Benim 4haftalik dün kese göründü tabi daha milimetrik boyuttaAmin seninde Rabbim nasip etsin kaç haftalik kese gözükmedi ki
Benim gecen pazartesiydi gittim ilk kez kalp atisi var dedi uzun bi surede doktor gireceğime inanmiyormBenim 4haftalik dün kese göründü tabi daha milimetrik boyutta
Benim gecen pazartesiydi gittim ilk kez kalp atisi var dedi uzun bi surede doktor gireceğime inanmiyorm
6 haftalik olduğunu söylediKaç haftaliksin canm?
6 haftalik olduğunu söyledi
İnslla duyarsiniz bende cok heycanliydim ama ben folik asit kullanmamız gerekiyomus ben 6 haftadan sonra basladim ama. Sikinti olur mu diye düşünüyorumBende 5 haftaligim pzrtsi doktora gidicem tekrar acaba duyar mıyız diye merakdayim
Benimde 4 bitti yarın 5.haftaya giriyoruz bugün gittim keseyi göremedik çok yeni bi gebelik normal dedi doktorum 2 ya 3 hafta sonra gel o zaman hem kese görünür dedi hemde kalp atışlarını duyarız dedi.siz yinede aklım kalır diyorsanız bi gidin gösterin şansınıza :)Bende 5 haftaligim pzrtsi doktora gidicem tekrar acaba duyar mıyız diye merakdayim
Sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü eskiden sonuçta folik asit diye bisey kullanılmıyormus sadece şimdi daha bilinçliyiz ama bu bi eksiklik değil bence içiniz rahat olsunİnslla duyarsiniz bende cok heycanliydim ama ben folik asit kullanmamız gerekiyomus ben 6 haftadan sonra basladim ama. Sikinti olur mu diye düşünüyorum
Tam benim eşim gibi konustunuz :) oda ole diyor benim annem senin annen seni doktor da mi büyüttü diye :zorla hastaneye gtrdumSıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü eskiden sonuçta folik asit diye bisey kullanılmıyormus sadece şimdi daha bilinçliyiz ama bu bi eksiklik değil bence içiniz rahat olsun
Ne kadarlik bebisinizcanlar bende 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim bugünde bebişimin kalp atışını dinledim ne güzel duyguymuş :)
7. haftamdayım canımNe kadarlik bebisiniz
Mide bulantiniz başladı mi7. haftamdayım canım
evet canım oluyor kokulara karşı çok hassasiyetim oldu ama şu 1 haftadır gribim pek koku alamıyorum sanırım o yüzden de fazla bulantım yokMide bulantiniz başladı mi
Ay ben en çok ondan korkuorm koku hasasiyetim yeni yeni başladı aksine yaninda tam bi tutun fabrikası tasiyo gibi :) o yüzden çok zorlanacam gibi geliyor çünkü sigara kokusu çok agir geliyorevet canım oluyor kokulara karşı çok hassasiyetim oldu ama şu 1 haftadır gribim pek koku alamıyorum sanırım o yüzden de fazla bulantım yok
İnslla duyarsiniz bende cok heycanliydim ama ben folik asit kullanmamız gerekiyomus ben 6 haftadan sonra basladim ama. Sikinti olur mu diye düşünüyorum
Benimde 4 bitti yarın 5.haftaya giriyoruz bugün gittim keseyi göremedik çok yeni bi gebelik normal dedi doktorum 2 ya 3 hafta sonra gel o zaman hem kese görünür dedi hemde kalp atışlarını duyarız dedi.siz yinede aklım kalır diyorsanız bi gidin gösterin şansınıza :)
ayy inşallah hemen geçer gerçi bugün doktorum bulantıların dahada artacak dedi yemek yaparken çok zor oluyorAy ben en çok ondan korkuorm koku hasasiyetim yeni yeni başladı aksine yaninda tam bi tutun fabrikası tasiyo gibi :) o yüzden çok zorlanacam gibi geliyor çünkü sigara kokusu çok agir geliyor
Ever yatakta uzaninca duyuyrm ya hani normalde uzanmiyrm yrgunluktan oluyorayy inşallah hemen geçer gerçi bugün doktorum bulantıların dahada artacak dedi yemek yaparken çok zor oluyor
amaan bebişim iyi olsun da herşeye razıyım 8 ay bekledim meleğimin olması için tatlı şeyler bunlar
sizin kasık ağrılarınız oluyor mu? benim özellikle yatmadan önce hafif ağrılarım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?