mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

İnşallah o kadar olmayız canım :)

selam kızlar. bende 20 mayısta ogrendim hamile oldugumu. bugun de keseyi gorduk, 2 hafta sonra kalp atisi icin gidecegiz. gerçekten çok guzel bir duyguymus, keseyi gormek bile icimi rahatlatti. umarım hepimiz kalp atisini duyar, saglikla kucağımiza aliriz bebeklerimizi..

sağlıkla alın insallah kucağınıza sizde:) bizim kesecikler henüz görünmedi darısı başımıza sağlıkla canım :)

Merhaba

Bende bugün hamile olduğumu öğrendim.Menogon ile tedavi görmüştüm.Değerim 208.7 çıktı sizce nasıl? Ve kaç haftalık?

Bende bende bugün keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı

Selam kızlar,
Ben de 24 mayısta öğrendim hamile olduğumu. Önce idrar testi yaptım pozitif çıktı. Ardından doktora gidip kan testi yaptırdım hemen. Beta hcg 550 çıktı. 2 gün sonra yani Bugün tekrar kan testi yaptırdım 1100lerde çıktı. Doktor değerlerin normal dedi. Ama kese göremedi karından baktığında. Haftaya cuma gel kese görünür dedi. Nasıl bekleyeceğim bilemiyorum o güne kadar:)
Bu arada son adet tarihme göre hesaplayınca 4+4 haftalık çıkıyor

Bende bugün kontrole gittim en son olduğun tarih 23 nisandı hemen hemen aynı tarihlerdeyiz:) benimde kese göründü ama 2 hafta sonra kesenin içini görürüz ve kalp atısını duyarız dediler

Ben de bugün gittim.kese göründü ama biraz aşağıda olması beni düşündürdü dedi doktor??moralim bozuldu

Bende bugün kontrole gittim en son olduğun tarih 23 nisandı hemen hemen aynı tarihlerdeyiz:) benimde kese göründü ama 2 hafta sonra kesenin içini görürüz ve kalp atısını duyarız dediler
Evet canım benim de son adet tarihim 24 nisan :) bugün mü baktınız peki keseye. Ben 24 mayısta gittiğimde göremedik doktor görünmemesi normak dedi. Ama bugün bakmayı denemedi tekrar. Sadece b-hcg değerime baktı, yolunda dedi. İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için

Görünür daha merak etme sen :) bana da embriyoyu 2 hafta sonra görürüz dddi bu böyle böyle büyücek Allah'ın izniyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…