Klomen bana cok yan etki yapti elim yuzm ayaklarm sisti kabardi kizariklk oldu odem olusti vucudum da bunu doktorum bildirince igneye gecirdi fostimol diye tabi ilaca gore igne daha etkilo ama klomenle cok hamile kalan var bn ilacla buyumedi yumurtalarmKlomen içtim ve çatlatma iğnesi oldum bu ay ilk deneme
Aynen cnm bn suan tek yumurtayla hamile kaldm ve doktorm zor ama degerlendir bu haftayi demsti sukur oldu suan ortama 3 4 haftalk hamileyimBen çok üzüldüm neden tek yumurta keske çok olsa şans artsa dedim güldü hayır bizim istediğimiz tek yumurta ve sağlıklı yumurta dedi bebek için bir yumurta yeterli dedi
Hayırlısı artık bakalım bekliyorum bugün 9Klomen bana cok yan etki yapti elim yuzm ayaklarm sisti kabardi kizariklk oldu odem olusti vucudum da bunu doktorum bildirince igneye gecirdi fostimol diye tabi ilaca gore igne daha etkilo ama klomenle cok hamile kalan var bn ilacla buyumedi yumurtalarm
Ne güzel inşallah banada isteyen herkese nasip olurAynen cnm bn suan tek yumurtayla hamile kaldm ve doktorm zor ama degerlendir bu haftayi demsti sukur oldu suan ortama 3 4 haftalk hamileyim
Ewt cnm oyleymiş ya saolunHayırlı olsun inşallah belkide bebiş senleydi ama erken yaptın herhalde ilk testiSağlıkla kucağına al meleğini bizlerde dua et
Insallh cnm hic dert etme rabbim buyukturNe güzel inşallah banada isteyen herkese nasip olursağlıkla gelsin minnak
Canm aslnda bn ilk hamileligim de de dusugum de de belirti pek yasamadm sadece akınti ve gogus agrisi bunlar adet onceside oldugu icin varmidr diye dusunmedm testlerimde gec cikti yani her hamilelik belirti olck diye birsy yok suan uzaniyorm normalim ne bas agrisi ne mide bulantisi gun icinde oluyor herseyden yiyip.iciyorm sadece bulutlarn ustunde gibiymHayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza meleğinizikaç yumurta vardı kaç mm iğneden sonra ne sıklıkta ilişki oldu ve belirtiniz varmıydı hamileliği öğrenmeden önce bilgi verir misiniz
Tek yumurtayla oldu ve en son doktorum 16 ml de gormstu tekrar gittigimde yumurta yoktu ve yogun bir akinti ardnan goguslerimde sizlama hissettm catlams dediHayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza meleğinizikaç yumurta vardı kaç mm iğneden sonra ne sıklıkta ilişki oldu ve belirtiniz varmıydı hamileliği öğrenmeden önce bilgi verir misiniz
Amim canm her isteyene ikiz ikiz versn insallhNe güzel inşallah banada isteyen herkese nasip olursağlıkla gelsin minnak
İlk canım 8 aylıkSenin ilk mi olucak kac yıllk evlisn
12 Mayıs canımAmin cnm adetine ne kadr var
hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına alKizlar şuan heycan icinde oldugum icin lutfen hoş karsilayn soze nasl basliyicam bilemedim ama sizede insallh umut olur diye paylasmak istedim gecn nisan ayinda gelistirici igne kullandm ve 16 ml de catlamsti erkendi yani doktorm hemen olms dedi erkn catlams gebelk olmayabilr demisti ama 1 haftayi degerlendir dedi tam 17 igne kullandm ve maaliyeti yuksekti tabi manevi cokuşte cabaso pkolu oldugum icin imkansz gibi gelmsti sonra dayanayip.erkn test yaptm ve pozitf cikti doktorumu aradm ve igne etkisi olabilir dedi bnde bekledim 10 gun dolduktn sonra tekrar yaptm cikmadi ve doktorun dedigi gibi oylede oldu ardindan tabi husran aglamalar sizlamalar o kadr zorlk cektm dedim yine sukur ettm sonra annem rahtazlandi ameliyat oldu onunlq ilgilendim esimle ara ara iliski oldu adet gunlerm gecti tabi ha bugn ha yarn derkn test yapmk aklima geldi hevessiz ve cikmayack deyip denedim ve poztif gordum şok oldum ve ortalama yarm saat oldu ogreneli siznle ilk paylasiyorm ne olur umidinizi kesmeyn biliyorm zor ama allh nasp ederse hersekilde o size gelir bn aglayark yaziyorm inanın sizede bir nebze guc olsn diye yaziyorm rabbim kimsenin kucagini bos birakmasn ve kaldiramayacagi yuku vermz rabbim demek ki bizler cok guclu kadnlarz
Bende kullanıyorum ama Dr değil tavsiye üzerine aldım.Bende bu ay burdayım inşallah en kısa zamanda bizlerde o güzel haberi alırızdün doktora gittim bana prowomen önerdi kullanan var mı daha önce bilgi verirseniz sevinirim
Benim o bir defa olmuştu sadece.Benimde akıntım var dediğiniz gibi yoğurt kıvamında beyaz ve bazen sarı ama çamaşır komple dolmak şekilde değil tam orta kısmına geliyorgöğüslerimde sızlıyor hamilemisiniz siz acaba
Canım benim yumurtalıklarımda tembellik vardı hormonlarımda biraz pko yatkınlığı var demişti prowomen önerdi kullandım şuan hamileyimBende kullanıyorum ama Dr değil tavsiye üzerine aldım.
Sana ne için vermişti, faydası oldu mu?
Bende burda yeniyim bu ay inşallah tutar benimdeMerhaba kızlar Mayıs ayı için hazırlık yapanlar dualar bekleyişler beraber bekleyelim kim ne yapıyor ne tavsiye ediyor bana anlatırsa mutlu olurum
Merhaba hanımlarrBende burda yeniyim bu ay inşallah tutar benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?