- 25 Kasım 2015
- 1.173
- 929
- 53
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.961
o zaman kan testi yaptır canım belki geç döllenme olmuştur açıkçası ben göremedim 2.çizgiyi umarım hamilesindirCanım adetim geceli 1 hafta oldu
INSALLAH YA.. REGL BELIRTIM YOK VALLA OLSAMDA RAHATLASAM YAİNŞALLAH OLMAYIZ ..
BU 2,DENEMEM SİMDİDEN YILMIŞ DURUMDAYIM YANI BEKLEYIŞ ZOR:)))bu bekleyişte güzel aslında.. sevdim bu durumuda.. ya regl olucan yada hamilesin.. kadın olmak her haliyle güzel
BU 2,DENEMEM SİMDİDEN YILMIŞ DURUMDAYIM YANI BEKLEYIŞ ZOR:)))
Bazen adet olamiyorsun. O zaman da günü geçtiği için emin olamiyorsun. Sonra acaba geç döllenme mi oldu diye bekliyorsun. Kan veriyorsun falan. Niye adet olamadım diye kendini yiyip bitiriyosun.bu bekleyişte güzel aslında.. sevdim bu durumuda.. ya regl olucan yada hamilesin.. kadın olmak her haliyle güzel
EVET CANIM BI NISANDA DENEMEYE BASLADIM BIRDE BU AY YAPTIM BU AYDA SADECE 3 MAYISTA ILSKI OLDU BASKA OLMADI ONDAN UMUTSUZUM YANI2 aydırmı deniyosun? eğer öyleyse aynı durumdayız.
EVET CANIM BI NISANDA DENEMEYE BASLADIM BIRDE BU AY YAPTIM BU AYDA SADECE 3 MAYISTA ILSKI OLDU BASKA OLMADI ONDAN UMUTSUZUM YANI
Bazen adet olamiyorsun. O zaman da günü geçtiği için emin olamiyorsun. Sonra acaba geç döllenme mi oldu diye bekliyorsun. Kan veriyorsun falan. Niye adet olamadım diye kendini yiyip bitiriyosun.kadın olmak çok zor
Biz 2 senedir evliyiz. Subat ayından beri deniyoruz. Martta adet göremedim stresten. Doktor geç yumurtladigimi söyledi. Kan vermekten kevgire döndümsizin hikaye nedir? ne kadardır evli? ne kadardır çocuk istiyorsunuzve bat zamanı?
YOK CANIM BEN ANLIYORUM O GUNLERIMI AKNTIDANbizde mart nisanda denedik bakalım..olmaz ise ne yapalım.. zamanı değildir diye avutuyoruz kendimizi? ovü testi kullandımı?
Inş hamileyimdir buraya attığım foto orjinal değil testte çok hafif belli silik yanio zaman kan testi yaptır canım belki geç döllenme olmuştur açıkçası ben göremedim 2.çizgiyi umarım hamilesindir
Ben yakın zamanda bi dış gebelik yaşadım. Ozaman hemen anlamıştım hamile olduğumu. Benim vücudum hemen tepki veriyor hormona kendimi iyi tanıyorum. Ama en büyük belirtim göğüs ağrılarıydı. Çok şiddetliydi ve çok erken başlamıştı. Ben her ay 1hafta kala mutlaka göğüs ağrısı yaşarım. Şuan hiç bi şey yok. Acaba geç mi olacak adetim bilmiyorumki. Neyse bekleyelim birlikte görelim arkadaşım:)Suan bende aynı durumdayım benim de dört günüm var kasik ağrısı başka birşey yok o da çok az
Dontora gittim kese war ama henuz bebek gorunmuyo haftaya tekrar gel dedi.normal mi dedim notmal dedi .benim moralim bozuldu ama .benim gibi olan warmi kizlar.İnşallah duyarsin canim yaa yarin haberini bekliyorum
Canim belirlirler neydi .6 haftalik kese war ama bebek gorunmuyo dedibanaBen yakın zamanda bi dış gebelik yaşadım. Ozaman hemen anlamıştım hamile olduğumu. Benim vücudum hemen tepki veriyor hormona kendimi iyi tanıyorum. Ama en büyük belirtim göğüs ağrılarıydı. Çok şiddetliydi ve çok erken başlamıştı. Ben her ay 1hafta kala mutlaka göğüs ağrısı yaşarım. Şuan hiç bi şey yok. Acaba geç mi olacak adetim bilmiyorumki. Neyse bekleyelim birlikte görelim arkadaşım:)
Benim ki Daha 3haftalıkken gelişimi durmuş canım. En büyük belirtisi benim sağ tüpüme yerleşmişti bebek ve bende rahatsız edecek şekilde bi sağ kasık ağrısı vardı. Defalarca acile gittim anlamadılar. Şüpelenmemiştim çünkü adet oluyordum ama benim adetim düzenlidir. Bir hafta erken olmaya başladım. Meğer onlar hep kanamaymış. Ben erken oluyorum sanmıştım. Kan testinde çıktı. 2ay bebekle kalmışımCanim belirlirler neydi .6 haftalik kese war ama bebek gorunmuyo dedibana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?