- 20 Mayıs 2017
- 314
- 168
- 33
- 31
İnşallah o kadar olmayız canım :)Benimde aynen öyle insallah rahat bi hamilelik geçiririz ya korkmuyo değilim artıcak diye .bi arkadasım hamileliğini öğrendikten 4 -5 gün sonra kusmaya bi başladı 9 ay hiç geçmedi zayıfladı kız bi kaç haftaya doğumu var onu görünce Allahım koru diyorum
inşallah canım :)İnşallah o kadar olmayız canım :)
biran önce hamile göbeğim çıksın istiyorum :)inşallah canım :)
canım benimde 27 mayıs ama dün yani 25 mayıbta idrar testi yaptım negatif.sen idrar yapmısmıydın.Benim bat 27 mayıs. Dün kan testinde 22 çıktı değerim. Yarın artış var mı bakacağız meraklardayımm
demi ama ya :) benim minik bi ayva göbeğim vardı zaten hamilelikten bilinecek artık :)))biran önce hamile göbeğim çıksın istiyorum :)
sağlıkla alın insallah kucağınıza sizde:) bizim kesecikler henüz görünmedi darısı başımıza sağlıkla canım :)selam kızlar. bende 20 mayısta ogrendim hamile oldugumu. bugun de keseyi gorduk, 2 hafta sonra kalp atisi icin gidecegiz. gerçekten çok guzel bir duyguymus, keseyi gormek bile icimi rahatlatti. umarım hepimiz kalp atisini duyar, saglikla kucağımiza aliriz bebeklerimizi..
Benimde var canim önceden saklama ihtiyacı duyuyodum artık hiç duymuyorumdemi ama ya :) benim minik bi ayva göbeğim vardı zaten hamilelikten bilinecek artık :)))
Bende bende bugün keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışıselam kızlar. bende 20 mayısta ogrendim hamile oldugumu. bugun de keseyi gorduk, 2 hafta sonra kalp atisi icin gidecegiz. gerçekten çok guzel bir duyguymus, keseyi gormek bile icimi rahatlatti. umarım hepimiz kalp atisini duyar, saglikla kucağımiza aliriz bebeklerimizi..
Benim 1000 4,5 haftalık muhtemelen 2 haftalık filan olabilir internette yazıyordur değerlerMerhaba
Bende bugün hamile olduğumu öğrendim.Menogon ile tedavi görmüştüm.Değerim 208.7 çıktı sizce nasıl? Ve kaç haftalık?
3.haftada benimde 198 di değerim Dr 3 haftalık demiştiMerhaba
Bende bugün hamile olduğumu öğrendim.Menogon ile tedavi görmüştüm.Değerim 208.7 çıktı sizce nasıl? Ve kaç haftalık?
Bende bugün kontrole gittim en son olduğun tarih 23 nisandı hemen hemen aynı tarihlerdeyiz:) benimde kese göründü ama 2 hafta sonra kesenin içini görürüz ve kalp atısını duyarız dedilerSelam kızlar,
Ben de 24 mayısta öğrendim hamile olduğumu. Önce idrar testi yaptım pozitif çıktı. Ardından doktora gidip kan testi yaptırdım hemen. Beta hcg 550 çıktı. 2 gün sonra yani Bugün tekrar kan testi yaptırdım 1100lerde çıktı. Doktor değerlerin normal dedi. Ama kese göremedi karından baktığında. Haftaya cuma gel kese görünür dedi. Nasıl bekleyeceğim bilemiyorum o güne kadar:)
Bu arada son adet tarihme göre hesaplayınca 4+4 haftalık çıkıyor
Evet canım benim de son adet tarihim 24 nisan :) bugün mü baktınız peki keseye. Ben 24 mayısta gittiğimde göremedik doktor görünmemesi normak dedi. Ama bugün bakmayı denemedi tekrar. Sadece b-hcg değerime baktı, yolunda dedi. İnşallah herşey yolunda gider hepimiz içinBende bugün kontrole gittim en son olduğun tarih 23 nisandı hemen hemen aynı tarihlerdeyiz:) benimde kese göründü ama 2 hafta sonra kesenin içini görürüz ve kalp atısını duyarız dediler
Görünür daha merak etme sen :) bana da embriyoyu 2 hafta sonra görürüz dddi bu böyle böyle büyücek Allah'ın izniyle :)Evet canım benim de son adet tarihim 24 nisan :) bugün mü baktınız peki keseye. Ben 24 mayısta gittiğimde göremedik doktor görünmemesi normak dedi. Ama bugün bakmayı denemedi tekrar. Sadece b-hcg değerime baktı, yolunda dedi. İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?