mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Rabbim hayra çevirsin bizde suya anlat kotu ruyayi alp gtrr derler rabbim korusun camisi

Kk nin Güzel anneleri bebekler nasıllar siz nasılsınız bebeğiniz için ihtiyaç bakmaya başladınız mı? Duygusal durumlariniz nasıl kaç kilo aldınız toplamda egzersiz yapıyor musunuz. Çalışanlar akşam yorgun oluyor musunuz

Ben hep yorgunum canim ya. Totalde 2.200 aldim ama sanki kıyafetler olmuyor bana daha fazla almış gibiyim. Çok yorgunum.insan görmek istemiyorum. Kocamı sevmiyorum.. çelişkili durumlar bunlar bende ve bu on günlük tatilde hep yatmak gibi planım var.. surekli sağ kasik sancim var azıcık yorulsam.. progesteron kullanıyorum ben de..en güzeli ve herşeyi bana unutturan tek şey bebegimin tekmeleri. Ayy nasıl yaramaz nasil yaramaz.. hele bu hafta hiç durmadi alışveriş yapmak istiyorum ama maddi olarak zor durumdayım biraz..ekim 15 ten sonra anca yapabilirim ben sanirim .. sen ne yaptın

Selam kizlar bende isten eve gelince acayip yorgun oluyorum once yemek yapyrm sonra dus aliyorum sonra hopp uyuyorum.Bende 3 kilo aldim cok sukur bir agrim falan olmuyor ama gece tuvalete uyanmalar cok sevimsizDaha hic bir alisveris yapmadim bende ama annemler sagolsun surekli birseyler alip hazirliyorlar.bayramdan sonra detayli ultrason randevumuz var umarim guzel haberler alirim..Allah hepimizin yardimcisi olsun saglikla gelsin yavrularimiz

Bende 2.5 kg kadar aldım ama sanki daha fazla kalinlasti vücudum göğüsler zaten kocaman oldu.ben çok ağlıyorum çabuk yoruluyorum.karnimin içinde küçük bı top var gibi sanki.kiz bebeğime bı turlu isim bulamıyoruz kız çocuğu diye mı cagiricam ben bebeğimi fikir verin bana da isim konusunda

Benim de bebegim sürekli hareket halinde. Çok mutlu oluyorum bunu hissedince.. Özellikle bu hafta nerdeyse hee an hareket ediyor gibi. 19 +2 deyim...

Bende 19+2deyim kızlar çok şükür gayet dincim ve duygusallık yok..bebişimde gayet iyi kıpırtıları hissediyorum bende miniğimin:)64 le hamile kalmıştım şimdi 65im kiloda iyi çok şükür Rabbim tüm anne adaylarımıza sağlık mutluluk versin

Cinsiyeti ne bebeğinizin?? Aynı gün deymisiz .. Çok sevindim

Selam kizlar öncelikle iyi bayramlar şimdiden bende 21 haftadayim 3 kilo aldim benim yaramazda hic durmuo gerçi anasida durmuo sürekli hareket halindeym ama cabuk nefesm keşlik ve ben çok ağlayan biri oldum ne olsa agliorm mutluluk hüzün ya anlayacginz çit kirildim gibi oldum hic bana gore değil :)) son yari haftalara girdim :)) çoğu gitti azi kaldi

Ne kadar güzel . Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı da nasip etsinn amin

18 gün kaldı cinsiyetini öğrenmem için. Çoğunluk erkek bebek beklediği için bana da öyle gibi geliyor :) Ben ilk kızımın olmasını isterdim hep ama nasip ^-^

Kizlar 19. Haftanin icindeyim ben surekli boyle karnimda gerginlik hissediyorum sizler boyle bir durum yasiyormusunz birde bazen yemeklerdn sonra patlicakmis gibi hissedyorum gobegimi cok fazla yemememe ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…