Solgar folik asit mi ?solgar aldım ben 60 tl di
evet onu önerdi eczacı aldımSolgar folik asit mi ?
Tamam teşekkür ederim bakayım bende, ne kadar zamandır deniyorsunuzevet onu önerdi eczacı aldım
kimyasal gebelik geciriyorum bugünlerde..Tamam teşekkür ederim bakayım bende, ne kadar zamandır deniyorsunuz
Ayy çok geçmiş olsun Allah sabır versinkimyasal gebelik geciriyorum bugünlerde..
daha dün gebeliğimi kaybettim
beta değerim bir anda düsmeye başladı 4 haftalık hamile iken
Ben avicenna nın fqlid plus ını kullanıyorum içinde çeşitli vitaminler varMerhabalar bizde mayıs ayını değerlendirelim diyoruzfolik asit başlamayı düşünüyorum bende ama hangisi olduğuna karar veremedim ,sizler ne kullanıyorsunuz??
Yaa peki ne zamandır kullaniyorsunuz ne zaman başlamak gerekiyorBen avicenna nın fqlid plus ını kullanıyorum içinde çeşitli vitaminler var
Ben hiç bilmiyorumEki Görüntüle 2821267 kızlar bu ay bundan aldım. kullanan var mı aranızda. nasıl kullanıyorsunuz?
canım bu ay adet olursam ki bat 19 aşılama olacak haliyle mayısa bekliycem bendeMerhaba kızlar Mayıs ayı için hazırlık yapanlar dualar bekleyişler beraber bekleyelim kim ne yapıyor ne tavsiye ediyor bana anlatırsa mutlu olurum
bunu kullanmadım ama nette görmüştüm bunu iyi yorumlar vardı hepEki Görüntüle 2821267 kızlar bu ay bundan aldım. kullanan var mı aranızda. nasıl kullanıyorsunuz?
demek kimse kullanmıyorbunu kullanmadım ama nette görmüştüm bunu iyi yorumlar vardı hep
Faydası olduğunu söylemişlerdi ama bende hic kullanmadımEki Görüntüle 2821267 kızlar bu ay bundan aldım. kullanan var mı aranızda. nasıl kullanıyorsunuz?
28 mayıs benim , mayıs ayında ki yumurtlamayla başlamayı düşünüyoruz denemelereBat ne zaman kızlar
Gebeliğe karar verdiyseniz hemen başlayın, normalde gebelikten iki ay önce başlarsınız yeterli, gebelik oluşunca da devam ediyorsunuz dört ay kadarYaa peki ne zamandır kullaniyorsunuz ne zaman başlamak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?