebeliğe Hazırlık MAYISTA GEBEYİZ İNŞALLAH

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün aşılamanın 12. Günü kızlar kasıklarım da sürekli bi sancı var. Goguslerimde bugün hafiften ağırmaya başladı. Ama adet öncesi hep ağrır zaten. Ne sancıları bunlar hiç ayırt edemiyorum. Sizde durumlar nedirr??

benimde yumurtlamanın 9.günü adet olcak gibiyim hiç belirtim yok bata 2 gün kaldı testler negatif

Aşılama mi oldun canım kaçıncı gün.
ovulasyon testiyle takip ettim 5 mayıs bat günüm 1 mayısta test yaptım negatifti yarın tekrar test yapcam erken hassas gebelik tedtiydi çıkmadı yarın adete 1 gün kalıyor bskalım çıkacakmı ondan meraktayım

Anladım canım bence bekleyebilirsen bi gun daha bekle. Bende Çarşamba kan vericem daha hiç test yapmadım

2. Aşılama bu. Testle acabalar yaşamak istemiyorum. Kanda net var mi yok mu bilirim.
inş.güzel haberini alırız umut olr bizede cnm stres yapma inş.sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

Kizlar şuan heycan icinde oldugum icin lutfen hoş karsilayn soze nasl basliyicam bilemedim ama sizede insallh umut olur diye paylasmak istedim gecn nisan ayinda gelistirici igne kullandm ve 16 ml de catlamsti erkendi yani doktorm hemen olms dedi erkn catlams gebelk olmayabilr demisti ama 1 haftayi degerlendir dedi tam 17 igne kullandm ve maaliyeti yuksekti tabi manevi cokuşte cabaso pkolu oldugum icin imkansz gibi gelmsti sonra dayanayip.erkn test yaptm ve pozitf cikti doktorumu aradm ve igne etkisi olabilir dedi bnde bekledim 10 gun dolduktn sonra tekrar yaptm cikmadi ve doktorun dedigi gibi oylede oldu ardindan tabi husran aglamalar sizlamalar o kadr zorlk cektm dedim yine sukur ettm sonra annem rahtazlandi ameliyat oldu onunlq ilgilendim esimle ara ara iliski oldu adet gunlerm gecti tabi ha bugn ha yarn derkn test yapmk aklima geldi hevessiz ve cikmayack deyip denedim ve poztif gordum şok oldum ve ortalama yarm saat oldu ogreneli siznle ilk paylasiyorm ne olur umidinizi kesmeyn biliyorm zor ama allh nasp ederse hersekilde o size gelir bn aglayark yaziyorm inanın sizede bir nebze guc olsn diye yaziyorm rabbim kimsenin kucagini bos birakmasn ve kaldiramayacagi yuku vermz rabbim demek ki bizler cok guclu kadnlarz

Cok mutlu oldum canım. Çok güzel haber. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Zor tabi sana ne desem saçma gelicek ama inan rabbim nasibine vermşse er yada gec olucaktr
Muhakkak öyle ama işte insan defalarca hüsrana uğrayınca inanıyor. Şuan öyle bi sanci giriyorki kasıklarıma sanki yirtiliyor orasi bicak sokuyolar. Adım atamıyorum nefesimi kesiyor göğüslerim cok ağırmaya başladı yarin test yaptircam tabi yarina kadar hastalanmazsam.

Canm heves verms gibi olmasn ama bnde soyledign sekilde belirti yasadm adet oluyorm sanip baktigimda sadece beyaz yogurt kıvamli akıntim oldu arada sari akntimda oldu suan goguslerimde agriyor

Sende pkomusn yada tedavi gordun mu bn ilk gebeligimde tedavisiz hamile kaldm oğlum suan 3 bucum yasnda ondan sonra hamile kaldm yine dusukle sonuclandi sonra olmado ve tiroitlerime baktrdim ilac kullandm genel bir kontrole gittim 3 ay boyunca folik asit kullandm buruksel lahanas yedim yesillik agırlikli tukettim sekeri tamamen kestim 65 kilodan 57 dustm sonra gelistirici igneyi ilk kullanm da hamile kaldm dun ogrendim adetim ustunden 1 hafta gecti ve net cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…