- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.523
- 123
- 45
Fitili ilişki olduğu günde kullandın mı?Valla yavrum benimde bugün öyle bi akıntım geldi. Resmen geldigini hissettim dedim tamam kırmızıyı gorucem. Ama baktim bembeyaz olmuş çamaşırım. Progestan fitile bağladım herhalde ondan dedim. Ama bilmiyorum. Bende 2,5 yıldır evliym iki yıldır istiyoruz bu 2. Aşılamam esimde de bende de sorun yok yumurta olusuyor büyüyor çatlıyor ama tutmuyor. Sadece adet düzensizliği var kizligimdan beri. Hic bi zaman ne zaman adet olucagimi bilemedim. Şimdide bilmiyorum. İlk aşılamadan hic umudum yoktu araştırma hastanesinde tedavi oluyorum stajyer kız yapmıştı çok canımı yakmıştı islemide yapamadi disari fışkırdı gibi şeyler dedi. Bu ay doktora anlattım kendisi yapti ultrason eşliğinde yumurtanin catladigini söyledi agrisiz acisiz muhtesem geçti aşılama. Bakalım kısmet herşey canım. Senin adina çok sevindim. Bebisine sağlıkla kavuşun inşallah
Çok sevindim:) kaç ay kullandın, değerlerinde artış oldu mu?Canım benim yumurtalıklarımda tembellik vardı hormonlarımda biraz pko yatkınlığı var demişti prowomen önerdi kullandım şuan hamileyim
1 ay kullandım daha bitermedim bile hamile kaldım geçen ay yaptırmıştım tahlillerimi daha yaptırmadımÇok sevindim:) kaç ay kullandın, değerlerinde artış oldu mu?
Evet canım kullandım. O benimde aklımda hep soru işaretiydi ama doktor yatmadan once her gece dedi. İlişki olduğu gece kullanma diye bi ekleme yapmadı. Bende kullandım.Fitili ilişki olduğu günde kullandın mı?
Bende ilk defa bu ay enfeksiyon oluştu ve fitil kullanıyorum hamile miyim bilmiyorum ama doktorum kullanabileceğimi söyledi hamilelik söz konusu olsadaHanımlar fitl kullanan oldu mu enfeksiyon için?
Canım özelden yazdım sana.Bende ilk defa bu ay enfeksiyon oluştu ve fitil kullanıyorum hamile miyim bilmiyorum ama doktorum kullanabileceğimi söyledi hamilelik söz konusu olsada
Kuzum adet oldun mu ben yarın olurum yüksek ihtimallehayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına al
yok cnm henüz gelmedi testte negatif oldum olacağım bendeKuzum adet oldun mu ben yarın olurum yüksek ihtimalle
Benim umutlar haziran'a kaldı çünkü eşim yok burada yani bakalim vallaha çok zor yani olmamıştır yüzde 1 bile vermiyorumyok cnm henüz gelmedi testte negatif oldum olacağım bende
Ben de öyle t çizgisi c kadar koyu olmuyor yumurta gelişmiyor olabilirmiş doktora gidicem bir de yumurtlama masajı var onu deneyeceğim bakalım ebru ceylan YouTube kanalında yumurtlama masajı videosu var dene istersen sen depkos da ovulasyon testi yanıltır mı aylardr yapıyorum iki çizgiyi aynı koyulukta yakalayamadm biraz koyuluyo ama aynı koyuluk olmuyo
Allah'tan unut kesilmez bende surda bekliyorum yoksa doktora gitcem zatenMerhaba kızlar Mayıs ayı için hazırlık yapanlar dualar bekleyişler beraber bekleyelim kim ne yapıyor ne tavsiye ediyor bana anlatırsa mutlu olurum
Canım faydasını görürsen bankada yazarmisin bende kullanıyorumMerhaba ben de 6 aylık evliyim baştan beri bebek istiyorum. Clife macun aldım ayrıca çakşır kökü suyuna başladık eşimle :)
Bu duphaston adet sökücü değil mi ? CanımBende bendeebu ay ilk kez klomen kullandım bat 23 Nisan bakalım bekliyorum iğne vermedi doktorum şuan duphaston kullanıyorum kasık ağrım çok fazla bakalım ne olcak
Tabi canım yazarımCanım faydasını görürsen bankada yazarmisin bende kullanıyorum
Bebek varsa tutunmasina yardımcı yoksa adet söktürüyorBu duphaston adet sökücü değil mi ? Canım
Bu akıntı bata kaç gün kala gelmeye başladı? Ben normalde devamlı günlük ped kullanıyorum. 2 gün önce ovülasyonda çatlamayı gördüm. Dünden beri beyaz sarı karışık bir akıntı geliyor. Bugün günlük ped takmayı unuttum. Baya ıslaklık hissettim ve beyaz akıntı gelmiş. Şuan bata 11 gün kaldıValla yavrum benimde bugün öyle bi akıntım geldi. Resmen geldigini hissettim dedim tamam kırmızıyı gorucem. Ama baktim bembeyaz olmuş çamaşırım. Progestan fitile bağladım herhalde ondan dedim. Ama bilmiyorum. Bende 2,5 yıldır evliym iki yıldır istiyoruz bu 2. Aşılamam esimde de bende de sorun yok yumurta olusuyor büyüyor çatlıyor ama tutmuyor. Sadece adet düzensizliği var kizligimdan beri. Hic bi zaman ne zaman adet olucagimi bilemedim. Şimdide bilmiyorum. İlk aşılamadan hic umudum yoktu araştırma hastanesinde tedavi oluyorum stajyer kız yapmıştı çok canımı yakmıştı islemide yapamadi disari fışkırdı gibi şeyler dedi. Bu ay doktora anlattım kendisi yapti ultrason eşliğinde yumurtanin catladigini söyledi agrisiz acisiz muhtesem geçti aşılama. Bakalım kısmet herşey canım. Senin adina çok sevindim. Bebisine sağlıkla kavuşun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?