MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

:) iki yıldır bekliyorz insallah yüzümz güler ilk defa bu kadar gecikme oldu adetim hep günün de ya da önce gelrdi hakkımızda hayırlısı bakalm
İnşallah hakkımızda hayırlısı dediğin gibi. Ben geçen ay nasıl stres yaptıysam 1 ay adet göremedim. İlk denememizdi. Adet gecikince kan testi yaptirdik 5.25 cikti. Umitlendik ama düştü sonra anlamadik noluyo. Bakalım bu ay ne olacak.. Adet olacak gibi şiştim falan bekliyorum merakla. Adet bitiminden beri çalışıyoruz gün aşırı

Ben ilk defa bu ay klomen kullandm catlatma ignesi oldum onlarda mı gecikme yaptı acaba diye dusunuyorm benim de karın bolgesinde ödem olustu sanki

Kızlar ben de 2 senedir doğum kontrol hapı kullanıyordum geçen ay bebeği es geçtik( bu ay da yumurtlama olduğunu düşündüğüm gün doktora gittim yumurtam olgunlaşmış ancak daha atılmamıştı doktor gün aşırı çalışın dedi üstünden 1 hafta geçti şimdi beklemedeyim adet günüm 24 Mayıs ama ben 22 mayısta test yapmak istiyorum çünkü doğum günüm Allahm inşallah bana doğumgünü sürprizi yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…