- 23 Nisan 2017
- 351
- 136
- 33
Canım bir kızımız olucak olsa ilk almira,zeynep azra,yada zeynep sare düşünmüştük ve en son zeynep sare de karar kılmıştık kii erkek olucanı öğrendik sizde zevkinize uyarsa bunlardan birini koyabilirsiniz:)Selam kızlar bebekleriniz umarım çok iyidirler. İsim düşündünüz mu. Ben bı turlu işin içinden çıkamıyorum sizde benim kızım için isim önerir misiniz
Nasıl yani bebek yönü baş aşağı ve eşi yer değiştirmiş gibi bişey mıKozlar benim bebek eşi aşağıda imis. Bana magnezyum protestan ve adalat verdi..adalati kullanmıyorum.. sizinki nasilmis..
Canım seninle aynı durumda olan bir arkadaşım yeni doğum yaptı tamda zamanında gerçekleşti doğumu hiç endişelenme insallah sende sağlıkla atlatırsın:)Bebeğin eşi aşağıda..erken doğum tehtidi demek..kanama olabilir dedi. Ilişki yasak. Ağır kaldırma yasak.
Gerçekten mo ?? Normal doğum mu yaptı? Bana sezaryan olursun bu durumda dedi deCanım seninle aynı durumda olan bir arkadaşım yeni doğum yaptı tamda zamanında gerçekleşti doğumu hiç endişelenme insallah sende sağlıkla atlatırsın:)
Onunda sezeryan olma riski vardı ama olmadı bebek normal yolla geldi canım tabi doktorlar daha iyi bilir ama bazıları sezeryan taraftarı oluyor.içine sinmezse ileyleyen zamanda başka bir doktorlada görüş özellikle normal doğumu destekleyen bir doktorlaGerçekten mo ?? Normal doğum mu yaptı? Bana sezaryan olursun bu durumda dedi de
Canım rahim ağzı kısalığını bi öğretmen arkadaşta duymuştum ikiz bebeklerine hamileleğinde.okulda sürekli merdiven inip çıkıyordu doktor rapor vermişti merdiven inip çıkma olayını yasaklamıştı ona sendede öyle bir durum olursa daha dikkat etmelisinKızlar merhaba ben bugün muayneye gittim bebeğim 27+4 görünüyor bı hafta önden gidiyor başından beri.doktorum boyu kilosu herşeyi normal dedi fakat 24.Haftadan beri başı aşağıda yani dönmüş pozisyon da bugün de öyleydi.doktor bekledigimiz28. Haftada dönmesi zaten dedi.her ihtimale karşı rahimagzi kısalığı var mı diye alttan muayene etti.10snlik kısa vajinal ultrason çok şükür rahim ağzı uzun dedi.sizde böyle bı şüphe veya teşhis duydunuz mu.
Gun icinde cok sikintim olmuyor ama eve gelince inanilmaz bir siskinlik oluyor bende sanirim ayakta kalmanin vermis oldugu sonuc bu onun nefes almakta biraz zorlaniyorum simdilik bunlarSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik işe gitmek zor geliyor mu.Ben çok ayakta kalınca çok baskı hissediyorum.sizin de böyle sikayetleriniz var mı
Evet canım bizde 29.hafyadayız suan çok ayakta durmakta çok oturmakta yaramıyor belirli aralıklarla dinlenmek ya da ara ara hareket etmek gerekiyor.Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik işe gitmek zor geliyor mu.Ben çok ayakta kalınca çok baskı hissediyorum.sizin de böyle sikayetleriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?