- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.921
Özelden özele değişiyor. Tıp merkezlerinde 35 civarı hastanede yaptırdım 1 kere 80 küsür verdim. Bu bebis çok maliyetli yaaKızlar özelde kac tl gebelk testi ?
Saglık ocagnda yaptirdm canim yarn sabah alicmÖzelden özele değişiyor. Tıp merkezlerinde 35 civarı hastanede yaptırdım 1 kere 80 küsür verdim. Bu bebis çok maliyetli yaa
Daha önemli vakalar gelebilir diye onu yapamıyorum. Napim ayda 1 kere veririz.Devlet hastanelerinin acillerinde 24 saat ücretsiz olarak yapılıyor diye biliyorum testi kızlar ben :)
Hadi hayirli haberlerle dönersin inşallah ☺Saglık ocagnda yaptirdm canim yarn sabah alicm
İnsallah canım esimde cok umutlandı yoksa da ona üzülürmHadi hayirli haberlerle dönersin inşallah ☺
Evet yaa bende korkuyorum o yüzden. 24ü benim. Haziranda yaptircam ben. Garanti olsunİnsallah canım esimde cok umutlandı yoksa da ona üzülürm
:) iki yıldır bekliyorz insallah yüzümz güler ilk defa bu kadar gecikme oldu adetim hep günün de ya da önce gelrdi hakkımızda hayırlısı bakalmEvet yaa bende korkuyorum o yüzden. 24ü benim. Haziranda yaptircam ben. Garanti olsun
Rabbimin hazineleri sonsuz canım hepimize yeter öyle düşünmehiç bebişi olmayanlara versın ılk once allah ınsallah benım var bıtane.dua edıyorum ısteyen herkesın olsun ınsallah
Kaç gün gecikti:) iki yıldır bekliyorz insallah yüzümz güler ilk defa bu kadar gecikme oldu adetim hep günün de ya da önce gelrdi hakkımızda hayırlısı bakalm
3 gün canımKaç gün gecikti
İnşallah hakkımızda hayırlısı dediğin gibi. Ben geçen ay nasıl stres yaptıysam 1 ay adet göremedim. İlk denememizdi. Adet gecikince kan testi yaptirdik 5.25 cikti. Umitlendik ama düştü sonra anlamadik noluyo. Bakalım bu ay ne olacak.. Adet olacak gibi şiştim falan bekliyorum merakla. Adet bitiminden beri çalışıyoruz gün aşırı:) iki yıldır bekliyorz insallah yüzümz güler ilk defa bu kadar gecikme oldu adetim hep günün de ya da önce gelrdi hakkımızda hayırlısı bakalm
Ben ilk defa bu ay klomen kullandm catlatma ignesi oldum onlarda mı gecikme yaptı acaba diye dusunuyorm benim de karın bolgesinde ödem olustu sankiİnşallah hakkımızda hayırlısı dediğin gibi. Ben geçen ay nasıl stres yaptıysam 1 ay adet göremedim. İlk denememizdi. Adet gecikince kan testi yaptirdik 5.25 cikti. Umitlendik ama düştü sonra anlamadik noluyo. Bakalım bu ay ne olacak.. Adet olacak gibi şiştim falan bekliyorum merakla. Adet bitiminden beri çalışıyoruz gün aşırı
Benim bi arkadaşım yeni öğrendi hamileligini. Soruyorum ona sürekli onda da adet şişkinliği hissi olmuş.Ben ilk defa bu ay klomen kullandm catlatma ignesi oldum onlarda mı gecikme yaptı acaba diye dusunuyorm benim de karın bolgesinde ödem olustu sanki
Baska belirti yok gögüslerde falan hamilelik belirtisi hic yok :)Benim bi arkadaşım yeni öğrendi hamileligini. Soruyorum ona sürekli onda da adet şişkinliği hissi olmuş.
Bende de ağrı yok bazen uçları sizliyo. Belim çok agriyo. Birde sol kasigima agri giriyo. ona yormuyorum gerçekten adeti geciktiriyo. Adet olcakmisim gibi bekliyorum işte.Baska belirti yok gögüslerde falan hamilelik belirtisi hic yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?