mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Merhaba canım benimkide 8 haftalık sen nasılsın bulantıların varmı ? birde karın ağrımız olursa ama cok degıl adet olcakmıs giibi bişi olmaz dimii
Cok fazla bulantım var canım hele sabahları kalktığımda daha da çok oluyor yemek yaparken mutfak ve lavoba arasında koşturup duruyorum yedigimden tat alamıyorum fena haldeyim kasık agrimda arada oluyor özellikle cok yorulduğum zaman oluyor

Kizlar bende hamileligimin 4.haftasindayim oglene kadar hicbir seyim yoktu ama ogleden sonra karin ve bel agrim basladi tipki adet olacakmisim gibi agrilar sizce normalmi
Benimde ara ara giriyor ama 1 dk bile sürmüyor geçiyor.. regl zamanı içinde misin benim regl günü bütün gün olmustu bel agrım

Ben de 4. Haftanın içindeyim de ufak ufak agrılarım var bence olması normaldir sonuçta durmadan hareketlilik değişim var orada :)ama yine de bilen arkadaşlar da yorum yaparsa fikir ediniriz bizde B Bayoloji

Ben de 4. Haftanın içindeyim de ufak ufak agrılarım var bence olması normaldir sonuçta durmadan hareketlilik değişim var orada :)ama yine de bilen arkadaşlar da yorum yaparsa fikir ediniriz bizde B Bayoloji

ilk gebeligim olunca haliyle biraz korku ve heyecan var...hepimiz saglikla kucaklariz insallah yavrularimizi :)

ilk gebeligim olunca haliyle biraz korku ve heyecan var...hepimiz saglikla kucaklariz insallah yavrularimizi :)
Haklısın benimki de ilk olacak. Ama rahat ol canım zaten bişey olacağı varsa elimizden bişey gelmiyor..sormak bilmek iyi bişey tabiki :) ama stres yapma ben çok rahatım beslenmeme dikkat edıyorum vitaminlerimi alıyorum kendimi yormamaya dikkat edıyorum gerisi nasip :)

Kizlar benimde ilk çevreden hep soruyorlar sence cinsiyeti ne olacak diye annelerin icine dogarmis cinsiyeti benim bebegim sanki erkek olacak gibime geliyor sizde de ayni his oluyor mu

Kizlar benimde ilk çevreden hep soruyorlar sence cinsiyeti ne olacak diye annelerin icine dogarmis cinsiyeti benim bebegim sanki erkek olacak gibime geliyor sizde de ayni his oluyor mu
Benimde içimden erkek geçiyor ama o his genelde yanıltıcı oluyormuş diyorlar bilemedim ben de :) Çin takvimine göre de kız görünüyor

Hmm anladım değerin kaçtı en son ve hangi gündü ? Benim cuma günü 243 tü perşembe 1500u geçiyor ben de cuma günü gitmeyi düşünüyorum belki görünür diye
Pazartesi yani dün 600 dü. İlk değerim de Cumartesi 278 di. Bu arada tüp bebekle oldu. Çok şükür Rabbime.

Bende folik asite basladim dun elimden geldigince dikkat ediyorum bakalim ama calisinca pek dinlenme firsatim olmiyor haftaya randevum var belki keseyi gorursem moralim yerine gelir:))

Pazartesi yani dün 600 dü. İlk değerim de Cumartesi 278 di. Bu arada tüp bebekle oldu. Çok şükür Rabbime.
Hmm canım normal o zaman cuma günü olması 2 günde 1 ikiye katladığını varsayacaksak perşembe falan görünür hale gelir cuma garanti olur bi nevi :) ne güzel çoğul olma durumu var mı peki Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…