MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

bu bekleyişte güzel aslında.. sevdim bu durumuda.. ya regl olucan yada hamilesin.. kadın olmak her haliyle güzel
Bazen adet olamiyorsun. O zaman da günü geçtiği için emin olamiyorsun. Sonra acaba geç döllenme mi oldu diye bekliyorsun. Kan veriyorsun falan. Niye adet olamadım diye kendini yiyip bitiriyosun. kadın olmak çok zor

Bazen adet olamiyorsun. O zaman da günü geçtiği için emin olamiyorsun. Sonra acaba geç döllenme mi oldu diye bekliyorsun. Kan veriyorsun falan. Niye adet olamadım diye kendini yiyip bitiriyosun. kadın olmak çok zor

sizin hikaye nedir? ne kadardır evli? ne kadardır çocuk istiyorsunuz ve bat zamanı?

ev işlerim yemek yapmam bitince oturuyorum film izliyorum kadınlar klubunde gezınıyorum zaman geçiyo ama dediğin gibi bunları yapmama rağmen slow motion gidiyo herşey benim için şuan hayırlı haberlerimizi alalım canım inşallah...

sizin hikaye nedir? ne kadardır evli? ne kadardır çocuk istiyorsunuz ve bat zamanı?
Biz 2 senedir evliyiz. Subat ayından beri deniyoruz. Martta adet göremedim stresten. Doktor geç yumurtladigimi söyledi. Kan vermekten kevgire döndüm en son Tarlusal kullandım adet oldum. Umarım bu ay aynı şey olmaz.

Suan bende aynı durumdayım benim de dört günüm var kasik ağrısı başka birşey yok o da çok az
Ben yakın zamanda bi dış gebelik yaşadım. Ozaman hemen anlamıştım hamile olduğumu. Benim vücudum hemen tepki veriyor hormona kendimi iyi tanıyorum. Ama en büyük belirtim göğüs ağrılarıydı. Çok şiddetliydi ve çok erken başlamıştı. Ben her ay 1hafta kala mutlaka göğüs ağrısı yaşarım. Şuan hiç bi şey yok. Acaba geç mi olacak adetim bilmiyorumki. Neyse bekleyelim birlikte görelim arkadaşım:)

Canim belirlirler neydi .6 haftalik kese war ama bebek gorunmuyo dedibana

Canim belirlirler neydi .6 haftalik kese war ama bebek gorunmuyo dedibana
Benim ki Daha 3haftalıkken gelişimi durmuş canım. En büyük belirtisi benim sağ tüpüme yerleşmişti bebek ve bende rahatsız edecek şekilde bi sağ kasık ağrısı vardı. Defalarca acile gittim anlamadılar. Şüpelenmemiştim çünkü adet oluyordum ama benim adetim düzenlidir. Bir hafta erken olmaya başladım. Meğer onlar hep kanamaymış. Ben erken oluyorum sanmıştım. Kan testinde çıktı. 2ay bebekle kalmışım sonra bi iğne yaptılar değerlerim sıfırlandı. Vajinal ultrasonla hemen görüyorlar. Ama benim dr un kullandığı ultrason çok gelişmişti. Hemen gördü. Başka yeregitseydin farkedemezlerdi dedi.

Herkese merhaba,
3 yillik evliyiz. Bu ay ilk kez korunmadik. Normalde adetim zamaninda gelir. 28-29 gunde bir oluyorum. Bu ay 10. 12. 14. 15. Ve 26. Gunlerde iliskiye girdik. Dun adet olmam lazimdi. Dun Sabah test yaptim negatif cikti. Bugun de gelen giden yok. Belirti olarak sadece birkac gundur adet olacak gibi hafif agrim var ve gogus agrisi. Sizce erken mi yapmisim testi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…