mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Tüm organlarına bakiyor sırf bunun üzerine bı tıp dalı var perinatoloji internette nasıl yapıldığının videosu var izleyin .Doktorum videosunu da DVD yaptı izleyip durasim geliyo

Bana kendi doktorum önerdi ben başka bı yerde yaptırdım 350 TL yaptırdım ben İbrahim Kalelioğlunda

Bana doktorum yaptırmak istiyor musun diye sordu sadece. 225 tl benimkisi de ama perinatolog değil radyoloji uzmanı yapacak.

Abowww cok pahalı imis ya ..ben de 150 ye pahalı duyordum
Biraz öyle 150 den başlıyor 600 e kadar çıkıyor radyologlar biraz daha uygunaramadım yapıyor perinatolog sadece kendi alanı olduğundan fiyatta katilar.kalp atışının videosu birkaç hareketinin olduğu kısa klipler verdiler tabi ilk 3 boyutlu renkli fotoğrafı bide.benim yengem bu testi yaptirmadi bebeğin kalbinde iki delik ve bir böbreği gelişmemiş doğdu teşhis edilmesi bile 6 ay sürdü doğduktan sonra. Onlardan çok etkilendigim için ben biraz hassas davrandım doktor secerken

Allah korusun herseyden inşallah bebeklerimiz sağlıklı olur biz üzerimize düşeni yapalim da

Kızlar 20 haftalık olup hala bebeğin hareketlerini net olarak hissedemeyen var mı?
Ben ara ara karnımın içinde bişeyler kıpırdanıyor gibi hissediyorum ama kelebek gibi sanki. Net dokunuşlar ve net bir his değil.
En son 2 hafta önce gittim her şey normaldi ama neden hala net bir şekilde hissedemiyorum acaba kıpırdanmalarını

Bende net sekilde hissedemyrm ayni haftadayiz doktorum gayet normal oldugunu soyledi .kafana takailacak birsey degil saglikli olsunlarda ilerleyen haftalarda kipir kipir olacaklar zaten

Kızlar hamile kaldığınızdan beri kaç kilo aldınız? Ben 10 kilo aldım ve yedikce yiyesim var resmen doyduğumu anlamıyorum daha doğuma da çok var

Benim ilk gebeliğim 17. Haftamda hissetmeye başladım ama ilk gebeliklerde genelde 20den önce pek hissedilmiyormuş sizinde eli kulağındadır 1 hafta içinde netleşir

Ben 17.haftada hissettim tüy gibi bişey 10 gündür sert ve belirgin hissettiriyor toplam 3 kg aldım ama akşam hiç bişey yemeden de şişlik çekiyorum sindirimim de yavaşladı sanki sizdede oluyor mu

Ben 22 de tam hissetmeye basladim ilk hamileligimdi

ben 17. haftamda ilk tekmelerini hissetmiştim ama kişiden kişiye değişebiliyormuş bebek hareketlerini hissetmek inşallah
en kısa zamanda hissedersiniz sizde üzülmeyin

Ben de ilk hamileliğim olmasına rağmen 17. haftadan itibaren hissetmeye başladım ve sindirim konusunda maalesef ben de sıkıntı yaşıyorum :/

Bir de maalesef 4 kilogram aldım son bir ayda :/ Doktorum kilo konusunda çok hassas bu hiç hoşuna gitmeyecek eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…