mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Bende 28+6 dayım 6 kilo aldım. bebek 19gün önce 800gr civarıydı ama bakalım 1 ay dolsun tekrar gidicem sanırım en az 1000gr olmustur artık:)

29+1 deyim. 8 kilo aldım ben de. 25 haftalikken 1 kilogram dedi doktorum :) 16 sında tekrar gideceğim inşaallah. Bakalım ne kadar olacak ^-^

Selam kizlar benim hamilegim 34 haftalik gözüküyor ileri den gdyrm 2.500 kiloymus sizin nasil bi hafta ileriden gitmesi sknti mi bi bilginiz var mi ? Doktor yok dedi ama içimde halla şüphe var

Uqalaa eğer doğuma kadar 4 kg geçerse sezeryana yonlendirebilirler.gebelik şekeri cikmadiysa büyük bebekten zarar gelmez.bezi iki numara alın daha rahat edersiniz sonra bir numaralar elinizde patlayabilir.

Napuyorsunz anneler az kaldi bende karin sertleşmesi çok oluyor başka yasayan Vr mi Özellikle geceler

Evet son zaman oluyor galiba şaka maka sona geliyoruz çok heyecan verici öyle değil mi
Hem de nasil heyecan korku hepsi bir arada nazil birşey cikacak merak hazirliklari tamamlamak için çabalamak çok farkli bazen halla acaba benden nasil olacak ya annelik yapamazsam falan diye dusunuorm

Hem de nasil heyecan korku hepsi bir arada nazil birşey cikacak merak hazirliklari tamamlamak için çabalamak çok farkli bazen halla acaba benden nasil olacak ya annelik yapamazsam falan diye dusunuorm
Evet canım ama kaygı taşımak bile önemsediğini gösterir hiç endişelenme Allahın izniyle çok iyi anneler olacağız insallah:)

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum
Benim artık allaha şükür umudum yok bu aralar....
Parçaladım kendimi artık yeter ama bi belirti olunca merak ettim de
Karın adet sancısı gibi ağrıyomuş ya bası insanların
Adete kaç gün kala olur ki bu ağrılar

Canım Allah büyük hersey biz insanlar için yaşadığımız sürece hep bir ümit vardır iyi düşün İnsallah öyle olsun..karın ağrısı bir hafta öncede başlayabilir adete son bir kaç gün kalada olabilir tamamen senin vücudun ile ilgili.ben adetim 1 gün geçtiği akşam hafif lekelenme olmuştum ve adet belirtisi sanmıştım ama 1 gün daha geçti ne devamı geldi ne bisey..ozaman hamile olduğumdan süphelenmiştim hakkında hayırlısı olsun canım rabbim gönlünden geçenleri ömrüne hayırlı etsin güzel haberler al insallah

Kızlarr nasılsınız bebişler nasıl,mayıs anneleri olarak çok az günümüz kaldı :)32.haftadan veri bebeğim makat geliş denen pozisyondan hiç çıkmadı sizlerde var mı böyle bir durum?bebekleriniz doğum pozisyonu aldı mı onu merak ediyorum

Canım benim bebeğim çok erken döndü.24.haftadan beri başı aşağıda ama eltim 3 ay önce doğum yaptı.onun makat gelişti.ve doktoru 35 den sonra dönmez diye sezeryana gün verdi otomatik.ama forumlar da okuduğum kadarıyla bol bol hareket etmekle 37 de donebiliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…