Gebeliğe Hazırlık MAYISTA GEBEYİZ İNŞALLAH

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fitili ilişki olduğu günde kullandın mı?

Bende bu ay için yerimi alayım umarım bekleyen herkesin bebişi olur ben prowomen kullanıyorum doktorumun tavsiyesiyle tavsiye ederim yumurta kalitesini artırıyor biraz pahalı ama etkili bence

pkos da ovulasyon testi yanıltır mı aylardr yapıyorum iki çizgiyi aynı koyulukta yakalayamadm biraz koyuluyo ama aynı koyuluk olmuyo

pkos da ovulasyon testi yanıltır mı aylardr yapıyorum iki çizgiyi aynı koyulukta yakalayamadm biraz koyuluyo ama aynı koyuluk olmuyo
Ben de öyle t çizgisi c kadar koyu olmuyor yumurta gelişmiyor olabilirmiş doktora gidicem bir de yumurtlama masajı var onu deneyeceğim bakalım ebru ceylan YouTube kanalında yumurtlama masajı videosu var dene istersen sen de

Merhaba kızlar Mayıs ayı için hazırlık yapanlar dualar bekleyişler beraber bekleyelim kim ne yapıyor ne tavsiye ediyor bana anlatırsa mutlu olurum
Allah'tan unut kesilmez bende surda bekliyorum yoksa doktora gitcem zaten

Bende bendee bu ay ilk kez klomen kullandım bat 23 Nisan bakalım bekliyorum iğne vermedi doktorum şuan duphaston kullanıyorum kasık ağrım çok fazla bakalım ne olcak
Bu duphaston adet sökücü değil mi ? Canım

Bu akıntı bata kaç gün kala gelmeye başladı? Ben normalde devamlı günlük ped kullanıyorum. 2 gün önce ovülasyonda çatlamayı gördüm. Dünden beri beyaz sarı karışık bir akıntı geliyor. Bugün günlük ped takmayı unuttum. Baya ıslaklık hissettim ve beyaz akıntı gelmiş. Şuan bata 11 gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…