MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Baska belirti yok gögüslerde falan hamilelik belirtisi hic yok :)
Benimde göğüslerimde sislik ve hassasiyet var dünden beri uçları dokununca acıyor ama adet zamanimdada olurdu bi dr beyaz tenli olduğm icin damarlarım hep cok fazla görünür o yüzden onuda ayırt edemiyorum adet sancısı gibi sancılarımda var ama ben normalde vajinismusluydum tam olmasada yeni atlattim sayılır o yüzden olmayabilir diye düşünüyorum bi de eşim bu ara çok serumla ilac falan aldi bi kas hastaliği var sürekli kortizon kullaniyor falan icimi karartmak istemiyorum ama bana hic olmicakmis gibi geliyor bazen..

Şimdi koyu kıvamlı beyaz bi akıntı oluyor ve sürekli sanki gazım varmış gibi hissediyorum ne oluyor yarabbi bunu olurken direk izleme döllendi mi tutundu mu bunları görme şansımız olsun artık tıp daha çok ilerlesin

Bende de var hayırdır insallah sanki geldi gibi anıyorum gidiyorum wc ye bişey yok
Dün meselaolur
Olur canım Allah tan umut kesilmez bana da öyle geliyordu gerci daha belli degil ama insallah hamileyimdir rabbim ol diyince hersey olur

Suan bende aynı durumdayım benim de dört günüm var kasik ağrısı başka birşey yok o da çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…