- 23 Nisan 2017
- 351
- 136
- 33
ole yapacam zaten senin nasil gidiyo kacinci haftadasinUqalaa eğer doğuma kadar 4 kg geçerse sezeryana yonlendirebilirler.gebelik şekeri cikmadiysa büyük bebekten zarar gelmez.bezi iki numara alın daha rahat edersiniz sonra bir numaralar elinizde patlayabilir.
Biz 31 haftalık olduk haftaya çalışabilir raporu için doktora gidince ogrenicem bakalım kaç kg olmuş bebeğimole yapacam zaten senin nasil gidiyo kacinci haftadasin
Hayirli olsunBiz 31 haftalık olduk haftaya çalışabilir raporu için doktora gidince ogrenicem bakalım kaç kg olmuş bebeğim
Sizin karnınız çok büyüdü mu bebek biraz büyük gidiyormuş yaa benim hamile olduğumu yeni 20 gündür anlıyorlar.Hayirli olsun
Benim son 1.5 ayddir anliolar top yerletirmis giboSizin karnınız çok büyüdü mu bebek biraz büyük gidiyormuş yaa benim hamile olduğumu yeni 20 gündür anlıyorlar.
Evet son zaman oluyor galiba şaka maka sona geliyoruz çok heyecan verici öyle değil miNapuyorsunz anneler az kaldi bende karin sertleşmesi çok oluyor başka yasayan Vr mi Özellikle geceler
Hem de nasil heyecan korku hepsi bir arada nazil birşey cikacak merak hazirliklari tamamlamak için çabalamak çok farkli bazen halla acaba benden nasil olacak ya annelik yapamazsam falan diye dusunuormEvet son zaman oluyor galiba şaka maka sona geliyoruz çok heyecan verici öyle değil mi
Evet canım ama kaygı taşımak bile önemsediğini gösterir hiç endişelenme Allahın izniyle çok iyi anneler olacağız insallah:)Hem de nasil heyecan korku hepsi bir arada nazil birşey cikacak merak hazirliklari tamamlamak için çabalamak çok farkli bazen halla acaba benden nasil olacak ya annelik yapamazsam falan diye dusunuorm
İnşallah canim Rabbim kucagina almyi nasip etsinEvet canım ama kaygı taşımak bile önemsediğini gösterir hiç endişelenme Allahın izniyle çok iyi anneler olacağız insallah:)
Canım Allah büyük hersey biz insanlar için yaşadığımız sürece hep bir ümit vardır iyi düşün İnsallah öyle olsun..karın ağrısı bir hafta öncede başlayabilir adete son bir kaç gün kalada olabilir tamamen senin vücudun ile ilgili.ben adetim 1 gün geçtiği akşam hafif lekelenme olmuştum ve adet belirtisi sanmıştım ama 1 gün daha geçti ne devamı geldi ne bisey..ozaman hamile olduğumdan süphelenmiştim hakkında hayırlısı olsun canım rabbim gönlünden geçenleri ömrüne hayırlı etsin güzel haberler al insallahArkadaşlar bişey sormak istiyorum
Benim artık allaha şükür umudum yok bu aralar....
Parçaladım kendimi artık yeter ama bi belirti olunca merak ettim de
Karın adet sancısı gibi ağrıyomuş ya bası insanların
Adete kaç gün kala olur ki bu ağrılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?