Gebeliğe Hazırlık MAYISTA GEBEYİZ İNŞALLAH

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buda dün gece yaptigm testim bnde inanamiyordm ve halende yok ya diyorum unutuyorm taki hafif belirtiler yasarsam aklima geliyor oyle cok bulanti kusma olmuyor hafif bas donmesi sersm gibi oluyorm normal hersyden yiyorm birsy de cekmiyor canm belirti olmasada hamile olunuyor bn belirti yasamadn ogrendim yeni yeni anliyorm

Canm heves verms gibi olmasn ama bnde soyledign sekilde belirti yasadm adet oluyorm sanip baktigimda sadece beyaz yogurt kıvamli akıntim oldu arada sari akntimda oldu suan goguslerimde agriyor
Valla yavrum benimde bugün öyle bi akıntım geldi. Resmen geldigini hissettim dedim tamam kırmızıyı gorucem. Ama baktim bembeyaz olmuş çamaşırım. Progestan fitile bağladım herhalde ondan dedim. Ama bilmiyorum. Bende 2,5 yıldır evliym iki yıldır istiyoruz bu 2. Aşılamam esimde de bende de sorun yok yumurta olusuyor büyüyor çatlıyor ama tutmuyor. Sadece adet düzensizliği var kizligimdan beri. Hic bi zaman ne zaman adet olucagimi bilemedim. Şimdide bilmiyorum. İlk aşılamadan hic umudum yoktu araştırma hastanesinde tedavi oluyorum stajyer kız yapmıştı çok canımı yakmıştı islemide yapamadi disari fışkırdı gibi şeyler dedi. Bu ay doktora anlattım kendisi yapti ultrason eşliğinde yumurtanin catladigini söyledi agrisiz acisiz muhtesem geçti aşılama. Bakalım kısmet herşey canım. Senin adina çok sevindim. Bebisine sağlıkla kavuşun inşallah

Çok teşekkür ederim canım.Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ..
Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza meleğinizi kaç yumurta vardı kaç mm iğneden sonra ne sıklıkta ilişki oldu ve belirtiniz varmıydı hamileliği öğrenmeden önce bilgi verir misiniz

Hayırlı olsun inşallah belkide bebiş senleydi ama erken yaptın herhalde ilk testi Sağlıkla kucağına al meleğini bizlerde dua et

Canm heves verms gibi olmasn ama bnde soyledign sekilde belirti yasadm adet oluyorm sanip baktigimda sadece beyaz yogurt kıvamli akıntim oldu arada sari akntimda oldu suan goguslerimde agriyor
Benimde akıntım var dediğiniz gibi yoğurt kıvamında beyaz ve bazen sarı ama çamaşır komple dolmak şekilde değil tam orta kısmına geliyor göğüslerimde sızlıyor hamilemisiniz siz acaba

Çatlatma iğnesi oldunuz mu yumurta kaç mm ? Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın darısı bizlere inşallah

Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza meleğinizi kaç yumurta vardı kaç mm iğneden sonra ne sıklıkta ilişki oldu ve belirtiniz varmıydı hamileliği öğrenmeden önce bilgi verir misiniz
Çok teşekkür ederim.Yumurta takibi yapmadım.Hic bilmiyorum .Telefon takvimi takip ediyordum .Takvimin riskli gösterdiği 2 gün ilişki oldu sadece üst üste .Nasipmis tuttu.Belirtim sivilcelenme ,adet olacak gibi kasik,bel ve bacak ağrısı,üşüme ..

Çok teşekkürler tekrar hayırlı olsun bizlerede dua edin

Benimde akıntım var dediğiniz gibi yoğurt kıvamında beyaz ve bazen sarı ama çamaşır komple dolmak şekilde değil tam orta kısmına geliyor göğüslerimde sızlıyor hamilemisiniz siz acaba
Ewt hamileyim ayni belirtiler var goguslerimde koyulasma oldu uc kismnda yani akntimda cok deil gun icinde ama normale gore sıklaşti

Çatlatma iğnesi oldunuz mu yumurta kaç mm ? Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın darısı bizlere inşallah
Yok cnm olmadm en son 16 ml di kontrole gittigm de doktorum goremedi yumurtayi tabi ozamnda 3 ignemi vurup gitmstm ortalma 17 yada 18 de catladi cunku gec buyuyordu

Ewt hamileyim ayni belirtiler var goguslerimde koyulasma oldu uc kismnda yani akntimda cok deil gun icinde ama normale gore sıklaşti
Evet benimde normale göre az az geliyor hadi hayırlısı benimde iğnenin 9. Günü daha hiç test yapmadım hayırlısı artık

Degerlendir dedi goguslerimde agri var dedim yumurtan catlamş ondan dedi

Yok cnm olmadm en son 16 ml di kontrole gittigm de doktorum goremedi yumurtayi tabi ozamnda 3 ignemi vurup gitmstm ortalma 17 yada 18 de catladi cunku gec buyuyordu
Benim de baktı 17 mm vurul iğneyi dedi iğneden sonrada büyüyor çatlayana kadar sanırım tek yumurtam vardı inşallah olur

Inan ki bnm de tek yumurta gelismisti ve hamilelik olur merak etme demisti doktorm oylede oldu aman ha erkn test yapma pozitf cikar igne etkisnden
Ben çok üzüldüm neden tek yumurta keske çok olsa şans artsa dedim güldü hayır bizim istediğimiz tek yumurta ve sağlıklı yumurta dedi bebek için bir yumurta yeterli dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…