MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Kızlar dayanamadim biraz önce test yaptım negatif çıktı ama çok çok çok silik birsey var yarın sabah yapayım diyorum bunu öğlen yaptım inşallah vardir

sabah ilk idrarla daha iyi sonuç diyorlar.. son 4 saat sanırım sıvı alımı olmamış olması gerekiyor. hadi inş. vardır

bi kaç gün bekle sabredebilirsen... eğer olmazsa direkt kan ver canım..

Acillllllll kizlar reglime 5 gun var dayanamdim bhcg yaptirdim 4.8 sizce hamilemiyim onceki aylar yaptiriyordum0,1 cikiyo du lutfen cvpyazarmisiniz daha sonra artan oldumu

Acillllllll kizlar reglime 5 gun var dayanamdim bhcg yaptirdim 4.8 sizce hamilemiyim onceki aylar yaptiriyordum0,1 cikiyo du lutfen cvpyazarmisiniz daha sonra artan oldumu
Bir daha ölçtür 2 gün sonra. Arkadaşımın yükseldi. İhtimal var ama düşebilirde inşallah bebis vardır ☺

Pamukkız benimde adetime bir hafta var aynı şikayetleri bende yaşadım... İnterneette biraz araştırdım belfıtığı olanlarda fazla ayakta kalıp iş falan yapınca ağrısı kasıklarasa vurabiliyormuş.. Bu arada benim belfıtığım var ve bu ay içinde içimde ümitte var Allahın izniyle tüm isteyenlere nasip olsun

Benim adet olmam gereken tarih bugün canım ama daha olmadı bel fıtığımda yok ama bilmiyorum inşallah olur

Ayy kimse den ses yok hamile olan yok mu arkadaşlar güzel heberler verin hadi...
bize daha çok var...Test yapan hamile olduğunu öğrenen yok mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…