- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.941
Akıntın var mı sanki adet olmuşsunda ama hiçbirşeyi yok gibiBende de ağrı yok bazen uçları sizliyo. Belim çok agriyo. Birde sol kasigima agri giriyo. ona yormuyorum gerçekten adeti geciktiriyo. Adet olcakmisim gibi bekliyorum işte.
Bende bekliyorm hala adet olucam diye hatta adet gunumde dugunde oynadım zıpladm :) stres yapmaym unutaym diyeBende de ağrı yok bazen uçları sizliyo. Belim çok agriyo. Birde sol kasigima agri giriyo. ona yormuyorum gerçekten adeti geciktiriyo. Adet olcakmisim gibi bekliyorum işte.
Bende var canım acik sarı sulu dün gittim baktım dedim kesin adet oldum dedim ama sulu.akinti gelmisAkıntın var mı sanki adet olmuşsunda ama hiçbirşeyi yok gibi
Bende de var hayırdır insallah sanki geldi gibi anıyorum gidiyorum wc ye bişey yokBende var canım acik sarı sulu dün gittim baktım dedim kesin adet oldum dedim ama sulu.akinti gelmis
Benimde göğüslerimde sislik ve hassasiyet var dünden beri uçları dokununca acıyor ama adet zamanimdada olurdu bi dr beyaz tenli olduğm icin damarlarım hep cok fazla görünür o yüzden onuda ayırt edemiyorum adet sancısı gibi sancılarımda var ama ben normalde vajinismusluydum tam olmasada yeni atlattim sayılır o yüzden olmayabilir diye düşünüyorum bi de eşim bu ara çok serumla ilac falan aldi bi kas hastaliği var sürekli kortizon kullaniyor falan icimi karartmak istemiyorum ama bana hic olmicakmis gibi geliyor bazen..Baska belirti yok gögüslerde falan hamilelik belirtisi hic yok :)
Normal beyaz akıntı var. Bakalım bekliyip gorcez ☺Akıntın var mı sanki adet olmuşsunda ama hiçbirşeyi yok gibi
Benim.3 gun gecikti hic bir belirti yok :),Off galiba bu ay da ellerimiz boş kalacakben geçen ay mide bulantısından kasık ağrısına kadar bi sürü şey yaşadım ama hepsi psikolojikmiş
bat ne zaman canımKızlar bi inceler misiniz
Canım adetim geceli 1 hafta oldubat ne zaman canım
Dün meselaolurBende de var hayırdır insallah sanki geldi gibi anıyorum gidiyorum wc ye bişey yok
Olur canım Allah tan umut kesilmez bana da öyle geliyordu gerci daha belli degil ama insallah hamileyimdir rabbim ol diyince hersey olurBenimde göğüslerimde sislik ve hassasiyet var dünden beri uçları dokununca acıyor ama adet zamanimdada olurdu bi dr beyaz tenli olduğm icin damarlarım hep cok fazla görünür o yüzden onuda ayırt edemiyorum adet sancısı gibi sancılarımda var ama ben normalde vajinismusluydum tam olmasada yeni atlattim sayılır o yüzden olmayabilir diye düşünüyorum bi de eşim bu ara çok serumla ilac falan aldi bi kas hastaliği var sürekli kortizon kullaniyor falan icimi karartmak istemiyorum ama bana hic olmicakmis gibi geliyor bazen..
aynıyın senınle bırde ask sana benzerle.benımde gectı beklemedeyım:)) sanırım bugun yarın regl olurum
Direkt kan ver canım bence varsa da yoksa da cıkar bende sabah verdim yarın sabah alicam insallah hamileyizdir
İnsallah canım insallahGüzel haberlerin olur inşallah...
Suan bende aynı durumdayım benim de dört günüm var kasik ağrısı başka birşey yok o da çok azAslında kendimi dinlemek istemiyorum diye söz vermiştim kendime. Ama benim bat 21 mayıs. 4gün var reglime. Vücudumu çok iyi tanıyorum. Her ay bir hafta kala göğüs ağrılarım başlar ve giderek artar ağrısı. Ama şimdi hiç bişey yok. Sanki hiç adet olmayacakmışım gibi. Sadece arada kasıklarımda ufak ufak ağrı oluyor. Var mı hiç bunu yaşayan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?