İnatci senin ufaklik benimki :)) direk acti edepsizim :))Yemiştim aslında ama sabrımızı deniyo kuzucuk :) napalım olsun elbet göstericek:)
Hareketlenince galiba pozisyon bulmakta zor erkek sanırım ya beklicez görcez küçük adamı:)))İnatci senin ufaklik benimki :)) direk acti edepsizim :))
Bu sene cidden erkek yili :) kimi duysam erkekHareketlenince galiba pozisyon bulmakta zor erkek sanırım ya beklicez görcez küçük adamı:)))
2017 de dogum yapan 7tane arkadasim oldu hepsi kiz bir tanesi erkekti. Bu yil ise kimi duysam erkek.Bu sene cidden erkek yili :) kimi duysam erkek
Evet benimde erkek :) sende mi hamilesin2017 de dogum yapan 7tane arkadasim oldu hepsi kiz bir tanesi erkekti. Bu yil ise kimi duysam erkek.
Evet :)Evet benimde erkek :) sende mi hamilesin
Kizlarinizi buyuttun buyunce istemeye gelirizBenim bebeğim kizzz :)
Erkek mi kiz miEvet :)
Kizlarinizi buyutun büyüyünce istemeye geliriz artikbenim bebeğim kiz :)
Erkek mi kiz mi
Benim ikinci cocugum olacak ilki kiz, bu ise arkadasim sendenim :)Erkek mi kiz mi
Rabbim sana ve eşine bagislasin benim ilk hamileliligim ve hem korkuyrm hem ne yapacagimi daha ne ne kadar alacagimi dahi bilmiyrmBenim ikinci cocugum olacak ilki kiz, bu ise arkadasim sendenim :)
Aynen öyle çevremde 6-7 hamileden 1i kız:))Bu sene cidden erkek yili :) kimi duysam erkek
Amin cumlemizinSağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar insallah
Hep öyleydik, hic korkma. Yavas yavas arastira arastira mukemmel hazirlaniyosun. Zaten annelik bi sanat, bi isçilik. Cok zor ama her seye deger. Ben kizimda cok zorlandim uyumadi gazliydi hep kucaktaydi yemedi ama olsun hepsi gecti bitti Allah saglik versin. Ben mesela kizima kiz kardes istedim sirf hemcins olsunlar diye. İlkim oglan olsaydi da oglan isterdim yine sirf bu yuzden. Ama Allah'tan hayirlisini istedik oyle dua ettik esimle. Oglan nasip etti. Su an cevremde hep erkek cocuklari zordur hareketlidir vs gibi seyler duyuyorum. Hic korkmayin ben sahsen duanin gucune cok inaniyorum hamilelikte okunmasi gereken dualar var hayirli evlat olmasi icin onlari okuyun ve kalbinizi Allah'a baglayin. Arkadasimin da kizi var 5 yasinda evet pembeleri giydiriyo kizim var diye mutlu ama kiz ailenin tepesine cikmis kucucuk kiz onlarin canina okuyo, bir simarik ki eminim kendilerinden baska kimse katlanamaz o kiza gel gor ki gorumcemin oglu var baldan tatli severken oldurursun, o kadar cana yakin o kadar sempatik o yuzden evladin kizi erkegi olmaz hayirlisi ve hayirsizi olur. peygamberimiz gibi dua edelim.. Allah bize zahmetsiz evlatlar versin insallah.Rabbim sana ve eşine bagislasin benim ilk hamileliligim ve hem korkuyrm hem ne yapacagimi daha ne ne kadar alacagimi dahi bilmiyrm
Allah hayra çıkarsın ama ben olsaydım bu rüyayı güzel bı rüya diye inanırsın.hepimiz hasretle bebeğimizi bekliyoruz gün içinde hep aklımızda bunlar var ister istemez bilinç altında isliyordur.iyi düşünün iyi olsunKızlar rüyamda bebegim doğmuş ve ben onu emziriyordum .böyle sütüm de bol boldu..likir likör içiyordu bebegim. Yorumlari kötü ruyanin.biraz korkuyorum.Ikıncı gebeliği olup da bu rüyayı görüp sağlıklı ve zamanında kucagina alan var mi
benimde görünce min kizi ole çok berbat çocuk kimseden korkmuyo illa dediği olacak bazen böyle şeytan diyor al çarp yere yemin ederim normalde nefret ederim çocuklara vurulmasından ama onu görünce ben bile cildiriyorumHep
Hep öyleydik, hic korkma. Yavas yavas arastira arastira mukemmel hazirlaniyosun. Zaten annelik bi sanat, bi isçilik. Cok zor ama her seye deger. Ben kizimda cok zorlandim uyumadi gazliydi hep kucaktaydi yemedi ama olsun hepsi gecti bitti Allah saglik versin. Ben mesela kizima kiz kardes istedim sirf hemcins olsunlar diye. İlkim oglan olsaydi da oglan isterdim yine sirf bu yuzden. Ama Allah'tan hayirlisini istedik oyle dua ettik esimle. Oglan nasip etti. Su an cevremde hep erkek cocuklari zordur hareketlidir vs gibi seyler duyuyorum. Hic korkmayin ben sahsen duanin gucune cok inaniyorum hamilelikte okunmasi gereken dualar var hayirli evlat olmasi icin onlari okuyun ve kalbinizi Allah'a baglayin. Arkadasimin da kizi var 5 yasinda evet pembeleri giydiriyo kizim var diye mutlu ama kiz ailenin tepesine cikmis kucucuk kiz onlarin canina okuyo, bir simarik ki eminim kendilerinden baska kimse katlanamaz o kiza gel gor ki gorumcemin oglu var baldan tatli severken oldurursun, o kadar cana yakin o kadar sempatik o yuzden evladin kizi erkegi olmaz hayirlisi ve hayirsizi olur. peygamberimiz gibi dua edelim.. Allah bize zahmetsiz evlatlar versin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?