- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 38
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.981
Kızlar dayanamadim biraz önce test yaptım negatif çıktı ama çok çok çok silik birsey var yarın sabah yapayım diyorum bunu öğlen yaptım inşallah vardir
Herkese merhaba,
3 yillik evliyiz. Bu ay ilk kez korunmadik. Normalde adetim zamaninda gelir. 28-29 gunde bir oluyorum. Bu ay 10. 12. 14. 15. Ve 26. Gunlerde iliskiye girdik. Dun adet olmam lazimdi. Dun Sabah test yaptim negatif cikti. Bugun de gelen giden yok. Belirti olarak sadece birkac gundur adet olacak gibi hafif agrim var ve gogus agrisi. Sizce erken mi yapmisim testi??
Biz 2 senedir evliyiz. Subat ayından beri deniyoruz. Martta adet göremedim stresten. Doktor geç yumurtladigimi söyledi. Kan vermekten kevgire döndümen son Tarlusal kullandım adet oldum. Umarım bu ay aynı şey olmaz.
Bence sakin ol. Normal bu durum. Bişeyden şüphelense söylerdi. Zaten dış gebelikte kese rahim yerine tüpe yerleşiyor.Canim belirlirler neydi .6 haftalik kese war ama bebek gorunmuyo dedibana
Oyle yapmayi dusunuyorum. Ayni zamanda da eger bisey olsaydi adet gununde idrarda cikardi diyorum.bi kaç gün bekle sabredebilirsen... eğer olmazsa direkt kan ver canım..
24 Mayıs batbat ne zaman peki?
İnsallh sagolBence sakin ol. Normal bu durum. Bişeyden şüphelense söylerdi. Zaten dış gebelikte kese rahim yerine tüpe yerleşiyor.
Bir daha ölçtür 2 gün sonra. Arkadaşımın yükseldi. İhtimal var ama düşebilirde inşallah bebis vardır ☺Acillllllll kizlar reglime 5 gun var dayanamdim bhcg yaptirdim 4.8 sizce hamilemiyim onceki aylar yaptiriyordum0,1 cikiyo du lutfen cvpyazarmisiniz daha sonra artan oldumu
Canim benim kizimda da gorememislerdi baska doktora gittim vajinal ultrasonla gorduler gec dollenmeden olabilir sikma canini bebege zararliDontora gittim kese war ama henuz bebek gorunmuyo haftaya tekrar gel dedi.normal mi dedim notmal dedi .benim moralim bozuldu ama .benim gibi olan warmi kizlar.
İnsallh canim ya haftya kadar bole artikCanim benim kizimda da gorememislerdi baska doktora gittim vajinal ultrasonla gorduler gec dollenmeden olabilir sikma canini bebege zararli
AMİN İNŞALLAHKızlar mübarek 3aylardayız Allahım inşallah nasip eder bize de birer hayırlı evlat dua edelim bol bol
Benim adet olmam gereken tarih bugün canım ama daha olmadı bel fıtığımda yok ama bilmiyorum inşallah olurPamukkız benimde adetime bir hafta var aynı şikayetleri bende yaşadım... İnterneette biraz araştırdım belfıtığı olanlarda fazla ayakta kalıp iş falan yapınca ağrısı kasıklarasa vurabiliyormuş.. Bu arada benim belfıtığım var ve bu ay içinde içimde ümitte var Allahın izniyle tüm isteyenlere nasip olsun
hiç bebişi olmayanlara versın ılk once allah ınsallah benım var bıtane.dua edıyorum ısteyen herkesın olsun ınsallah
benimde 23 ü ama dediğin gibi bir iki gün oynuya biliyor beklemek evet çok zorbir hafta var bende bir meşgale bulucam napim yoksa günler ay gibi geliyor
Kızlar mübarek 3aylardayız Allahım inşallah nasip eder bize de birer hayırlı evlat dua edelim bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?