Valla yavrum benimde bugün öyle bi akıntım geldi. Resmen geldigini hissettim dedim tamam kırmızıyı gorucem. Ama baktim bembeyaz olmuş çamaşırım. Progestan fitile bağladım herhalde ondan dedim. Ama bilmiyorum. Bende 2,5 yıldır evliym iki yıldır istiyoruz bu 2. Aşılamam esimde de bende de sorun yok yumurta olusuyor büyüyor çatlıyor ama tutmuyor. Sadece adet düzensizliği var kizligimdan beri. Hic bi zaman ne zaman adet olucagimi bilemedim. Şimdide bilmiyorum. İlk aşılamadan hic umudum yoktu araştırma hastanesinde tedavi oluyorum stajyer kız yapmıştı çok canımı yakmıştı islemide yapamadi disari fışkırdı gibi şeyler dedi. Bu ay doktora anlattım kendisi yapti ultrason eşliğinde yumurtanin catladigini söyledi agrisiz acisiz muhtesem geçti aşılama. Bakalım kısmet herşey canım. Senin adina çok sevindim. Bebisine sağlıkla kavuşun inşallahCanm heves verms gibi olmasn ama bnde soyledign sekilde belirti yasadm adet oluyorm sanip baktigimda sadece beyaz yogurt kıvamli akıntim oldu arada sari akntimda oldu suan goguslerimde agriyor
Ben uygulamayı sildim kuzum biraz dinleneyim istedim... Neyse bende negatif minnoşum hiç belirti yok test yapmadım çünkü yapacak yerim yok memleketteyim ama adet olacam yani....
Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza meleğiniziÇok teşekkür ederim canım.Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ..
Hayırlı olsun inşallah belkide bebiş senleydi ama erken yaptın herhalde ilk testiKizlar şuan heycan icinde oldugum icin lutfen hoş karsilayn soze nasl basliyicam bilemedim ama sizede insallh umut olur diye paylasmak istedim gecn nisan ayinda gelistirici igne kullandm ve 16 ml de catlamsti erkendi yani doktorm hemen olms dedi erkn catlams gebelk olmayabilr demisti ama 1 haftayi degerlendir dedi tam 17 igne kullandm ve maaliyeti yuksekti tabi manevi cokuşte cabaso pkolu oldugum icin imkansz gibi gelmsti sonra dayanayip.erkn test yaptm ve pozitf cikti doktorumu aradm ve igne etkisi olabilir dedi bnde bekledim 10 gun dolduktn sonra tekrar yaptm cikmadi ve doktorun dedigi gibi oylede oldu ardindan tabi husran aglamalar sizlamalar o kadr zorlk cektm dedim yine sukur ettm sonra annem rahtazlandi ameliyat oldu onunlq ilgilendim esimle ara ara iliski oldu adet gunlerm gecti tabi ha bugn ha yarn derkn test yapmk aklima geldi hevessiz ve cikmayack deyip denedim ve poztif gordum şok oldum ve ortalama yarm saat oldu ogreneli siznle ilk paylasiyorm ne olur umidinizi kesmeyn biliyorm zor ama allh nasp ederse hersekilde o size gelir bn aglayark yaziyorm inanın sizede bir nebze guc olsn diye yaziyorm rabbim kimsenin kucagini bos birakmasn ve kaldiramayacagi yuku vermz rabbim demek ki bizler cok guclu kadnlarz
Benimde akıntım var dediğiniz gibi yoğurt kıvamında beyaz ve bazen sarı ama çamaşır komple dolmak şekilde değil tam orta kısmına geliyorCanm heves verms gibi olmasn ama bnde soyledign sekilde belirti yasadm adet oluyorm sanip baktigimda sadece beyaz yogurt kıvamli akıntim oldu arada sari akntimda oldu suan goguslerimde agriyor
Çatlatma iğnesi oldunuz mu yumurta kaç mm ? Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın darısı bizlere inşallahSende pkomusn yada tedavi gordun mu bn ilk gebeligimde tedavisiz hamile kaldm oğlum suan 3 bucum yasnda ondan sonra hamile kaldm yine dusukle sonuclandi sonra olmado ve tiroitlerime baktrdim ilac kullandm genel bir kontrole gittim 3 ay boyunca folik asit kullandm buruksel lahanas yedim yesillik agırlikli tukettim sekeri tamamen kestim 65 kilodan 57 dustm sonra gelistirici igneyi ilk kullanm da hamile kaldm dun ogrendim adetim ustunden 1 hafta gecti ve net cikti
Çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza meleğinizikaç yumurta vardı kaç mm iğneden sonra ne sıklıkta ilişki oldu ve belirtiniz varmıydı hamileliği öğrenmeden önce bilgi verir misiniz
Çok teşekkürler tekrar hayırlı olsun bizlerede dua edinÇok teşekkür ederim.Yumurta takibi yapmadım.Hic bilmiyorum .Telefon takvimi takip ediyordum .Takvimin riskli gösterdiği 2 gün ilişki oldu sadece üst üste .Nasipmis tuttu.Belirtim sivilcelenme ,adet olacak gibi kasik,bel ve bacak ağrısı,üşüme ..
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Guzel haberi almanızı dilerim en kısa zamanda ..Çok teşekkürler tekrar hayırlı olsun bizlerede dua edin
İnşallahAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Guzel haberi almanızı dilerim en kısa zamanda ..
Ewt hamileyim ayni belirtiler var goguslerimde koyulasma oldu uc kismnda yani akntimda cok deil gun icinde ama normale gore sıklaştiBenimde akıntım var dediğiniz gibi yoğurt kıvamında beyaz ve bazen sarı ama çamaşır komple dolmak şekilde değil tam orta kısmına geliyorgöğüslerimde sızlıyor hamilemisiniz siz acaba
Yok cnm olmadm en son 16 ml di kontrole gittigm de doktorum goremedi yumurtayi tabi ozamnda 3 ignemi vurup gitmstm ortalma 17 yada 18 de catladi cunku gec buyuyorduÇatlatma iğnesi oldunuz mu yumurta kaç mm ? Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın darısı bizlere inşallah
Evet benimde normale göre az az geliyor hadi hayırlısı benimde iğnenin 9. Günü daha hiç test yapmadım hayırlısı artıkEwt hamileyim ayni belirtiler var goguslerimde koyulasma oldu uc kismnda yani akntimda cok deil gun icinde ama normale gore sıklaşti
Benim de baktı 17 mm vurul iğneyi dedi iğneden sonrada büyüyor çatlayana kadar sanırım tek yumurtam vardı inşallah olurYok cnm olmadm en son 16 ml di kontrole gittigm de doktorum goremedi yumurtayi tabi ozamnda 3 ignemi vurup gitmstm ortalma 17 yada 18 de catladi cunku gec buyuyordu
Hangi igneyi kullaniyorsn bn tam 17 tane kullandm cnm pes etmednEvet benimde normale göre az az geliyor hadi hayırlısı benimde iğnenin 9. Günü daha hiç test yapmadım hayırlısı artık
Klomen içtim ve çatlatma iğnesi oldum bu ay ilk denemeHangi igneyi kullaniyorsn bn tam 17 tane kullandm cnm pes etmedn
Inan ki bnm de tek yumurta gelismisti ve hamilelik olur merak etme demisti doktorm oylede oldu aman ha erkn test yapma pozitf cikar igne etkisndenBenim de baktı 17 mm vurul iğneyi dedi iğneden sonrada büyüyor çatlayana kadar sanırım tek yumurtam vardı inşallah olur
Ben çok üzüldüm neden tek yumurta keske çok olsa şans artsa dedim güldü hayır bizim istediğimiz tek yumurta ve sağlıklı yumurta dedi bebek için bir yumurta yeterli dediInan ki bnm de tek yumurta gelismisti ve hamilelik olur merak etme demisti doktorm oylede oldu aman ha erkn test yapma pozitf cikar igne etkisnden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?