mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Kaçıncı haftada sezeryana aldılar canım eltini?

38+3 e randevu verdi doktoru 38+2 de kendinin suyu geldi. 37ye kadar bı ihtimal dönebilir.kilosu çok mu bebeğin büyükse dönmez de.

Selam kizlar benim doğumuma az kaldı hastane cantasina ne koymaliyim gözden kacirmam lazim sizler nasilsiniz

38+3 e randevu verdi doktoru 38+2 de kendinin suyu geldi. 37ye kadar bı ihtimal dönebilir.kilosu çok mu bebeğin büyükse dönmez de.
Yok canım 2300kilomuz suan 34+6yız ama suyumuzda azıcık azalmış kritik düzeyde değil dedi doktorumuz havuç suyu kürü varmış baya iyi geliyormus bi onu denicez insallah iyi gelir

Selam kizlar benim doğumuma az kaldı hastane cantasina ne koymaliyim gözden kacirmam lazim sizler nasilsiniz
Ben çantamı hazırladım fikir olur belki yaziyim.
Kendim için;
Lohusa pijama takımı emzirme fonksiyonu olan
Altı kaymayan islanabilir terlik
Dış fırçası macunu (yemek yiyemedigimizden bı ağız kokusu oluyor çok rahatsız edici dedi arkadaşım)
Alt iç çamaşırı
Külot gibi giyilen hasta bezi
Göğüs pedi
Emzirme sütyeni
Çok kalın çorap doğumhane buzgibi oluyormuş
Hurma açılmayı arttırır ve enerji için
Bebek için
10 tane yeni doğan bezi
İkiser kat takım iki adet
Penye battaniye
Kalın battaniye
4corap
4eldiven 2sapka
Bebek popo temizleme pamuğu
Islak mendil peçete
Mama kaşığı (biberon doktorum yasakladı mama verecekse bile kaşıkla vercez.memeden ayrılmasın diye)
Bebek losyon /pişik kremi
Şimdilik bunları koydum aklıma geldikçe ekliyorum yeni şeyler

Yok canım 2300kilomuz suan 34+6yız ama suyumuzda azıcık azalmış kritik düzeyde değil dedi doktorumuz havuç suyu kürü varmış baya iyi geliyormus bi onu denicez insallah iyi gelir
Aslında kilosu hala çok yüksek değil inşallah döner bebeğin senin için dua edicem herşey en dogaliyla güzel .Sağlıcakla kavuş bebeğine

Aslında kilosu hala çok yüksek değil inşallah döner bebeğin senin için dua edicem herşey en dogaliyla güzel .Sağlıcakla kavuş bebeğine
Amin canım şimdilik duruyoruz bakalım artık nasip Allah razı olsun Rabbim tüm bebişleri ailelerine sağ sağlim nasip etsin

Tesekkur ederim

Kızlarr bebişinde sıvı kaybı olan var mı??bize birazcık suyumuzun azaldığını söyledi doktorumuz ne yapmak gerek? Sabah aksam havuç suyu içmek arttırıyor dediler deneyip fayda gören var mı??

Kızlarr bebişinde sıvı kaybı olan var mı??bize birazcık suyumuzun azaldığını söyledi doktorumuz ne yapmak gerek? Sabah aksam havuç suyu içmek arttırıyor dediler deneyip fayda gören var mı??
Ben yarin gidecem daha bakalım ne diyecekler en yakin doğum bende galiba 10 günde illerden geliyor bakalom ne olacak

Benim doktorum 8-10 gunde bir muayneye cagiriyor 35.haftalik olduk suyu iyi dedi.nst ye de alıyor iki defadir kasılmalar 10-23 arasındaydı gayet iyi dedi muhtemel doğum tarihi size veriyor mı doktorunuz bana bebek karar verecek diyo.

Ben 21 gün önce gitmiştim doktora nts iyiydi o yüzden suanlik birşey yoktu 12 ocak adet tarihine gore ama 10 gün ilerde gidiyrz onun için değişecek galiba

Ben 21 gün önce gitmiştim doktora nts iyiydi o yüzden suanlik birşey yoktu 12 ocak adet tarihine gore ama 10 gün ilerde gidiyrz onun için değişecek galiba
Kasılma tarzı birşeyler yaşıyor musunuz.zaman azaldıkça belirti veriyor mı doğumla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…