mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Benim bat 27 mayıs. Dün kan testinde 22 çıktı değerim. Yarın artış var mı bakacağız meraklardayımm

Bende 5 haftaligim pzrtsi doktora gidicem tekrar acaba duyar mıyız diye merakdayim
Benimde 4 bitti yarın 5.haftaya giriyoruz bugün gittim keseyi göremedik çok yeni bi gebelik normal dedi doktorum 2 ya 3 hafta sonra gel o zaman hem kese görünür dedi hemde kalp atışlarını duyarız dedi.siz yinede aklım kalır diyorsanız bi gidin gösterin şansınıza :)

İnslla duyarsiniz bende cok heycanliydim ama ben folik asit kullanmamız gerekiyomus ben 6 haftadan sonra basladim ama. Sikinti olur mu diye düşünüyorum
Sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü eskiden sonuçta folik asit diye bisey kullanılmıyormus sadece şimdi daha bilinçliyiz ama bu bi eksiklik değil bence içiniz rahat olsun

canlar bende 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim bugünde bebişimin kalp atışını dinledim ne güzel duyguymuş :)

Sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü eskiden sonuçta folik asit diye bisey kullanılmıyormus sadece şimdi daha bilinçliyiz ama bu bi eksiklik değil bence içiniz rahat olsun
Tam benim eşim gibi konustunuz :) oda ole diyor benim annem senin annen seni doktor da mi büyüttü diye :zorla hastaneye gtrdum

evet canım oluyor kokulara karşı çok hassasiyetim oldu ama şu 1 haftadır gribim pek koku alamıyorum sanırım o yüzden de fazla bulantım yok
Ay ben en çok ondan korkuorm koku hasasiyetim yeni yeni başladı aksine yaninda tam bi tutun fabrikası tasiyo gibi :) o yüzden çok zorlanacam gibi geliyor çünkü sigara kokusu çok agir geliyor

İnslla duyarsiniz bende cok heycanliydim ama ben folik asit kullanmamız gerekiyomus ben 6 haftadan sonra basladim ama. Sikinti olur mu diye düşünüyorum

Folik asiti ilk günden beri kullanıyorum canım

2 hafta önce doktor ayin 29 da dedi bakalım görecek miyiz

Ay ben en çok ondan korkuorm koku hasasiyetim yeni yeni başladı aksine yaninda tam bi tutun fabrikası tasiyo gibi :) o yüzden çok zorlanacam gibi geliyor çünkü sigara kokusu çok agir geliyor
ayy inşallah hemen geçer gerçi bugün doktorum bulantıların dahada artacak dedi yemek yaparken çok zor oluyor
amaan bebişim iyi olsun da herşeye razıyım 8 ay bekledim meleğimin olması için tatlı şeyler bunlar
sizin kasık ağrılarınız oluyor mu? benim özellikle yatmadan önce hafif ağrılarım oluyor

Ever yatakta uzaninca duyuyrm ya hani normalde uzanmiyrm yrgunluktan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…