Rabbim hayra çevirsin bizde suya anlat kotu ruyayi alp gtrr derler rabbim korusun camisiKızlar rüyamda bebegim doğmuş ve ben onu emziriyordum .böyle sütüm de bol boldu..likir likör içiyordu bebegim. Yorumlari kötü ruyanin.biraz korkuyorum.Ikıncı gebeliği olup da bu rüyayı görüp sağlıklı ve zamanında kucagina alan var mi
Ben hep yorgunum canim ya. Totalde 2.200 aldim ama sanki kıyafetler olmuyor bana daha fazla almış gibiyim. Çok yorgunum.insan görmek istemiyorum. Kocamı sevmiyorum.. çelişkili durumlar bunlar bende ve bu on günlük tatilde hep yatmak gibi planım var.. surekli sağ kasik sancim var azıcık yorulsam.. progesteron kullanıyorum ben de..en güzeli ve herşeyi bana unutturan tek şey bebegimin tekmeleri. Ayy nasıl yaramaz nasil yaramaz.. hele bu hafta hiç durmadi alışveriş yapmak istiyorum ama maddi olarak zor durumdayım biraz..ekim 15 ten sonra anca yapabilirim ben sanirim .. sen ne yaptınKk nin Güzel anneleri bebekler nasıllar siz nasılsınız bebeğiniz için ihtiyaç bakmaya başladınız mı? Duygusal durumlariniz nasıl kaç kilo aldınız toplamda egzersiz yapıyor musunuz. Çalışanlar akşam yorgun oluyor musunuz
Cinsiyeti ne bebeğinizin?? Aynı gün deymisiz .. Çok sevindimBende 19+2deyim kızlar çok şükür gayet dincim ve duygusallık yok..bebişimde gayet iyi kıpırtıları hissediyorum bende miniğimin:)64 le hamile kalmıştım şimdi 65im kiloda iyi çok şükür Rabbim tüm anne adaylarımıza sağlık mutluluk versin
Ne kadar güzel . Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı da nasip etsinn aminSelam kizlar öncelikle iyi bayramlar şimdiden bende 21 haftadayim 3 kilo aldim benim yaramazda hic durmuo gerçi anasida durmuo sürekli hareket halindeym ama cabuk nefesm keşlik ve ben çok ağlayan biri oldum ne olsa agliorm mutluluk hüzün ya anlayacginz çit kirildim gibi oldum hic bana gore değil :)) son yari haftalara girdim :)) çoğu gitti azi kaldi
Amin canım cumlemizinNe kadar güzel . Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı da nasip etsinn amin
Nasip olursa bi oğluşum olucakmış:))sizin durumunuz nasıl pekiCinsiyeti ne bebeğinizin?? Aynı gün deymisiz .. Çok sevindim
GunaydinnnGunAydin hamisler
Suanlik iyiyim.ama ara ara kasik agrım var. Şiddetli olmadığı icin son bir haftadır progesteron almiyorim. Ay benim de bebişim erkek..cok güzel hareketler var artik..hele bu hafta resmen top oynuyor icerse sankiNasip olursa bi oğluşum olucakmış:))sizin durumunuz nasıl peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?