- Konu Sahibi minikurabiye
-
Benimde ay sonu insallah güzel haberler alalımSenin az kalmiş. Benim ay sonu çok var daha hadi güzel haberler ile gel inşallah
Zaman geçmiyorBenimde ay sonu insallah güzel haberler alalım❤
Rabbim kucağını boş koymasın canım inşallah sende bu ay sonu güzel haber alırsın iyne işine gelirsek çok mu yumurtan vardı acaba 2 tane neden yaptırdı bende anlamadım. Yanlız tutarsa kesin 2 iz yada 3 üz olurlarArkadaşlar merhaba öncelikle Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahbu mübarek ayın suyu hürmetine kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah kızlar ben 5 Nisan pazartesi günü adetimin 3. Gününden itibaren 5 tane letrol diye bir hap ve akabinde onunla birlikte gonal f 450 günlük 75 ml de iğne kullandım 8 gün dün kontrole gittim rahim duvarin gayet iyi yumurtalıklarin da iyi gelişmiş dedi ne kadar olmuş dedim 18 ml dedi ama kaç tane olduğunu soramadım polikistik overliyim bu arada bu akşam saat 8 de çatlatma iğnesi yaptım hayırlısıyla iki tane sizce niye iki tane çatlatma iğnesi verdi ki ? Arkadaşlar sizden ricam bu mübarek ayların hatrına dularimizda birbirimizi eksik etmeyelim bide rica etsem birer tane Ayetel Kürsi okur musunuz benim için Allah razı olsun şimdiden okuyandan da okumayandan da çok teşekkür ederim
Hiç bilmiyorum canım niye iki tane verdi orda soramadım geldim eve sonradan msj attım ama sağolsun cevap vermedi doktorumRabbim kucağını boş koymasın canım inşallah sende bu ay sonu güzel haber alırsın iyne işine gelirsek çok mu yumurtan vardı acaba 2 tane neden yaptırdı bende anlamadım. Yanlız tutarsa kesin 2 iz yada 3 üz olurlar
Bence vardır birşeyi de çift iyne vermiştir. Garantiye almiştir. İnsan stres etmese de olmuyor varya yani bekleyiş süreç çok geriyor insanı. Ben dün rüya gördüm sana yemin ederim 10 tane gebelik testi yapıyorum rüyamda hamileyim filan artık okdr pskolojim bozulmuş ki sabah kalktım kusmak üzereyim filan ayy bedenen pskolojik olarak çok etkilendim.. inşallah bu ay sonu güzel haber alır tüm umud ile bebek haberi bekliyen anne adayları :)Hiç bilmiyorum canım niye iki tane verdi orda soramadım geldim eve sonradan msj attım ama sağolsun cevap vermedi doktorumayy inşallah canım ya olsun da bı taneye de razıyım valla sağlıklı olsun hayırlısı olsun da varsın bı tane olsun subat ayında düşük yaptım o yüzden biraz stres kaygı endişe ister istemez var maalesef elimden geldiğince kontrol etmeye çalışıyorum kendimi ama bilmiyorum bakalım yaşayıp göreceğiz nasip eder inşallah
Öyle ya insan psikolojisi insana herşeyi yaptırıyor maalesef ne kadar dikkat edersek edelimBence vardır birşeyi de çift iyne vermiştir. Garantiye almiştir. İnsan stres etmese de olmuyor varya yani bekleyiş süreç çok geriyor insanı. Ben dün rüya gördüm sana yemin ederim 10 tane gebelik testi yapıyorum rüyamda hamileyim filan artık okdr pskolojim bozulmuş ki sabah kalktım kusmak üzereyim filan ayy bedenen pskolojik olarak çok etkilendim.. inşallah bu ay sonu güzel haber alır tüm umud ile bebek haberi bekliyen anne adayları :)
İlla vardır bir bildiği de ben Ocak ayında menopur 75 iğne kullandım bir tane çatlatma iğnesi ve tek gün ilişki önermişti ve oldu hamile kaldım yani bunda niye öyle yaptı çok anlamadım ama yine de hayırlısı bakalımBence vardır birşeyi de çift iyne vermiştir. Garantiye almiştir. İnsan stres etmese de olmuyor varya yani bekleyiş süreç çok geriyor insanı. Ben dün rüya gördüm sana yemin ederim 10 tane gebelik testi yapıyorum rüyamda hamileyim filan artık okdr pskolojim bozulmuş ki sabah kalktım kusmak üzereyim filan ayy bedenen pskolojik olarak çok etkilendim.. inşallah bu ay sonu güzel haber alır tüm umud ile bebek haberi bekliyen anne adayları :)
Merhaba ben yarını bekleyemem az önce kan verdim sonuç yarın çıkacak dualarınızı esirgemeyin Allah hepimizin dualarını kabul etsinOzaman sizde birşeyler var genelde rgl sancısı gibi oluyor . Ikınsanız sanki rgl olucakmişsiniz gibi bence test yapın.
Hadi inşallah güzel haberler bekliyoruzMerhaba ben yarını bekleyemem az önce kan verdim sonuç yarın çıkacak dualarınızı esirgemeyin Allah hepimizin dualarını kabul etsin
Hadi inşallah güzel haberler ile inşallah canım. Ama testimde çift çizgi gördüm ben yani bence varMerhaba ben yarını bekleyemem az önce kan verdim sonuç yarın çıkacak dualarınızı esirgemeyin Allah hepimizin dualarını kabul etsin
Sonuç ne oldu canım belli oldu muAllah hiçbirkadının kucağını boş bırakmasın
Deme öyle ama bu kadar negatif olma. Yarın güzel haberler ile gel olmaz ise de üzme canını bir sonra ay devam elbet olacak.Öyle birşey ki yaklaşık 10 gündür neredeyse her sabah uyanıp test yapasım vardı tüm hamilelik belirtileri vardı bugün kan verdim sanki tüm belirtiler bitti ve emin ol yarın sonucu bile gidip alasım yok
Sonuç cıktı mo canımÖyle birşey ki yaklaşık 10 gündür neredeyse her sabah uyanıp test yapasım vardı tüm hamilelik belirtileri vardı bugün kan verdim sanki tüm belirtiler bitti ve emin ol yarın sonucu bile gidip alasım yok
Evdeki 4 testte silik cizgisiz mi tek cizgiydi geçen paylaştığım ikinci çizgi bardı cünkiValla canım gidip almadım çünkü evde 4 negatif olunca pes ettim artık e nabızda görenekadar bekliycem çünkü içimden bir his negatif diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?