mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Kızlar hamile kaldığınızdan beri kaç kilo aldınız? Ben 10 kilo aldım ve yedikce yiyesim var resmen doyduğumu anlamıyorum daha doğuma da çok var
Ben 64le hamile kaldım 21.haftadayım suan 66 kilom 2kilo almışım dikkat etmeye çalısıyorum besleyici seyler yemeye özen gösteriyorum ekmek yemiyorum sanırım onunda etkisi var tabi ilerleyen zamanlarda nasıl olur hiç bilmiyorum:)

Kızlar hiç kan testi yaptırdınız mı son günlerde tam kan sayımı açlık şekeri vitaminler karaciğer enzimleri gibi ben dün yaptırdım talesemi taşıyıcısı olduğum için kanım takipte herşey iyi güzel fakat d vitaminim düşük cikti.doktorunuz size d vitamini verdi mı bana vermemişti.

Benim de B12 ve demir düşük çıktı. B12 için 10 gün boyunca iğne vurdurmam gerekecek :/ Demir için decavit önerdiler ama onu henüz almadim.

merhaba herkese :) 9 mayıstı son adetim cinsiyeti de 19 u haftaya sali öğrenicez inşallah ilk gebeliğim..bu arada ben 56 ile hamile kaldım az biraz kendi göbeğim vardı dikkat ediyorum kiloma şuanda 60 kiloyum göbeğim şişmeye başladı yavaştan...ayva çıksın diye bekliyorum bayadır canım çekiyo :)doğumda beni çok korkutuyo

Dogum benide korkutuyo bide delilik yapip dogum videolari izledim dengem bzk

Ben HIC folik asitten sonra vitamin kullanmadim vicudum disari atyo diye sadece meyve ve sebze tuketyrm

Ben 21+6 yim..5 kilo aldim..51 kiloydum 56 oldum.doguma kadar kac olurum tahmin edemiyorum. Bebiş hareketlerini 16+4 de iken hissettim.. Ama 22. Haftaya kadar hissetmemek normal ilk gebelikte.kafaniza takmayin. Bebiş gebelik haftası ultrason ile uyumlu ise hiç kafaniza takmayin.. Bebiş hareketleri huzur verir

Dogum benide korkutuyo bide delilik yapip dogum videolari izledim dengem bzk
Sorma hiç annemler falan dio herks diyo da izleme diye ben izliyorum meraktan...merakta kediyi öldürür ama insan başına ne geleceğini merak ediyo eminim herkes izliyodur ama dayanamıyodur kimse

Cok korktum İki tane izledm yabancilarin di
Ay evet zaten açık seçik olarak bitek yabancıların var ve bazısı çok bağarıyo ya ödüm kopuyo ağlamaklı oluyorum...sorduğum bikaç kişi de o an acıyı unutuyosun tek derdin bi an önce doğması ve bebeği görmek oluyo diyolar o an bi güç geliyomuş dediklerine göre anneye

Insllah yoksa Ben kndimi dusunemyrm esim sezeryan ol diyo korkuyrsan ondan DA korkuyrm bebegim mamaya alisip emmez diye rabbim yardimcimiz olsun

Kızlar nasilsiniz biz biraz moral bozukluğu yaşadık haftalarca yeni yeni toparliyorum

Hayırdır olumsuz bişey yoktur inşallah
İkili testin sonucu çok güzel çıkmıştı. Ucluye Gerek olmamasına rağmen öylesine yapalım bişey çıkmaz dedi doktorum. Ona güvenip yaptırdım. Güle oynaya sonucu almaya gittim down tarama riski 191/1 çıktı. Bu zamana kadar bişey cikmayan bebegimde bagirsaginda hafif parlaklık görüyorum dedi amniyosentez onerdi . Üni hastanesine yuksek riskli gebelik ler bölümüne sevk etti. Aynı gün oraya gittim. Parlaklık falan yok bebeginiz sağlıklı gözüküyor dendi. Amniyosentez sonucu bebeği kabul edip etmicegimizi sordu. Vazgecmicegimi soyledim tabiki. O doktorda Bebeğinizin haftası büyük bu haftadan sonra işlem sonrası bebeginiz dogsa yaşama şansı var dedi. Yapmadiklarini soyledi. Yaptircaksaniz izmire gidin dedi. Sonra bende gitmekten vazgeçtim. İyi bir perinetelog a özel muayensine gittim ayrıntılı ultrasonmuza girdik. Bebegimin ultrason sonucunda düşük riskli grupta olduğu söylendi. Çok şükür herseyi güzel çıktı. Parlaklikta cihazdan kaynaklanmis muhtemelen dedi doktor. Bunlari 2 hafta önce yaşadım. Bugün yine kendi doktoruma gittim doğana kadar aklında şüphe kalmıcak mi diyo yine sinir olup eve öyle döndüm. Bu arada yaşım 23. Allah kimseye evladıyla sınamasın...

Hangi şehir de yaşıyorsunuz devlet hastanesine mı gidiyorsunuz rutin takip için perinatolog bı ihtimal verdi mı

Hangi şehir de yaşıyorsunuz devlet hastanesine mı gidiyorsunuz rutin takip için perinatolog bı ihtimal verdi mı
Aydinda yaşıyorum devlet hadtanesine gidiyyorum. perinatolog tedirgin olucak hicbirsey yok Bebeğinizin hasta doğması herkeste olan ihtimal kadar hiç bir sıkıntısı yok dedi. Ayrıca bugün kendi doktorum da parlaklık yok olmuş dedi. Demem o ki sakın başınıza böyle bişey gelirse üzülmeyin. Kendinizi uzdurmeyin. Hamileliginizi kendinize zehir etmeyin

Takma eskiler Bu kadar doktora gitmeden dogurdular bizi bak Allah iziniyle sglikliyiz Ben İki taramadan sonra gitmedm doktora verdigi ilaclari vitaminleri dahi kullanmyrm hep meyveden aliyrm sebzeden aliyrm kanim sulansin diye mesela ilac Verdi almadim limon iciyrm yarim her gun o gun gittim doktrum gayet iyi ilac kullanmana ragmen nasil yapiosn devam et dedi sende rabbimin lutfu ne verirse hayirlisini verir

Evet canım aynen öyle tevekkül Allah Rabbin bilir en iyisini Rabbim hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli akıllı hayırlı olsun evlatlarimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…